Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Boitsu laittanut Damonin vierailun takia upean seksikkään paidan päälleen. Damonilla oli aikaa matkustaa Saksaan JOn keikalle. Ei koskaan ole niin kiire, että ei ehtisi. Se osoittaa ystävyyttä poikia kohtaan. Ja ennenkaikkea Bojania. Ehkäpä enemmän kuin ystävyyttä. Bojanin hymy oli niin upea siinä DBn instassa.
Nyt hei ne lääkkeet ja loppuu se sekoilu tällä palstalla.
 
vierailija
Ei kyllä tainnut trolli tarkoittaa että Damon oli kultsalla.
-koska Damon
-eräskin oli paikalla
Eli siis 2 eri juttua, tietty olisi voinut kirjoittaa vähän selkeämmin mutta ihan ymmärrettävissä silti.
 
vierailija
Tottakai Joksut panee Saksassa parastaan, kun on yksi niitä maita, joissa toivovat läpimurtoa.
No eiköhän yleisön joukkoon meno johtunut ihan siitä, että oli pieni keikka eikä mitään aitaa lavan ja yleisön välissä. Sekä näköjään kunnioittava yleisö. Esim. Puolassa ei olis voinut mennä mitenkään yleisön sekaan. Se että heidät näki tuolla muutama sata henkilöä, jotka varmaan heitä kuuntelivat jo ennestäänkin, ei paljon läpimurron tekemisessä auta. Mutta kyllä tuollaiset pikkukeikat vaan on niin kivan näköisiä, harmi ettei niitä taida olla Suomeen luvassa (ja jos olisi, olisi lipun saaminen lähes mahdotonta).
 
vierailija
K hakee kontaktia noissa ja B on ihmeen kliininen. Jotain tapahtui täällä ollessa ja odotukset ei kohdanneet. Ei merkkiäkään siitä innostuneesti Jerpasta puhuvasta iloisesta Boitsusta. Ei näy something morea, hyvä että edes ystävyyttä. Mitä ihmettä tapahtui??💔
 
vierailija
K hakee kontaktia noissa ja B on ihmeen kliininen. Jotain tapahtui täällä ollessa ja odotukset ei kohdanneet. Ei merkkiäkään siitä innostuneesti Jerpasta puhuvasta iloisesta Boitsusta. Ei näy something morea, hyvä että edes ystävyyttä. Mitä ihmettä tapahtui??
Relax. He ovat tuossa vaiheessa odottelemassa keikan alkua ja ovat juuri viettäneet useamman päivän yhdessä. Ihan rennolta se meno vaikuttaa keikkajännitykseen nähden.
 

Yhteistyössä