Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No siellä on monta lavaa daa. Ovat siinäkin B:n mukaan samalla lavalla ( eri aikaan, antoi ymmärtää)
Ei se ihan niin yksinkertaista ole sovittaa kahden artistin aikatauluja yhteen samalle festarille ja samallräe päivälle kun molemmilla kalenterit täynnä muutenkin. On täytynyt olla vuosisadan munkki tai sitten joku on halunnut ne samalle päivälle.
 
vierailija
Paljonkohan siellä vois olla?
Päälavan alueelle mahtuu 20.000 ihmistä jos alue vedetään täuyten. Jos joksut eivät ole pääesiintyjä (eivät tietenkään ole, jos K on samalla lavalla sinä päivänä) niin tulee olemaan reilusti vähemmän. Sunnuintaina myös vähiten kävijöitä. Ja on myös mahdollista että he esiintyvät vaikkapa pienemmällä rantalavalla.
 
vierailija
Oli muuten tänään jotenkin rennompi tunnelma keikalla, kuin eilen. Siis mun mielestä ja livestä seurattuna. Ehkä se kiertueen ekan keikan jännitys oli poissa.
Paikan päällä huomasi saman. Eilinen keikka oli hyvä, mutta tän illan keikka oli ihan mahtava. B vaikutti olevan todella hyvällä tuulella, saatiin kivat lavaspiikit, yleisö oli niin hyvin mukana ja B oli siitä selkeästi vaikuttunut. Ja se Ruisrock-julkistus yhtäkkiä kesken keikan, oli melkoinen huuto kun B tuosta kertoi. Ja sitten vielä perään, että K on myös siellä samana päivänä. B:n sanoin tulee paras päivä Ruisrockin historiassa.
 

Yhteistyössä