Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No siis tämä. Jotenkin liikuttavaakin, että jollakin on noin ruusuinen sekä yksiulotteinen kuva ihmisten välisistä suhteista.

Nimim. Mun vanhemmat oli naimisissa mutta niin vaan lähti isä toisen naisen matkaan. Eikä ole todellakaan harvinainen tapaus.

Kiitti universumi kun pistit tarkistuskyssäriksi isän
Jos kihlaus on tapahtunut nyt, koska K on ehtinyt ajatella mitä haluaa, niin tässä kohdassa se voi kertoa suunnasta, johon K haluaa mennä ja voi siksi olla merkityksellinen.
 
vierailija
Ei tiedetä. Kirjoitinkin kommentin vain siksi, että nyt on oletettu, että kihlaus on tapahtunut lähiaikoina. Samalla alkanut himmailu B n suhteen.
Mikäs se semmonen kihlaus olis jossa toinen osapuoli edelleen varais sen THE Sormensa samanlaiselle räppuhilusormukselle kuten ennenkin. Eiköhän kihloihin mennä vasta sitten kun KUMPIKIN on valmiita kantamaan sen ulkoista tunnusmerkkiä
 
Yes, red suits B well but I really hope they hire Ponorelli for styling again. Some of these outfits are great (like Kris' pants with that skirt thingie, Jure's jeans vest, B's white shirt, etc) but overall, as a whole, I just feel like I'm watching a tv series and suddenly the new season comes and it is all weird.
 
vierailija
Yeah I'm sure some Finn will find their way there, personally would love to, but the flights from Finland are so damn expensive and long...
I already saw two Finns be very happy about the Australian gig, since they're both doing student exchange and couldn't come here for the tour. So we might very well get that Peliä! -moment and Kris's incredibly disappointed face in Australia. :D
 
  • Haha
Reactions: LadySLO:)

Yhteistyössä