Pitäisikö erota kirkosta vaikka on kristitty? Poikatytöt ja sambatanssijat hyppivät lähes alasti kirkoissa ja muuta mädätystä joka vesittää Sanan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mahdotonta erota kirkosta, jos on kristitty. Seurakunnasta voi erota, vaikka on kristitty.
”Lujauskoisten” on parempi pysyä seurakunnassa juurikin silloin, kun vaikeuksia tulee.
 
vierailija
Mulle ev.lut. kirkko on rakas. Se saakin olla monivärinen ja vauhdikas. Kauheeta olis jos edelleen synkkä ja synnintekijät joutuisivat häpeäpaaluun kirkon eteen muiden pilkattavaksi.

Arml kuuluu kaikille.
 
vierailija
Jos jotkut sambatanssijat saavat uskon horjumaan, niin onko se silloin todellista uskoa? Eihän se usko vaadi mitään rakennuksia tai yhteisöä. Mutta kirkko instituutiona tekee raakaa bisnestä ja jokainen kirkkoon kuluva tuo heille rahaa. Jotta kansa saadaan pysymään tämän bisneksen rahoittajana, niin kirkon on muututtava maailman muutosten mukana ja sallivan esim. myös ne h..oparien vihkimykset tai sambatanssijat tai he menettävät taas rahoittajiaan... Toki tämä voi karkoittaa myös niitä rahoittajia, mutta "tosiuskovaiset" tuskin eroavat kirkosta vaikka kirkko sallis mitä, sillä ei noita asioita tehdä joka paikkakunnan kirkoissa. Ja enitenhän kirkkoon kuuluu vielä sitä ikääntyneempää väestöä, jotka ei välttämättä edes pääse paikanpäälle ja ovat autuaan tietämättömiä mitä siellä kirkon seinien sisällä tapahtuu. Eli kirkko sallii kaiken tämän vain bisneksen nimissä. Ja ei, en ole uskovainen enkä kuulu edes kirkkoon, mutta tajuan sentään tämän kuvion.
 
vierailija
Pitää kuitenkin aina muistaa, vain henkilökohtainen usko pelastaa, on siis ottanut Jeesuksen ristillä kärsimän ihmisten syntien sovituksen vastaan. Hyvä maallinen seurakunta on kuin vertaistuki, sitä kirkko ei ole hetkeen ollut. Mihinkään seurakuntaan kuuluminen, ei siis itsestään pelasta ihmistä. Eikä kuulumatta seurakuntaan johda kadotukseen.
Miltä ihmeeltä teidät uskovaiset pitäisi pelastaa?

Rupea sinäkin ateistiksi niin ei tarvitse pelätä jotain näkymättömiä kummituksia!
 

Yhteistyössä