Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
B:llä näyttää nyt olevan uusi vaihde päällä K:n kuvista tykkäilyssä ja kommentoinnissa, sydämiä unohtamatta (Ruka ja paidaton kuva A:n kanssa). Kyynikoiden mielestä ehkä keikkojen markkinointia. Itse ajattelen, että Lontoo tehnyt hyvää tai lähestyvä tapaaminen K:n kanssa mielessä (viimeistään maaliskuussa siis).
 
vierailija
Tässä se kirjoittamani runo viisufinaaliyöstä. Saattaa olla hempein runo, jonka olen koskaan kirjoittanut, ja niitä on kuitenkin takana nelinumeroinen määrä.


Lasketaan aurinko

mahtuisivatko käteni käsiisi
suurempi pienemmän sisälle
ratkaisematon mysteeri, valmis
päänmentävä olkapään kaarre
johon loksahtaa kuin luotu

ovet aukeavat kehyksinä
aina uusia käytäviä valoon
puut reunustavat, antavat tilaa
pirskovat kastetta hiuksiin
jotka valuvat lupauksina huulille

lasketaan sydämen lyömät kipinät
aurinko ja pisteet jotka koskevat

tarvottu aamunkoittoon
voipuneina, selvitetty yhdessä
mysteerejä ja ihmetelty seuraavia
vielä ei ole riittävän varhaista nukkua
silti tehdään tilaa tuleville unille

sormet kurottuvat ihon uumeniin
hakeutuvat huokosista sisimpään
jos sieltä löytyisi vielä uutta
näkemätöntä kauneutta
tahdon tavoittaa sen ennen aamua
rakastaa tunteja, jotka pakattiin
jotka mahtuivat mukaan


- Joymuffin
💕❤💕
 
vierailija
All gay... mielenkiintoista että B poimi tuon kysymyksen. Instattomille tiedoksi että B jakoi stoorissaan fanin kysymyksen is some1 of you gay or are you all gay. Vastaus All gay since 2016 according to twitter standards. Ei ois ollut pakko poimia just tuota...
Näkyykö tämä stoori vielä vai onko poistanut sen tai poistunut 24h jälkeen? En löytänyt sitä!
 
vierailija
vierailija
Joksuilla on selkeesti ollut kova meno eilen kun ainakin boitsu ja ehkä vähän Jancikin riehunut twitterissä joksujen käyttäjällä :D
Tai sosiaalisena yksilönä B:lla alkaa käymään aika pitkäksi, kun pitää koko ajan samojen tyyppien hengata ja ainoa uusi hengailukaveri viihtyy Krisin seurassa. Onneksi on twitter ja sosiaalinen media..🤣🤣🤣

Odotan taas Jokereiden maaliskuisia haastatteluita, joissa sosiaalinen media manataan alimpaan helv..ttiin. 😁
 
vierailija
Samoin. Kuittailua sille, että mitä tahansa tekevät, niin sosiaalisessa mediassa (tässä tapauksessa Twitter) se tulkitaan homoksi.
Itse jäin vaan miettimään, että eihän heidän ois mikään pakko ollut poimia juuri tuota kysymystä sieltä tuhansien viestien joukosta ja vieläpä siirtää asiaa twitteristä instaan. Mikseivät vastanneet pelkästään twitterissä. Miksi tavallaan halusivat nostaa just tuon aiheen esiin. Siis ei toki tarvi olla mitään sen ihmeempää syytä sinänsä, kuin hetken impulssi pienessä hiprakassa, mutta valintahan tuokin oli. Kysymykseni ovat retorisia, en odota mitään vastauksia.
 
vierailija
Alkuperäinen postaaja poisti julkaisun, koska oli jakanut yksityisen Twitter tilin sisältöä ja saanut siitä palautetta. En tiedä poistuiko B:n postaus samalla, vai poisti sen itse kun sai tietää asiasta.
Aha ok. Harmi vain, että ne, jotka eivät tätä tiedä luultavasti nyt tulkitsevat sen poistamisen niin, että aamulla iskenyt paniikki, et mitä tuli sanottua ja siksi poistanut.
 

Yhteistyössä