WHO:n pyrkimys totalitarismiin

”Arvoisa kansanedustaja! WHO pyrkii tällä hetkellä kahdella prosessilla kaappaamaan täydellisen vallan maailmassa", kirjoittaa Vapauden liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen ja kertoo lähettäneensä oheisen tekstin ja kuvan kaikille kansanedustajille.


Mitä noista prosesseista seuraa, jos ne astuvat voimaan?

1. WHO voi julistaa minkä tahansa uhan ’kansainväliseksi terveysuhaksi’, myös esimerkiksi uhan ilmastolle tai eläimille.
Lyhenne asialle on PHEIC, Public Health Emergency of International Concern. Tuo lausutaan FAKE, tarkoittaen huijausta.

2. WHO:n nykyiset suositukset muuttuvat sitoviksi määräyksiksi, joita valtioiden on noudatettava tai ne kohtaavat pakotteita.

3. Sensuurista, infokontrollista ja manipulaatiosta tulee uusi normaali. Julkisen mielipiteen manipulointi muuttuu nykyisestä, jo järkyttävästä tasosta, lakivelvoitteeksi. Tämä tarkoittaa tieteen, oikeuden ja demokratian loppua.

4. Mitään korjausmekanismia toimintaan ei tule olemaan – ei tehokasta laatukontrollia, ei mahdollisuutta korjata kurssia.

5. WHO:lla ja sen henkilöstöllä ei tule olemaan mitään vastuuta mistään, vaan sen sijaan täydellinen immuniteetti ja verovapaus.

6. Perusihmisoikeudet, mm. ruumiillinen koskemattomuus, poistuvat.


Dr. John Campbell puhuu asiasta tässä:


Mitä mietteitä herättää vai herättääkö mitään?
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Sitä, että Ossin olisi syytä mennä hoitoon - ja monen muun myös.
Aika kauheaa tekstiä ap laittoi. Sä taisit pelästyä mihin olemme joutumassa? Älä anna pelolle valtaa. Turki ja taistele vastaan, sinäkin voit vaikuttaa. Lähetä postia kansanedustajalle, ministerille, presidentille tai muille joiden on hyvä tietää tästä jutusta. Ei noi päättäjät kaikkea kerkiä, niillekin tulee virheitä. Tää olis tosi paha virhe myöntyä tollaseen.
 
vierailija
Aika kauheaa tekstiä ap laittoi. Sä taisit pelästyä mihin olemme joutumassa? Älä anna pelolle valtaa. Turki ja taistele vastaan, sinäkin voit vaikuttaa. Lähetä postia kansanedustajalle, ministerille, presidentille tai muille joiden on hyvä tietää tästä jutusta. Ei noi päättäjät kaikkea kerkiä, niillekin tulee virheitä. Tää olis tosi paha virhe myöntyä tollaseen.
Höpönlöpön.
 
Osaako joku kertoa mitä mieltä WHO:sta on?
Pitäisikö tämän lafkan valta-asemaa parantaa edellä mainitusti? Näettekö siinä mitään vaaroja?
 
 
vierailija
vierailija
"Jos elintarvike sisältää muuntogeenistä ainesta, se on lainsäädännön mukaan merkittävä tuotepakkaukseen. Merkintää ei edellytetä, mikäli muuntogeenisen aineksen esiintyminen on satunnaista tai teknisesti mahdotonta välttää ja sen pitoisuus jää alle 0,9 prosentin. Myöskään muuntogeenisellä rehulla ruokituista eläimistä saatavat elintarvikkeet eivät kuulu merkintävelvoitteen piiriin. Elintarvikkeiden pakkauksissa ei ole kuitenkaan kiellettyä käyttää vapaaehtoisia merkintöjä, jossa esitetään esimerkiksi, että elintarvikkeen tai rehun valmistuksessa ei ole käytetty geenitekniikkaa tai ettei tuote sisällä geeniteknisesti muunnettuja ainesosia"-evira-

QUOTE="vierailija, post: 34387018"]
Niin pitäisi, mutta tuskin siitä olisi apua. Näillä tyypeillä on erikoistaito
kääntää kaikki hyvät asiat ihmisille vaarallisiksi.
Tänä aamuna palstan etusivu on rauhallinen ja ketjut
maltillisia. Vauva av:lla jutut ovat sitäkin kärjekkäämpiä.
[/QUOTE]
 
  • Vihainen
Reactions: Lispetti
Rehellisyyden nimissä, en katsonut mitä tutkimuksia nämä ovat, olen liikennevaloissa punasissa.😁
Mutta eiköhän nää ihan jees ole?



 
Laitetaan tähänkin:

”Maanantain Kalevassa 24.1.2011 oli kirjoitus, jonka nyt tähän kopsaan siltä varalta, että on jäänyt joltakin huomiotta aiemmin.

