EUROSTAT: mRNA-injektio kampanjan aikana Suomessa 40.5% ylikuolleisuus

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
EUROSTAT: mRNA-injektio kampanjan aikana Suomessa 40.5% ylikuolleisuus

Muistamme vain muutama kuukausi sitten lehdessä olleet otsikot, kun mRNA-injektointi jonoissa olleet ihmiset pyörtyilivät ja ambulanssit hakivat heitä sairaalaan. Lehdet täyttyivät uutisista, jossa näytettiin satojen metrien rokotejonoja. Ihmiset halusivat mRNA-injektion, koska se on tutkittu ja turvallinen.

Marraskuun 2023 Eurostat ylikuolleisuus data on nyt julkaistu

Eurostat on Euroopan unionin virasto, joka vastaa tilastotiedon keräämisestä, analysoinnista ja julkaisemisesta. Sen tehtävänä on tuottaa luotettavaa ja vertailukelpoista tilastotietoa Euroopan unionin jäsenmaista eri talouden, yhteiskunnan ja ympäristön aloilta.

“Marraskuussa 2023 ylikuolleisuus vaihteli edelleen eri puolilla EU:ta. Romaniassa, Maltalla, Bulgariassa, Kroatiassa ja Slovakiassa ei todettu yhtään ylimääräistä kuolemantapausta. Korkeimmat ylikuolleisuusluvut havaittiin Suomessa (40,5 %), Itävallassa (20,2 %), Alankomaissa (18,7 %) ja Ruotsissa (16,5 %).”

Marraskuussa 2023 Suomessa oli 40.5% ylikuolleisuus!
Nyt on syytä huomata, että Eurostat kehittää yhdenmukaisia määritelmiä, luokituksia ja menetelmiä EU:n virallisten tilastojen tuottamista varten yhteistyössä kansallisten tilastoviranomaisten kanssa. Data on siis virallista ja yhdenmukaista.

Juuri marraskuussa 2023 Suomessa oli mRNA-injektiokampanja kiivaimmillaan, kun ihmiset oli saatu siihen tilaan, että he lähes tappelivat omasta annoksestaan jonoissa. Siitä uutisoitiin laajasti, ja se vain lisäsi rokote jonojen pituutta. Saimme lukea lehdistä ihmisten raivosta, kun eivät saaneet heti mRNA-injektiota, vaan joutuivat jonottamaan sitä tuntien ajan.
Melkoinen kato käy.
 
vierailija
Lähteet:

[1] Eurostat – European statistics https://commission.europa.eu/about-european-commission/departments-and-executive-agencies/eurostat-european-statistics_fi

[2] Excess mortality – statistics https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statistics

Ensihoito auttoi rokotejonossa pyörtyileviä ihmisiä – ambulanssi piti soittaa paikalle kolmesti, kun ihmiset eivät jaksaneet odottaa https://yle.fi/a/74-20060173

Rokotejonossa kaaos Helsingissä: ”Ambulanssilla haettiin heikompia pois” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009974131.html

Rokotukseen tulleet raivostuivat maalaispitäjässä Itä-Suomessa: ”Haistattelivat hoitajille ja paiskoivat ovia” https://yle.fi/a/74-20060319
Ja luotettavat tilastotkin löytyvät, hyvä!
 
vierailija
Katsopa nyt THL Sampo listauksesta koronaan kuolleet rokotestatuksen mukaan 1/2022 - 3/2023 niin..

..huomaat että 85-95% kuolleista on rokotettuja, päöosa täyden annoksen kuolemaa ennen saaneita.

Virallinen kuukausitilasto löytyy täältä:

https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epirapo/covid19inci/fact_epirapo_covid19inci?row=quadrimestermonth-669811.678958.701573.702008.737117.738497.747989.748300.758280.769115.817253.835540.877247.890276.918954.&column=incivacstatus-639350&filter=measure-639168#
Koronaan kuolleista suurin osa ikäihmisiä ja monisairaita, rokottamattomistakin, joka tarkoittaa että rokokottamattomista suurin osa on niitä ikäihmisiä ja sairaita, joita sairautensa vakavuuden tai lajin takia ei voitu edes rokottaa. Ovat siis huonoimmassa kunnossa, joten koronakin on helpommin kohtalokas.

