Onnenarpa ja Janne Antin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Joo mä oikeasti yllätyin kun eilen kirjoitin täällä, että miksi Keravan hotellissa pidetään oikein avajaiset ja väki pääsee tutustumaan hotellin tiloihin, kun Tapanilassa asiakkaat ei pääse ulkoporttia pidemmälle. No sitten kävin Jannen facessa, ja kappas vaan! Sinne oli tullut päivitys että nyt sunnuntaina pääsee tutustumaan Tapanilan hotelliin yksityisesti Joko Janne siis seuraa tätä sivua (no työttömänä hänellä on aikaa) tai sitten me Jannen kanssa vain satuimme kirjoittamaan tasan samasta asiasta samoihin aikoihin.... (Tapanilan hotelli ollut auki jo n. 6kk, ja juuri eilen sitten Janne hoksasi järkätä tutustumiskäynnin Tapanilaan.....)
Yhteen Janneketjuun vauvalla Janne löysi tiensä sinne ja poistatti KAIKKI uudet viestit, ihan asiallisetkin, ja seuraavana päivänä oli saikulla Onnenarvasta koska oli paha mieli.
 
vierailija
Kaikki nuo nk. Jannefanit on trolleja, pari kappaletta. Ihannoivat häntä mutta erityisesti tykkäävät haukkua muita ja jauhaa paskaa niin sanotusti. Oikeasti, menkää töihin! Aloitatte täällä klo 11 ja jauhatte paskaa aamuyöhön saakka. Eikö teillä ole muuta elämää kuin vauvapalsta? T. Lähden nyt töihin, eikun sehän on "mielisairasta" kertoa siitä, teille luusereille
Menkää töihin? Täällä on opiskelijoita, eläkeläisiä, oman bisneksen omistajia, lomalla olevia ihmisiä jne. Se että sinun pitää koko ajan juosta töihin ja ilmoittaa siitä, on sinun juttusi. Älä ota työärtymystäsi muihin.
 
vierailija
Yhteen Janneketjuun vauvalla Janne löysi tiensä sinne ja poistatti KAIKKI uudet viestit, ihan asiallisetkin, ja seuraavana päivänä oli saikulla Onnenarvasta koska oli paha mieli.
Tuolla Iltasanomien kommenttiosiossa Janne oli reagoinut ilkeisiin viesteihin vain nauruhymiöllä 🤣 Joku mies esimerkiksi sanoi että "Paska ohjelma ja paska juontaja." Niin Jannepa oli reagoinut tuohon kommenttiin hymiöllä. Typerää Jannelta, koska oikeasti hän tuhersi itkua, kirjasi kaikkien ilkeiden ihmisten nimet ylös ja marssi facebookkiin poistamaan nämä ilkeät ihmiset seuraajistaan. Ja toki tiedämme että jos nuo ilkeät kommentit olisi tullut Jannen facejulkaisuun, niin eipä Janne olisi reagoinut millään nauruhymiöllä. Hän olisi poistanut kommentin samantien, blokannut käyttäjän, narissut somessa että "Olen erittäin allerginen kaikelle negativisuudelle!" ja uhonnut vielä rikosilmoituksellakin. Näin!
 
vierailija
Sekin on Jannelle hirveänaikaisin kun 8 aamulla pitää nousta.
Juuri hiljattain Jannen piti herätä kello 8 kun "hotlaan" saapui kissa-asukas. No jo klo 10 Janne pötkötteli sängyssä raukeana ja haukotteli hartaasti 😂 No onhan se tietysti ymmärrettävää, että jos kasilta olet herännyt, niin kyllä kahden tunnin päästä pitää olla jo sängyssä pötköttelemässä 😂
 
vierailija
Tuolla Iltasanomien kommenttiosiossa Janne oli reagoinut ilkeisiin viesteihin vain nauruhymiöllä Joku mies esimerkiksi sanoi että "Paska ohjelma ja paska juontaja." Niin Jannepa oli reagoinut tuohon kommenttiin hymiöllä. Typerää Jannelta, koska oikeasti hän tuhersi itkua, kirjasi kaikkien ilkeiden ihmisten nimet ylös ja marssi facebookkiin poistamaan nämä ilkeät ihmiset seuraajistaan. Ja toki tiedämme että jos nuo ilkeät kommentit olisi tullut Jannen facejulkaisuun, niin eipä Janne olisi reagoinut millään nauruhymiöllä. Hän olisi poistanut kommentin samantien, blokannut käyttäjän, narissut somessa että "Olen erittäin allerginen kaikelle negativisuudelle!" ja uhonnut vielä rikosilmoituksellakin. Näin!
Tää tyyppi on paras. Elää koko elämänsä Jannea ihannoiden ja pakkomielteisesti seuraten jokaista hänen tekoaan. Jotenkin sen vielä ymmärtäisi jos ois ottanut kiikariinsa vaikkapa jonkun ison tähden mutta että Janne. Sanoo paljon tästä tyypistä. Asiat ei ole kohdallaan hänellä. Janne on hänen elämänsä. Janne! 😂🙄.
 
