K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitä ihmettä nyt. Se legendaarinen tarkoittaa Kärpyn puheissa just jotain sellaista, että tehdään mitä ei ole tehty ennen tai pitkään aikaan. Toihan oli myös sallittu keikka niin ei pystynyt revittelemään ihan täysillä, mutta todella monet paikalla olleet sanoi, että paras keikka tai yksi parhaista missä ovat olleet. Tällaisia kommentteja näin myös ei ydinfandomiin kuuluvilta.
Ydinfaneille nuo vanhat striimipalveluista poistetut biisit ovat vähän kuin Pokemon-harrastajien keräilyharvinaisuudet. K meni myös yleisön joukkoon ja nimenomaan moikkailemaan lapsifaneja. Tätä ei tapahdu keikoilla usein ja tää varmasti oli monelle hieno juttu. Sitä paitsi tää Turun keikan settilista oli pidempi kuin on ollut kesän muilla keikoilla eli 19 biisiä. Siinä on legendaarista mun mielestä ihan riittävästi.
Enkä nyt yhtään ymmärrä tämän keikkajutun yhdistämistä levynteon prosessiin . Siis oikeasti häh. Tähän asti ei ole tullut yhtään hutia Kärtsältä. Kaikkia uusia biisejä on striimattu vähintään yli 2 miljoonaa kertaa tai jopa yli 6-10 miljoonaa striimiä. Kärtsän musiikki ei edelleenkään ole mainstreamia eivätkä radiopoppia, joten nämä luvut ovat kyllä todella hyviä. Sitä paitsi, kyllä ne keikatkin edelleen kerää väkeä. Kärtsä itse tuntuu olevan aikamoinen mastermind, mutta varmasti koko hänen tiiminsä muutenkin on ihan ajan tasalla, missä mennään.
Noh, ei tommosilla mitään Nokia Areena keikkoja kannata ruveta yrittämään ens vuonna. Areenoja ei täytetä pokemonkorttiharvinaisuuksilla.
 
vierailija
Niin on munkin mielestä.
Tuleekohan K koskaan saamaan samalla tavalla toisen solo-jättihitin suomessa? Ruoska on hyvä hitti, mutta ei ole solona, eikä ole kuitenkaan niin iso että tulee saamaan esim vuoden biisi-ehdokkuutta.
Mutta positiivisena jos katsoo niin Kaijan "Kuka keksi rakkauden" julkaistiin -93, ja Tinakenkätyttö, josta tuli jopa menestyneempi hitti, tuli vasta -99, eli 6 vuoden jälkeen. Eli kai K:kin voi onnistua siinä, vaikka aikaa menisikin.
 
vierailija
Trafik= Joost Ruoska=Erika Yhdet vielä = Ela ICIP= Tommy
Ei esitä näitä yksin.
CCC=yksinesitys
Vähän väärät termit sulla käytössä. Trafik ja Ruoska ovat yhteiskappaleita, muut ovat Ela feat Kärtsä tai Kärtsä feat Tommy. Kärtsä esittää näitä kylläkin keikoillaan ihan yksin, paitsi Elan biisiä. Kaikki muut biisit ovat nimenomaan Kärtsän ja tiimin rakentamia biisejä alkujaan ja niihin on pyydetty tai joku muu on ehdottanut yhteistyötä ja halunnut osallistua johonkin.
Fiittbiisit ja yhteiskappaleet nyt vain sattuvat olemaan nykyaikaa erityisesti pop ja räpmusiikissa. Just tarkistin että esim. Spotifyn tämän päivän top50 on 27 yhteis-tai fiittibiisiä. Semmosta se vaan on.
 
vierailija
Olisi ollut monta saumaa Klla mennä sloveniaan ystäviä tapaamaan. Mutta kun ei vain toimi. Meinaat että K kutsutaan Bojanin kotiin viettämään iltaa ja yöpymään. Gfn kanssa.
Veikkaisin että isommalla porukalla näkevät tälläkin kertaa. Ehkä laskettelua tms. ohjelmassa, ellei sitten joku keikka. Mutta luulen että menossa on nyt kuitenkin.
 

Yhteistyössä