Taas: Norjan hiihtolupaus Camilla Nygård, 18, on kuollut ksken harjoittelun sydämenpysähdykseen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Norjan hiihtolupaus Camilla Nygård, 18, on kuollut
Norjalainen Camilla Nygård kuoli kesken harjoittelun.

18-vuotias norjalainen hiihtolupaus Camilla Nygård on kuollut sunnuntaina, uutisoivat muun muassa Nettavisen ja VG. Nuori hiihtäjälupaus menehtyi sydämenpysähdykseen.

Hovdenin hiihtolukiossa opiskellut Nygård menehtyi kesken hiihtoharjoitusten. Hänet löydettiin tajuttomana Hovdenin hiihtokeskuksen lähimaastosta.

Nygårdille annettiin ensiapua, minkä jälkeen hänet kiidätettiin paikalliseen sairaalaan. Hiihtäjä kuoli myöhemmin sairaalassa.
 
vierailija
On ollut sen verran nuori ettei kuulunut rokotusohjelman piiriin.
Saahan sen varmaan ottaa jos on flunssakammoinen.

Luuletko oikeasti että koronarokotteet tappaa?
Kyllähän siitä lahjomattomat lääkärit on olleet sitä mieltä jo alusta asti ja varoitelleet olla ottamatta hätäisesti kyhättyjä mömmöjä jo ennenkuin piikitykset alkoikaan

Onneksi olin viisas enkä ottanut, enkä sairastunutkaan. 4kin kertaa piikitetyt tutut sairastui 😵💫
 
vierailija
Luuletko oikeasti että koronarokotteet tappaa?
Niin voi käydä. Koronarokote koodaa SARS-CoV-2 koronaviruksen muokattua piikkiproteiinia. Nimenomaan piikkiproteiinissa on neurotoksisia ym. haitallisia peptidejä. Lihaksesta verenkiertoon pääsevä mRNA alkaa koodata tätä piikkiproteiinia verisuonten, sydänlihaksen ym. soluissa, mihin se nyt kulkeutuu, ja elimistö käy näitä infektoituneita soluja vastaan tappaen piikkiproteiinitehtaat. Aiheuttaa tulehdusreaktioita mm. verisuoniin. Sydänlihasten uusiutuminen on vähän pop-pop, joten erilaisia sydäntapahtumien kasvua on odotettavissa.
 
vierailija
Saahan sen varmaan ottaa jos on flunssakammoinen.



Kyllähän siitä lahjomattomat lääkärit on olleet sitä mieltä jo alusta asti ja varoitelleet olla ottamatta hätäisesti kyhättyjä mömmöjä jo ennenkuin piikitykset alkoikaan

Onneksi olin viisas enkä ottanut, enkä sairastunutkaan. 4kin kertaa piikitetyt tutut sairastui ‍
On tullut jo varmasti kaikille selväksi että sinä suuressa viisaudessasi et ottanut rokotteita. Rokotettu tuttukin sairastui koronaan ai by the way sairastuiko hän vakavasti vai selvisikö vähemmällä.
Mitä hätäisiin mömmöihin tulee niin ota selvää adjuvanteista, I,II ja kolmannen polven rokotteista niin aukeaa jotain uutta ja lopeta vouhkaaminen.
 
vierailija
Ja taas sama levy pyörimässä eräällä..
Tämä. On se outoa, kun ei pääse asiastaan yli ja eteenpäin. Mutta, jotkut takertuvat menneeseen. 🤷

No mutta sehän on suurenmoinen asia! Tämän ansiosta olet voinut olla täällä ilonamme kaiken aikaa, katkeamattomasti
Tyrsk! 😂
Omia valintoja noi ovat olleet, onneksi, kaikille. Jokainen tekee kuten kokee oikeaksi. Se, että kokee joka asiassa taustajuonen olevan joku korona ja rokotteet, vaikuttaa jo harhaiselta. Tässäkin kuolemantapauksessa voi syytä löytyä vaikka mistä, alkaen hänen omasta terveydestään. Emme tiedä, mitä patologi aikanaan löytää. Muutoin homma on turhaa spekulointia.
 