vierailija
Tunnistaa kyllä ketkä on niitä faneja
Ne on niitä ketkä haukkuvat kokoajan muita,räksyttää,valittavat,kiusaavat muita ja käytytyvät muutenkin todella huonosti.. Ne ketkä ei ole Jannefaneja käyttäytyvät taas paljon paremmin ja asiallisemmin
Niin varmasti. Kun et lue ikinä vihaajien kommentteja meille takasin. Että varmasti sulle vihaajat onkin lutuisia enkeleitä. Niinpä.
 
vierailija
Tää tyyppi on paras. Elää koko elämänsä Jannea ihannoiden ja pakkomielteisesti seuraten jokaista hänen tekoaan. Jotenkin sen vielä ymmärtäisi jos ois ottanut kiikariinsa vaikkapa jonkun ison tähden mutta että Janne. Sanoo paljon tästä tyypistä. Asiat ei ole kohdallaan hänellä. Janne on hänen elämänsä. Janne! .
No heippa Janne! 🖐 Kiva että sinäkin liityit taas seuraamme. Mahtaa sinua kismittää, kun tätä keskustelua et pysty millään poistamaan. Jestamendeera sentään! Olethan muistanut juoda vettä? Ja mites kun tänään on perjantai, onko taas pizzaperjantai? Ai jai jai jai jai.
 
vierailija
Mitä jos vaan jätetään huomiotta ja vastaamatta noille nk. Jannefaneille? Ehkä joskus lopettavat trollaamisen ja j askan jauhamisen ja asian vierestä vastaamisen. Meitä Janneinhoajia on monta täällä 🥰🥰🥰🥰
 
vierailija
Tää tyyppi on paras. Elää koko elämänsä Jannea ihannoiden ja pakkomielteisesti seuraten jokaista hänen tekoaan. Jotenkin sen vielä ymmärtäisi jos ois ottanut kiikariinsa vaikkapa jonkun ison tähden mutta että Janne. Sanoo paljon tästä tyypistä. Asiat ei ole kohdallaan hänellä. Janne on hänen elämänsä. Janne! .
Joo olen seurannut ton kirjoitteluja kun ne tunnistaa niin hyvin. Sillä on aina pisimmät ja hyvin yksityiskohtaiset kertomukset täällä. Ja tietty ne sata hymiötä joka tarinassa. Välillä mietin millainen elämä hänellä on. Ja miltä näyttää. Ja onko yksinäinen. Kun yleensä nuo tuollaiset ovat niitä joilla ei ole paljon ihmisiä elämässä. Ja sitten ovat löytäneet jonkun asian, ja tällä tämä Janne, ja sitten muita ihmisiä jotka on samaa mieltä kanssaan, ja nyt hänellä on siis nk ystäviä. Täällä. Ja se onkin aivan ihanaa hänelle ja niinpä sitä sitten kirjoitellaan täällä oikke romaanin pituisia tarinoita.
 
vierailija
Miksi sinä Janne Antin kyttäät tätä palstaa? Kun et kerta kestä pienintäkään negativisuutta, niin miksi rääkkäät itseäsi lukemalla näitä viestejä? Ymmärrän että työttömällä on toki paljon luppoaikaa, mutta koita nyt kehitellä itsellesi vaikka joku harrastus? Tai mene kokkaamaan sitä makaronilaatikkoa perjantain kunniaksi. Katsos kun tämä on keskustelupalsta. Täällä saa keskustella, myös sinusta ja myös negativiseen sävyyn. Sinä kun itse aina jankutat että sinun facebooksivu ei ole mikään keskustelupalsta, siksi siellä ei saa esittää omia mielipiteitään. Mutta täälläpä saa, koska tämä todellakin on keskustelupalsta! Harmi että kaikki eivät sinusta pidä ja tuovat sen julki keskustelupalstalla, mutta sinun ei ole mikään pakko tuijottaa tätä palstaa. Mitä jos menisit vaikka hoitamaan niitä eläimiäsi?? Eläinhotelli ei pyöri niin, että työntekijä vain pötköttelee sängyssä ja vahtaa somea.......
 
vierailija
Mitä jos vaan jätetään huomiotta ja vastaamatta noille nk. Jannefaneille? Ehkä joskus lopettavat trollaamisen ja j askan jauhamisen ja asian vierestä vastaamisen. Meitä Janneinhoajia on monta täällä
Ei nuo kiimaiset Janne-fanit lopeta koskaan trollausta. Janne on heidän elämänsä valo ja tarkoitus. Kovin mielelläni jättäisin Janne-fanien typerät viestit omaan arvoonsa, mutta se on vaikeaa. Heiltä tulee niin sekopäisiä ja idioottimaisia vastauksia, että pakko niihin on aina tarttua.... MUTTA... Tuossa olisi kyllä ideaa.... Mikään ei ole Janne-fanille kovempi paikka kuin se, jos lakkaamme TÄYSIN vastaamasta heidän viesteihin. Mitä tahansa täällä räksyttävätkin, niin me Janne-vihaajat ei enää noteerattaisi niitä millään tavalla. Kommentoisimme vain keskenämme, me Janne-vihaajat.....
 

Yhteistyössä