Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Instassa 90% tykkäyksistä tulee ekan päivän sisällä, se on nopea alusta. Noita tykkäyksiä seurattiin hieman Vauvalla päivän aikaan... 3 tunnissa oli tullut 22t, siitä muutama tunti niin oli 28t, siitä palstan sulkeutumiseen niin oli tämä 32 t, mistä nyt ei ole hirveästi liikkunut. Veikattiin että voisi päästä johonkin 35-40t huomenna jos hyvä mäihä tulee, mutta sekin ois yksi K:n heikoimpia kuvia, varsinkin kun on yhteisjako Erikan tilille. Miten se Bemin kanssa yhteisjaettu kuva meni, eikös se saanut yli 100t tykkäystä?
No todennäköisesti tulee silti saamaan enemmän tykkäyksiä kuin joulukuussa Elastisen kanssa tehty yhteispostaus, jolla tällä hetkellä reilu 39t. tykkäystä.
 
vierailija
Sä käyttäydyt harvinaisen rasittavasti. Nautitko siitä että et suostu pysymään keskustelupalstan aiheessa, vaan uit väkisin vastavirtaan? Käyttäydytkö töissä samalla tavalla? Tiesitkö että moraali-trollaus on yksi trollauksen perusmuoto, ja sitä sinä teet koko ajan.
No trollailen kyllä mutta vain jos keskustelu ei ole kiinnostavaa. Se on mielipiteitten ilmaan heittelyä, ei jonkun henkilön kiusaamista. Ihme kun niin moni provosoituu. Ettekö erota provoamista normi keskustelusta?
 
vierailija
Vaikuttaa kaikkiin, joissa alkuperäistä ääntä käytetty.
No voi perse, näinhän se on nyt kun testasin. Olisi pitänyt aiemmin tallentaa noita suosikkiedittejä talteen. Jos ääneksi on merkitty "original sound", sillä ei ole vaikutusta, mutta jos on ääniraita ollut joltain artistilta ja se on reilusti merkitty, niin nyt on pelkkää tyhjää videolla sitten. Meni muutama editti ihan pilalle, kun ei muista tietenkään, mitä ääntä siellä on taustalla käytetty eikä voi siten edes itse korjata asiaa. :(
 
vierailija
No ei ilmeisesti ollut. Kiinnitin huomiota, että muuttoartikkelissa eikä kesän artikkelissa ei mainittu gf:n olevan vielä virallinen avopuoliso. Yllätyin iloisesti kun se nyt kerrottiin. En siksi, että pitäisin tilanteesta, vaan siksi, että ärsyttää se kieltäjien sönkötys asiasta.
Oisko sillä ettei gf pistä kirjojaan samaan osoitteeseen haluttukin estää asian esille tulo julkisuuteen.
No nyt se on jokaisen saatavilla sekin tieto. Eipä hirveästi enää piilotella. Osoitetiedot voi aina salata jos haluaa.
 
vierailija
No voi perse, näinhän se on nyt kun testasin. Olisi pitänyt aiemmin tallentaa noita suosikkiedittejä talteen. Jos ääneksi on merkitty "original sound", sillä ei ole vaikutusta, mutta jos on ääniraita ollut joltain artistilta ja se on reilusti merkitty, niin nyt on pelkkää tyhjää videolla sitten. Meni muutama editti ihan pilalle, kun ei muista tietenkään, mitä ääntä siellä on taustalla käytetty eikä voi siten edes itse korjata asiaa.
Minkähänlainen sopimus Joksuilla on Universalin kanssa, kun muuten eivät ole levy-yhtiön listoilla?
 
vierailija
Sitä juuri en tajua. Tehdään henkilöstä vastenmielisen näköinen. Mitä hiton järkeä siinä on. Eikö K osaa käyttää Ei sanaa.
En tiedä onko tällä mitään tekemistä tän projektin kanssa (todennäköisesti ei) mutta joskus ulkonäköä käytetään ei-sanana. Eli viesti voi joskus olla "älä katso minua", jos on kyllästynyt siihen että ihmiset katsovat.
 
vierailija
No nyt se on jokaisen saatavilla sekin tieto. Eipä hirveästi enää piilotella. Osoitetiedot voi aina salata jos haluaa.
Mitähän helvettiä tässäkin taas joku sönköttää itselleen. Ei pitäisi ees vastata, mutta kerran vielä: niin kauan kuin K itse ei tuo ketään esiin, virallisesti ei ole tietoa missään eikä fanien tule reagoida mihinkään roskalehtien juttuihin. Piste.
 

Yhteistyössä