Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jos kellään oli vielä epäilystä etteikö Suvi ja Mikke lapsineen ole samalla mökillä Kärpän kanssa, niin Suvin viimeisessä stoorissa näkee selvästi saman pöydän, sohvanurkan ja pönttöuunin kuin K:n pöydänkattausstoorissa. Eli ei ole mitään eroja tai perheriitoja, ne on siellä kaikki iloisena suurperheenä.
Eikös tää ollut aika selvää jo niistä aikaisemmista storeista joista ihan selvästi tunnisti samaksi mökiksi? Joka näkyi mm. niissä Kärtsän juhannuspostauksissa eli on varmaankin Pöyhösten mökki.

Mä en ymmärrä mistä nää ihmeelliset ja oikeesti aika ilkeet spekulaatiot on lähteneet täällä palstoilla liikkeelle? Siitä kun toinen postasi muuttamisesta mutta toinen ei sillä julkisella työ-ig-tilillään?
 
vierailija
Ne romanttiset tunteet näkee kilometrin päähän. Ihmiset ovat monimutkaisia, mutta Bojanilla on paljonkin syytä olla onnellinen, vaikkei tilanne juuri nyt ehkä olisi täysin optimaalinen.
Toisaalta ihmisellä on taipumus nähdä asiat niinkuin toivoisi niiden olevan. Ihmiset ovat monimutkaisia, eivätkä ymmärrä edes itse itseään aina, mutta silti vähän epäilyttää, olisiko B oikeasti tyytyväinen, jos henkilö, jota hän oletuksen mukaan rakastaa, elää arkeaan ja viettää yönsä toisen kanssa. Melkoinen kestokyky B lla on siinä tapauksessa. Hänen täytyisi pystyä jotenkin mielessään hävittämään tämän kolmannen henkilön merkitys.
 

Yhteistyössä