"Geenimuuntelun synkkä historia

Geenimuunneltuja ruokakasveja käsittelevissä kirjoituksissa ja keskusteluissa vaietaan geenimuunteluun erikoistuneen Monsanto- konsernin erilaisiin rikoksiin perustuvasta toiminnasta, vaikka ne tuotiin perusteellisesti esille vuonna 2009 TV1:n esittämässä ohjelmassa.

USA:n hallitus hyväksyi 1992 gm-viljat elintarvikkeiksi vaatimatta tutkimuksia terveys- ja ympäristövaikutuksista. Samalla Monsanto salasi ja väärensi tutkimustuloksiaan sekä sai nimitetyksi lähipiiriinsä kuuluvia henkilöitä keskeisiin virkoihin USA:n elintarvike- ja lääkevirastoon. Monsanto lahjoo yritysjohtajia, korkeita virkamiehiä ja poliitikkoja.

Monsanto on hankkinut patentin yli 20 gm-tuotteelleen. Gm-kasvien viljelijän täytyy vuosittain ostaa siemenet Monsantolta selvästi perinteisiä siemeniä kalliimmalla hinnalla. Monsanto on haastanut viljelijöitä oikeuteen esittäen väärennettyjä todisteita, jonka seurauksena on usein ollut viljelijän konkurssi.

Gm-kasvien tuotantoa varten Monsanto valmistaa Roundup-nimistä erittäin vaarallista myrkkyä, joka tappaa muut kasvit paitsi gm-kasvit, joiden dna:han on lisätty Roundupia vastustava geeni. Se on otettu bakteerista. Roundup saastuttaa ympäristöä ja aiheuttaa soluissa ensimmäisen virhetoiminnan, josta ajan mittaan kehittyy syöpä.

Kasvimyrkkypitoiset soijapavut päätyvät kuluttajan lautaselle jo varsin laajalti.

Etelä-Amerikassa Argentiina hyväksyi gm-kasvit vuonna 1998. Sen jälkeen ne salaperäisesti levisivät naapurimaihin, Brasiliaan ja Paraquaihin. Monsanto kerää rojaltit jokaisesta soijatonnista. Näissä maissa on jatkettu hellittämättä metsien hävitystä ja pienviljelijöitten karkottamista maatilkuiltaan.

Kymmeniä tutkijoita eri puolilla maailmaa on erotettu viroistaan, kun he ovat todenneet gm-ruokien vaarallisuuden tai paljastaneet Monsanton salaamia tai väärentämiä tutkimustuloksia.

Englannissakin tutkimukset pääministerin käskystä lopetettiin ja osa tutkijoista erotettiin, kun he kertoivat gm-perunan aiheuttavan rotille sairauksia. Monsanton toiminnasta on seurannut köyhyyttä, kuolemaa ja luonnon saastumista.

Intiassa Monsanto niittää kuolemaa. Gm-puuvillan viljelijät joutuvat ostamaan siemenet neljä kertaa kalliimmalla hinnalla verrattuna perinteisiin siemeniin. Kymmenen vuoden aikana 7000 vararikkoon ajautunutta viljelijää on tehnyt itsemurhan.

Vuosina 1995-2000 Monsanto osti yli 50 siemenyritystä. Fyysikko Vandara Shivan, Intia: "Jos he hallitsevat siemeniä, he hallitsevat elintarvikkeita. Se on pommeja vahvempi keino hallita maailman kansoja."

Monsanto toimii jo yli 50 maassa ja sen vuosivoitto 2007 oli miljardi dollaria.

Suomessakin käytetään Roundup- myrkyn kyllästämää gm-soijarehua lihan, maidon ja kananmunien tuotannossa, eikä eduskunnan säätämä laki vaadi kuluttajapakkauksissa gm-merkintää. Kuluttajien tulisikin vaatia lakia muutettavaksi.

Suomen ja EU:n päättäjien olisi tehtävä päätös gm-tuotteiden tuontikiellosta, koska Monsanton tuotteiden ostaminen merkitsee toiminnan hyväksymistä ja samalla tuetaan sen päämääränä olevaa maailman ruokatuotannon valloittamista. Lisäksi tulisi tehdä päätös, ettei EU:ssa annettaisi käyttö- ja viljelylupia uusille gm-tuotteille, koska niiden terveellisyyttä ei kukaan pysty takaamaan."

Lisäsin korostuksia, muuten sama juttu. -Vesa Vuorinen - Kiitos Vesalle, kun osasi noin lyyesti kertoa tuon jutun, mikä ei kai ole enää aikoihin kuulunut yleissivistykseen? Uutisia täytyy muistaa niin monen vuoden takaa, eikä koulussakaan kaikkea "muisteta" opettaa?”



HUOM! Tuo oli vuodelta 2011.
Olikohan 2011 vielä niin paljon esim. suolistosairauksia kuin nyt.🤷‍♀️

Moni uskoo, että ihan kaikki mitä meille syötetään on ihan hyvää.:(

Nykyään hypetetään kasvinsyönnin puolesta: liha paha - kasvi hyvä.
 

Yhteistyössä