Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kärpyn keikan aikana on kaks jotain lipputyyppiä (mielenosoittajia)? kirjaimellisesti änkenyt lavalle, toinen poistettu takakautta. Meni seuraillessa ohi, bailasin varmaan liikaa. Jodelissa juttua, Sampittaren stooreissa ja IL uutisessa näkyy.
Juu mä huomasin ne heti ja mietin vaan et toivottavasti ei satu mitään ja onneks saatiinkin nopeesti pois. Ja porukkahan oli ruvennu heti keikkojen jälkeen ampumaan raketteja vaik ne oli kielletty. Onneks ei sentään keikkojen aikana ruvennu ampumaan niitä.
 
vierailija
Gf kyllä siellä oli. On turha jossitella Bn pääsyä sinne, koska hän ei ollut koskaan sinne tulossakaan. Eiköhän Kn kiintiö tullut jo täyteen bändistä ja veljen perheestä. Eli tuskinpa olisi siltikään päässyt/mahtunut.
Onko siellä jokin kiintiö? Vai vain etukäteen ilmoitetut ihmismäärät, mihin mahtuu artistin valitsemat läheiset?
 
vierailija
turvat lukkoon ankeutajat ja trollit jos teillä ei oo muuta niin hommatkaa elämä tai jotain muuta kun käyttäydytte kun pikku lapset eikö teidän vanhemmat opetta käytöstapoja sanon tän vaan kerran painukaa sinne missä ei aurinko paista antakaa ihmisten olla rauhassa
 
vierailija
vierailija
Eihän noi Palestiinan lippujen kanssa lavalle nousseet Kärtsästä olleet kiinnostuneita tai mikään uhka hänelle. Halusivat näkyvyyttä Palestiinan asialle.
Tämä tiedossa, pointtina se, että tolla saat vain negatiivista näkyvyyttä. Ja se, että tämä todistaa, kuinka helposti sinne lavalle nyt oikeasti voi vaan kipittää suoraan järkkäreiden silmien alta.
 

Yhteistyössä