Koronakuolleisuus ei kuitenkin selitä kuin osa 2021 kesällä alkaneesta ja 2022 sekä 2023 suureksi kasvaneesta ylikuolleisuudesta ja elinajan odotteen laskusta.
 
vierailija
"My Body, My Choice" rikottiin ankarasti eli kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia. Syntymättömän lapsen saa tappaa, mutta kokeellisten piikkien ottamista ei saisi itse päättää työpaikan menettämisen uhalla. Kokoomus vaati vieläpä kororapassin pahinta muotoa rokotepassia, jossa edes negatiivinen testi ei kelpaa, vaan ainoastaan täysi koronarokotussarja kaikille työpaikoille ja jopa Alkossa käynnin ehdoksi pelastaakseen koronalinkobisnekset, perusoikeuksista viis. Ja nyt näyttää että ylikuolleisuus saattaa johtua koronan lisäksi myös lihaksen kautta verenkiertoon ja sisäelimiin truutatusta piikkiproteiinia koodaavasta rokotteesta. Onneksi kokoomus ei ollut vallassa, muuten piikitys olisi ollut pakko työpaikkojen säilymisen ehtona. Ja toivottavasti kokoomuksen johtaman hallituskauden aikana ei tule varianttia, joka aloittaa saman huluuden. Persut pettäisi tässäkin kuten se petti pienituloiset ja työläiset.
Ei enää dystopiaa ja psykoosia.
 
vierailija
Väärin. Koronapandemiaa ei enää ole, on vain muiden hengitystieinfektioiden kaltainen "flunssa" ainakin Suomen johtavien terveysviranomaisten THL ym. mukaan.
No sitähän se pandemia on ollut koko ajan. Covid-19 on hengitystieinfektio eli flunssa. Eikä se lopu todennäköisesti koskaan, mutta luonnollisesti lopetamme siitä kohkaamisen. Tai siis me normaalit ihmiset olemme jo lopettaneet, mutta sitten on näitä asian harrastajia, jotka tekevät tällaisia aloituksia vielä vuosia.
 
vierailija
Pfizer myöntää kotisivuillaan, että mRNA-rokotteita testataan koronaa vastaan | Tampereen Sanomat

"Pfizer myöntää kotisivuillaan, että mRNA-rokotteita testataan koronaa vastaan
06.01.2024


Vaikka totuus tarjoiltaisiin lautasella nenän alle, niin moni ei sitä siltikään haluaisi hyväksyä. Valtamediassa ihmisille kerrottiin, että mRNA-rokotteet estävät koronatartunnat ja kaikkea muutakin luvattiin kyseisiin mRNA-rokotteisiin liittyen. Myöhemmin sitten paljastui, että ihmisille valehdeltiin rokotteiden toimivuuteen ja turvallisuuteen liittyen. Asiasta tekee vieläkin hullumman se fakta, että Pfizer itse kotisivuillaan myöntää, että mRNA-rokotteita testataan koronaa vastaan, rokotevalmistaja myöntää siis itsekin, että kyseessä on jonkinlainen testaus.

Ihan jo pelkkää maalaisjärkeä käyttämällä voi päätellä, että jos tehdään sellainen sopimus missä mRNA-rokotteista ihmisille aiheutuvat vauriot ja vahingot korvaa mRNA-rokotteen ostanut valtio, eikä mRNA-rokotteen valmistanut yritys, niin silloin ihan kaikki ei ole kohdallaan kyseisten mRNA-rokotteiden turvallisuudessa.
Jos rokotteiden valmistajat olisivat olleet täysin varmoja tuotteistaan ja sen hyvin vähäisistä sivuvaikutuksista ei tuollaista sopimusta olisi tarvinnut tehdä. Pelkästään EU osti kokeellisia mRNA-rokotteita yli 71 miljardilla eurolla, joten tuosta summasta varmasti on siivua jäänyt lääketehtaille joilla olisi voinut vähäisiä rokotehaittoja korvata asiakkaille.

Pfizerin kotisivuilla oleva lause Nyt rokotteiden voimaa testataan pandemiaa vastaan, ei paljoa jätä tulkinnan varaa. Jostain kumman syystä eturivin poliitikkomme eivät ole millään tasolla halunneet mRNA-koronarokotteisiin liittyviä useita epäselvyyksiä nostaa päivän poliittiseen keskusteluun. Myöskään mRNA-rokotekampanjan jälkeen alkanut ylikuolleisuus Suomessa ei tunnu poliitikkojamme eikä presidenttiehdokkaita kiinnostavan.

Johdetaanko Suomea nykyään ulkomailta, vai mistä tämä johtuu?"
 
