Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ficficfic

Jere antoi silmiensä painua kiinni. Lämmin vesi tuntui lempeältä kipeytyneillä lihaksilla. Selkä nojasi vasten Bojanin rintakehää, pää painui taakse.
”Are you falling asleep?” Bojan kuiskasi.
Vettä loiskahti ammeen reunan yli Bojanin kietoessa kätensä Jeren rinnalle.
”Maybe. But you keep me up.
”I will. I wont let you drown.”
”And I keep you up. Or at least something is up, I can feel it. On my back.”
”Oh shut up” Bojan naurahti.
”If you shut me up” Jere vastasi ja kääntyi.
Vettä tulvi ammeen reunan yli. Nauravat huulet kohtasivat toiset.
Kiitos! 🥰 Lisää minificcejä saa laittaa tai linkkejä uusiin (tai vanhoihinkin) suosikkeihin.
 
vierailija
Tämä oli nyt neljäs peräkkäinen viesti sinulta, jossa projisoit valheellisia kuvitelmia muihin ihmisiin. Voisitko ihan oikeasti opetella erottamaan omat kuvitelmasi muiden ihmisten ajatuksista? Tuollainen sekoilu myrkyttää todella voimakkaasti palstan ilmapiiriä.
D pakottajat nämä palstat ovat pilanneet, ei ihme, että monella mennyt maku koko ihmiseen
 
vierailija
Muuten vaan käyttää Dn vyötä hieroen sitä ja itseään esiintyessään, tämän katsellessa yleisössä. Vai tekeekö sitäkin ihan vain kohteliaisuuttaan..?
Jos tuo Bn meininki noilla kahdella viimeisimmillä keikoilla on Dn ansiota, toivotan hänet kyllä tervetulleeksi seuraamaan mukana koko loppukiertueen, koska B oli aivan tajunnan räjäyttävän kuuma.
 
vierailija
Bojan toki sanoo sen ihan itse käytöksellään ja koko olemuksellaan. (Thank you for your service Damon 😘)

Lol sinäkin jaksat jakaa tätä yhtä klippiä missä ei ole edes Damonia. Pieneen sinäkin suhteen perustat. Luuletko sä oikeasti että B hieroisi jotain vyötä ja outtais itsensä Damonin kanssa? Tyhmäkö olet? K nuoli Boitsua lavalla ja kukaan ei tosissaan ajatellut että nyt on suhde. Jos niillä olisi suhde kukaan ei tietäsi että se on edes mukana. Voi jeesus. Samalla ajatus mallilla sillä on suhde Juren kanssa, koska halusi juuri Juren kuvata Sloveniassa ja meikkasi eilen Juren.
 
vierailija
Jos tuo Bn meininki noilla kahdella viimeisimmillä keikoilla on Dn ansiota, toivotan hänet kyllä tervetulleeksi seuraamaan mukana koko loppukiertueen, koska B oli aivan tajunnan räjäyttävän kuuma.
Samaa mieltä 🥵😅. Mutta ihan vakavasti (ja riippumatta siitä, ovatko vain ystäviä tai jotakin enemmän), niin tuollainen hyökkääminen muita kohtaan on täysin asiatonta. Varsinkin sillä perusteella, että muitten jutut ärsyttää.
 

Yhteistyössä