K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luin noita S:n ja D:n kuviin tulleita kommentteja. Jos B:n ja S:n välillä on jotain vipinää, siitä ei tulla kyllä saamaan ikinä mitään tietoista kuvaa. Osa noista kommenteista on hirveitä.
 
vierailija
Mistä me tiedetään, vaikka he olis tavanneetkin yksityisemmin, vaikka Sloveniassa? Eihän kellään ollut Joksuistakaan lähtöhavaintoa Suomesta. Helposti voi matkustaa somehiljaisuuden aikana vaikka minne. He jakavat muille materiaalia silloin, kun se liittyy heidän työhönsä.
 
vierailija
toisaalta ei b ole myöskään tavannut ilman että ois liittynyt keikkaan
No tulihan se heti silloin viime vuoden kesäkuussa. Ei sillä mitään omaa keikkaa ollut vaan tuli kaverinsa luo.

En kyllä sinänsä ihmettele ettei aikaa ole löytynyt kun kumpikin on selvästi tosi kiireisiä, mutta tuo alkuvuosi ja lontoo olisi kyllä varmaan bojanin osalta ollut aika joustava. Mut ehkä k haluaakin nimenomaan Sloveniaan.
 
vierailija
Mua melkein harmittaa, että en vaan pysty shippaakaan K:ta ja Joostia vaikka matskua ja kontenttia tulee ovista ja ikkunoista. He on suloisia, rentoja ja hauskoja yhdessä ja selvästi myös todella läheisiä, mutta en saa mitään muuta kuin veljesviboja heistä. Tässä olisi uusi shippi tarjottimella, mutta ei vaan lähde.
Joost on komea mies, jos ottaisi nuo naurettavat ryysyt päältään. Miksi haluaa peittää kroppansa ja kasvonsa. Olemalla luonnollisempi, tilanne voisi olla toinen. Bojan on silti yliveto upealla hymyllään joka ulottuu silmiin asti.
Ja mikä karisma. Bojan oli Ruissin karismaattisin ja loistavin yksilö.
 
vierailija
Siis tarkoitat Kta ja Btä. Halaus kesti 15 sekuntia ja kitara oli välissä. Tuli mieleen, että B kävi sanomassa jotain Klle. Ehkä keikan jälkeisestä bussimatkasta. Eli myöntyi lähtemään mukaan. Tai sitten koko episodi oli Bn teatteria. Tiesi että kamerat laulaa
Ootko miettinyt ficcien kirjoittamista? Mielikuvitusta ainakin riittää. Koska kuka ihme käy kesken keikan sanomassa halauksen kera että jepulis, lähenkin bussiin mukaan xD
 

Yhteistyössä