Jännä, että Suomessa ei ylikuolleisuus tunnu kiinnostavan pätkääkään!😦

Eikö kansalaisia kiinnosta kun eivät osaa vaatia keskustelua tästä?🤷‍♀️

Onneksi muualla sentään käydään keskustelua:
 
vierailija
Eiköhän se suurin syy ja alkutekijä ole se pandemian aiheuttaja eli korona-virus. Olisiko pitänyt jäädä tumput suorina vain odottamaan kun ihmisiä kuolee virukseen? Kuitenkin rokotteella, joka ehkäisi sairastumasta vakavaan tautiin pelastettiin 1,4 milj ihmisen henki.
Valitettavasti monisairaat, kehitysvammaiset, iäkkäät vanhukset jne eivät kestäneet tautia vaikka rokote olikin annettu ja kuolivat. Tämä tulee jatkumaan heikoimmat ja vanhimmat henkilöt eivät kestä rs-, a-, koronavirusta eivätkä mitään muutakaan elimistöä enempää kuormittavaa sairautta.
 
vierailija
Jännä, että Suomessa ei ylikuolleisuus tunnu kiinnostavan pätkääkään!

Eikö kansalaisia kiinnosta kun eivät osaa vaatia keskustelua tästä?

Onneksi muualla sentään käydään keskustelua:
Liikennekuolemista, huumekuolemista jne. oltiin kamalan huolissaan vielä 2019, nyt ihmisiä kuolee satoja kuukaudessa koronaan ja vielä sitäkin enemmän "johonkin" sattumalta piikityksen kunnolla käyntiin pääsyn kanssa samanaikaisesti 2021 kesästä asti, ja yhtäkkiä järkky ylikuolleisuus ja eliniän odotteen lasku ei aiheutakaan enää tarkkoja selvityksiä MISTÄ TÄMÄ JOHTUU. Jos syy olisi pelkästään korona, meidät kaikki olisi jo pakkopiikitetty mRNA-rokotteilla ja kaikkialla olisi käytössä koronarokotuspassit, mutta koska näin ei ole, syy ennätykselliseen ylikuolleisuuteen sopivasti ajoittuneena ja hyssyttelyyn on muualla. THL ym. terveydenhuollon auktoriteetitkin puhuvat koronasta vain tavallisena hengitystieinfektio"nuhana". Talous on pyhä lehmä, ja vain sitä ollaan valmiit pelastamaan perustuslain vastaisilla toimilla, ihmisistä viis.
 
vierailija
Kuolleita on ollut kasvavasti 2021 -> 2022 -> 2023 joten missä se injektioiden suoja ja immuniteetti???
Ei tule elinikäistä immuniteettia ei sairastamalla eikä rokotteella. On vain huolehdittava terveydestään niin että välttyy sairastumasta. Korona tulee kiertämään ihmisissä yhä uudelleen ja muuntautuu. Kroppa joko kestää yhden, kaksi tai useampia koronatartuntoja tai sitten ei. Tähän tilanteeseen on nyt tyytyminen.
 
vierailija
Ei tule immuniteettia ei sairastamalla eikä rokotteella. On vain huolehdittava terveydestään niin että välttyy sairastumasta ja vähentää viruskuormaa altistuksessa ja heti sen jälkeen. Korona tulee kiertämään ihmisissä yhä uudelleen ja muuntautuu. Kroppa joko kestää yhden, kaksi tai useampia koronatartuntoja tai sitten ei. Iän myötä riski saada vakavia oireita tai kuolla covid-19 infektioon kasvaa, sen kun saa jokainen keskimäärin kerran tai pari vuodessa nyt ja jatkossa. Mahdollinen immuniteetti covidiin kehittyy vuosikummenissä tai vuosisadoissa, jos kehittyy. Esim. polioon ja tuberkuloosiin ei ole kehitynyt, onneksi niihin on toimivat rokotteet, covidiin ei ole. Tähän tilanteeseen on nyt tyytyminen kun pandoran lipas avattiin ja vitsaus päästettiin vapaaksi tukahduttamatta sitä alkuunsa rajuilla toimilla. Esim. Suomessa alkuperäinen viruskanta tukahdutettiin kesällä 2020, liikenteen avaaminen toi uuden kannan kesän jälkeen, koska suuri osa maista ei pysäyttänyt maasta-maahan liikennettä ja tehnyt tukahdutustoimia samalla intensiteetillä.
 
vierailija
"Rokotettu on ns. "parempi tartuttaja", kuten oli myös kulkutaudin levitysluvalla eli koronapassilla varustettu ns. "vastuullinen tartuttaja" 😁 "
En ymmärrä lainkaan logiikkaasi. Jokainen ihminen voi kantaa ja tartuttaa virusta ja sen eri muotoja. Tärkeintä olisi sairaana pysyä kotona jos tietää sairastavansa mitä tahansa paskatautia.
Näinkö viranomaiset ohjeistivat..no eivät. Rokotettuna ja kulkutaudin levitysluvalla varustettuna sai elää, bailata ja matkustaa.
 

Yhteistyössä