Heippa avaruudesta asiaa

vierailija
Siis mistä tiedät et ne ui kokoajan? Olikos se barrakuda vai mikä mikä odottaa siellä syvällä onkalossa ja sitkun mini kala tulee kohdille syöksyy sieltä kolosta ja nappaa sen? Mikähän kala se olikaan joka näin tekee en muista? Mut ei se ainakaan ui koko aikaa?
 
vierailija
en ole ajatellut mut rukki on kyllä, yhä opettelematta
Oppisi ihmiset arvostamaan pässinpökkimiä jos itse pitäisi kehrätä langat
 
9MM
Hmm tapasin mielenkiintoisen naisen kun eilen läräsin facebookkia oli kieltäytynyt nasan tarjoomasta duunista et voi ilman painetta tutkia maailman kaikkeutta mut siis ihanaa. Mut tää tuli mieleen sen naisen jutuista mut mitä jos musta aukko on yksi syy miten vois maailman kaikkeus jatkaa lisääntymistä siis et planeettoi siirtyy kauemmaksi. Siis mustaan aukkoon menevät pallot pompahtaa esiin rajoilla ja sinne tulee sit niitä plaaneetoi et se olisi ikiliikkuja joka siirtää loppujen lopuksi kaiken eteenpäin. Vai olisiko se vain pieni syy. Jumalan jatkuvasti luodessa uutta. Mut teoria et musta aukko olisi portaali kauas kaukaisiin galakseihin voi pitääkkin paikkansa. Tai mitä jos se on portaali rinnakkais maailmaan. Mut mistä kehitellään avaruus alus joka kestää jos törmää siellä valon nopeudessa pieneen kiveen perseidithän menee 1/4 valonnopeutta eli pienet mahikset saavuttaa valonnopeus on olemassa mut miten voiko ihmisen kroppa kestää tuhatkertaisen valonnopeuden? Ja voisiko joku laser kenttä olla avaruus aluksen edessä joka hävittää niitä esteitä? Mut mitä jos se laaaeri tuhoaisi sitten planeettoi jotka voisi tulla eteen? Ja miten noin hirveissä nopeuksissa estetään aluksen törmääminen johkin ku eihän se heti pysähdy? Mitä jos kaukaisuudessa on meteori parvi miten vältytään törmäämästä siihen. Miksi perseidit ei törmää vai törmäävätkö ne en ole lukenut. Mut tässä tämän naisen profiili. Innostuin tosi paljon kun kertoi tutkivansa mustia aukkoi nyt tarvis lukee niitä teorioita☺.
 
vierailija
Mut siis höpöteltiin kaverin kanssa ja se sanoi että avaruusalus pitäisi saada pyörimään jotta sinne tulisi painovoima joka estäisi luukadon pitemmillä reissuilla. Mut mitä jos avaruusalukseen saataisiin painovoima pyörimällä huomaisiko ihmiset avaruusaluksen sisällä pyörimisen? Koska kylhän se vissiin olisi mahdollista kun maapallokin pyörii. Ni voisko sieltä löytää mekanismin? Mitä juttui pitäisi ottaa huomioon miksi maapallo pyörii?
Luukato johtuu fosfaateista
 
vierailija
Kyllä pyörimisliikkeen tuntee avaruudessa. avaruuta tärkeämpää meille on saada maapallon asiat kuntoon...Jeesus on tullut jälleen keskuuteemme vaikka voi näyttää siltä, että hän on ollut poissa.

Hän on kuitenkin edelleen elävä Jumala ja ajaa saatanan ulos planeetaltamme, jos haluamme niin ja varmasti haluamme koska saatana ei tee muutakuin tuhoaa meidät.!

Kuka uskoo hänen houktuksensa on hämen tyhmentämänsä.saatana tyhmentää ihmisen saadakseen ihmisen ottamaan vastaab hänen suunnitelmansa. Tyhmennyksen tarkoitus on tietenkin peittää saatanan suunnitelma tuhota planeettamme ja jättää tänne vain hapeton kiviaavikko.
 
9MM
Tänään tv avaruusromusta ohjelma
Ai nyt viellä iltasella? Ite kerkesin kattoo just ton dokkarin tai loput pikamuodista ja kuinka laatu vaatteissa on heikkoa. Miten ne kiinalaiset suostuu tohon yks vapaapäivä kuussa 16h päivään ja saa 3 senttiä per vaate et on kyl härskiä ja muutenkin ärsyttää nykyään vaatteiden heikko laatu miten myyjä kehtaa myydä heikkolaatuista paskaa eikä kestävää. Käytkö sä usein vaatekaupoissa?
 

Yhteistyössä