Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nytkö vasta huomasit? Sillähän on ollut ainakin viikon ajan joka toinen postaus hautajaisjärjestelyjä ja joka toisessa onkin sit jossain keikalla bilettämässä. Kultsallakin oli. Sama tyhjä katse kuvissa kuin aina.
Kun isäni kuoli yllättäen menin sovituille keikoille silti ja sw helpotti. Muistan miten istuin festareilla sivussa ja kuunnellen musiikkia kesäillassa muistelin. Isää. Olisinko ollut parempi ihminen jos olisin jäänyt kotiin itkemään?
 
vierailija
Mikä vuoristorata tämä viikko onkaan ollut, mutta olisi voinut loppua ilman ccc:tä. Päällimmäisenä fiilis, että K ja B ovat hyviä ystäviä ja tärkeitä toisilleen, mutta mitään ilotulitus something morea en enää nähnyt. Molemmilla on omat elämät ja tuntuu, että nyt on sopiva hetki hellittää tästä paatista ja etsiä se oma kadonnut elämä, jonka tämän kaksikon seuraaminen on vienyt.
Something more ei ole aina ilotulitusta, joskus se on enemmän kuin takkatuli. :)

Itsellä ei ole sitä omaa elämää, mihin palata, tosin enpä koe erityistä tarvetta paatilta myöskään lähteä.
 
vierailija
Mä en tule selviämään varmaan hengissä tästä kiertueesta. Onneksi K jossain vaiheessa hyppää takaisin Suomen puolelle, niin on yksi jännitettävä asia vähemmän, mutta tämä keikkalivejen seuraaminen syöksee kyllä mut taas sellaiseen univajeeseen että ylitän kohta varmaan sen valvomisen maailmanennätyksen.
 
vierailija
Janin pianon äärellä ja tuplahalaus vielä Alikan kanssa oli jotenkin ihana 🥺❤
 

Yhteistyössä