vierailija
Näitä tapauksia niin paljon että kuinka kauan pystytään enää salaamaan koronarokotteen osallisuus näihin kuolemiin. Liian monta sydänpysähdystä nuorilla urheilijoilla ollut. Koskaan ei tulla myöntämään asiaa sillä korvaukset olisivat tähtitieteellisen suuret.
 
vierailija
Sitä on todella vaikea sanoa, kumpi altistaa enemmän, kun kumpikin, sekä virus että mRNA-partikkeli toimii samalla periaatteella. Sekä viruksen että kokeellisen koronarokotteen jäljiltä verenkierrossa voi olla jopa yli vuoden antigeenejä, jotka voi pitää immuunivastetta normaalia aktiivisempana, sekä voi aiheuttaa tai lisätä tukosalttiutta mm. autoimmuunireaktioiden kautta. Kummatkin voi myös vaurioittaa verisuonten endoteelikerrosta, mihin alkaa kertymään kuonaa. Tämän vuoksi kuolleisuustilastotkin on epämääräisiä, sillä kumpikin aiheuttaa samat kuolemaan johtavat komplikaatiot, eli yleensä immuunireaktion aiheuttamat kudostuhot. Esim. jos mRNA-partikkeleita tunkeutuu sydämen soluihin ja joutuu immuunipuolustuksen kohteeksi, niin kudostuho sydämessä on aina riski. Emme siis tiedä todellisuutta, kuinka suuri osuus vakavista sairastumisista tai kuolemista on viruksen aiheuttamia ja kuinka suuri kokeellisen rokotteen aiheuttamia. Ja mikä "parasta", koska komplikaatiot on samat, on helppo sanoa kuolleita koronakuolleiksi ja kiistää rokotteen osuus.
 
vierailija
Tuossa olet kyllä täysin oikeassa. Kaikissa rokotteissa on sinänsä sama dilemma, koska rokotteen idea on se, että se sisältää taudiniaheuttajaa ja aiheuttaa vastareaktion. Siksi jokainen rokote voi aiheuttaa myös samoja ongelmia kuin itse sairaus, mutta jos rokote on tehty oikein, haitat jäävät hyvin vähäisiksi verrattuna sen antamaan suojaan.

Pikaapikaa juosten pissimällä tehty koronarokote on siinä erilainen, että käytännössä kai kaikki niistä toimivat mRNA-tekniikalla ja se tosiaan on vaarallinen, jos se pääsee verenkiertoon ja alkaa tuottaa piikkiproteiinia verisuonen sisällä.

On epäselvää, kuinka paljon koronarokote suojeli taudin haitoilta ja kuolemilta, ja on vaikea suoralta kädeltä sanoa, kuinka suuret ovat olleet rokotteen haitat.

Paras tapa olisi ollut tukahduttaa virus, mutta se nyt ei globaaliin talouteen ja kapakkkatissuttelijoille käynyt. Seuraavaksi paraskaan tapa, eli heikennetty normaali virus ei sekään käynyt, kun olisi vaatinut karateenipolitiikan jatkamista pidempään ja enemmän rahaa rokotteen kehittämiseen, joten nyt sitten ihmetellään seurauksia.

Nyt kun uhan katsotaan olevan pienemmän, olisi tietenkin hyvin aikaa kehittää vaarattomampi rokote, mutta eipä ne rahat tietenkään taas siihen riitä. Niitä tarvitaan uima-altaisiin ja tatuointeihin, vesijetteihin ja moottoripyöriin ja rikkaiden kakaroiden huumevierotushoitoihin. Asioilla kun on tuo tärkeysjärjestyksensä.
 
Onko tämä nyt sitten sitä ”normaalia ylikuolleisuutta” joka ei missään tapauksessa voi edes osittain johtua ”tutkituista ja turvallisista rokotteista…”

Ei nämä nuorten ihmisten ja nuorten urheilijoiden kuolemat voi olla enää normaalia!!!!🙁
 

Yhteistyössä