Voi sen koristella kaislallakin, ei sen tarvihe pers iljaa olla.6 munaa 200-300g voita, suolaa maun mukaan. Jotkut vielä koristelee pyllyheinällä eli persiljalla.
Keittelen munia joku 8 min. (laitan munat kiehuvaan veteen)
Munaleikkurilla ristiin rastiin tai ihan vain haarukalla paloiks.
Pehmennyt voi sekaan.
Siinäpä se.
Niija kuoritko munat ennen keittämistä, vai keittämisen jälkeen?Voi sen koristella kaislallakin, ei sen tarvihe pers iljaa olla.
Eikö sun sormet pala, kun laitat munia kiehuvaan veteen?
juur noin, voita pitää olla reilusti eli noin 50/506 munaa 200-300g voita, suolaa maun mukaan. Jotkut vielä koristelee pyllyheinällä eli persiljalla.
Keittelen munia joku 8 min. (laitan munat kiehuvaan veteen)
Munaleikkurilla ristiin rastiin tai ihan vain haarukalla paloiks.
Pehmennyt voi sekaan.
Siinäpä se.
mikrossa se pehmenee mukavastivoi on niin kovaa. pitääkö sitä säilyttää eka pari tuntia pöydällä että pehmiää? vaikea sekottaa kovaan.