K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Keikka on joo vasta tulossa, alkaa 01:20 Suomen aikaa. On tosiaan erikoinen buukkaus kun on hevifestarit. Joksut on pienemmällä lavalla ja samaan aikaan joku muu esiintyy toisella lavalla, päälavalla ohjelma on jo loppunut tuohon aikaan. Festarit on myyneet loppuun ja on lauantai niin ehkä sinne eksyy jokunen hevijuuseri myös? Ei mitään hajua minkä verran Joksuilta on faneja Bulgariassa. Onko kukaan nähnyt maata niiden tilastoissa? Viisuja siellä ei ainakaan kai näytetä ollenkaan.
Klo: 00.20 alkaa Suomen sekä paikallista aikaa
 
vierailija
Ei ole kyllä missään ollut että S ja B olisi nähty puistossa, siitä jos jostakin olisi paparazzi kuva. Siitä on ollut, että on ollut Alikan kanssa puistossa, mutta liekö sekään totta 🤣 ja uskon kyllä että S ja B on pari, mutta tuntuu et keksitään nyt noita bongauksia ihan huomion hakemiseksi.
 
vierailija
Ei ole kyllä missään ollut että S ja B olisi nähty puistossa, siitä jos jostakin olisi paparazzi kuva. Siitä on ollut, että on ollut Alikan kanssa puistossa, mutta liekö sekään totta ja uskon kyllä että S ja B on pari, mutta tuntuu et keksitään nyt noita bongauksia ihan huomion hakemiseksi.
No kyllä on ollut. Vai oletko lukenut viime kuukausina esim. kaikki twiitit jossa on ollut joku maininta/spekulaatio B:stä ja S:stä?
 
vierailija
Mun mielestä ne pubistoorit tuli ensin ja auringonpimennys vasta seuraavana päivänä mutta saatan muistaa väärin. Ja tietysti ovat voineet myös seuraavana päivänä treffata mut luulisi että Alika olisi taas laittanut kuvia.
Alikalla oli siellä kuitenkin ihan työhommia niin en usko että ovat tuon ihmeemmin henganneet keskenään. Jotenkin ihana sattuma että kohtasivat tuolla, kun olivat just Virossakin tavanneet. Viime vuoden viisut oli kyllä paras kattaus ikinä!
 
vierailija
Mun puhelin on luultavasti liian kehno tän tason tunnistuksiin. Mustapukuisen hiukset katoaa taustaan enkä saa mitään selvää siitä, mutta kyllä mä nyt kuitenkin uskon että se on sadie

Muistaako joku millainen tuo damonin paita oli? Onko niitä fanikuvia jossain? Se on niin harvoin valkoisissa vaatteissa että haluan nähdä tarkemmin.
En tähän hätään löydä kuin nämä kuvat joista näkee tosi huonosti mutta ainakin näkyy että valkonen paita oli.

 
vierailija
Luulis jollain Sllä olevan vähän privaatimmat pimennyksen katselupaikat kuin joku puisto missä tuhansittain väkeä. Ainakin kun katsoi jenkkien postauksia puistoista silloin ne väkimäärät oli isoja. Olisi ne joku muukin bongannut kuin yksi twitteristi.
 
vierailija
Luulis jollain Sllä olevan vähän privaatimmat pimennyksen katselupaikat kuin joku puisto missä tuhansittain väkeä. Ainakin kun katsoi jenkkien postauksia puistoista silloin ne väkimäärät oli isoja. Olisi ne joku muukin bongannut kuin yksi twitteristi.
Mut oliko se puistobongaus edes auringonpimennyksen aikaan, siitä ei ainakaan täällä kirjoittanut sanonut että olisi ollut?
 
vierailija
Sanoiko siis se alkuperäinen asiasta raportoinut että oli Lontoossa? Muistatko missä asiasta keskusteltiin?
Ei, en ole tainnut sitä alkuperäistä nähdä ollenkaan. Tää lontoo tuli vastaan jossain, varmaan twittwrissä taas, ja siinä jollain tavalla käsiteltiin tota samaa juttua. Kiinnitin vaan huomiota just siihen miten tarinat taas muuttuu matkan varrella ja juorut muuttuu todeksi.

Muistelin just niitä rekojuttuja kun tietyt tyypit kauhisteli miten se olisi pakottanut Janin riisumaan housujaan että saisi videolle merchiä näkyviin, vaikka todellisuudessa jan ihan ite repii housujaan ja kris taitaa auttaa sitä, mutta rekoa ei ole mailla halmeilla. Tämä kuitenkin kirjattiin yhdeksi törkeydeksi siihen sen syntilistaan. Tietenkään ei oo yhtä haitallista väittää että joku kaveri oli lontoossa eikä Oslossa, mutta mekanismi huhujen leviämisessä on sama.
 
vierailija
Ei kait Sadien ja Bojanin pimennyskatseluista ole mitään puhetta ollut. 😀 Olis ihan hyvä että joku yhteinen kuva tulis vaikka sitten käsi kädessä niin spekuloinnit loppuisi. Tai ainakin vähenisi.
 
vierailija
Ei kait Sadien ja Bojanin pimennyskatseluista ole mitään puhetta ollut. Olis ihan hyvä että joku yhteinen kuva tulis vaikka sitten käsi kädessä niin spekuloinnit loppuisi. Tai ainakin vähenisi.
Sitten alkaisivat vaan ne kieltämisen että "voivat kaveritkin kulkea käsi kädessä, ei siinä ole mitään ihmeellistä" 😆 (eikä olekaan tietty mutta osalle ei varmaan riittäisi suunnilleen B:n ja S:n hääkuvakaan)
 

Yhteistyössä