Höpönassu
Millä suomalaisesta marketista saatavalla aineella voisi korvata brittireseptin double creamin? Entä half-and-halfin?
Ei aivan. Double cream on paljon rasvaisempaa kuin kuohukerma:Alkuperäinen kirjoittaja rattus:Double cream = kuohukerma, half-and-half = kevytkerma.
Se rahkamainen kerma on Clotted Creamia.Double cream todellakaan ei ole kuohukermaa.
Double cream vastaa paksuudeltaan rahkaa. Saman paksuusasteen saatte jos sekoitatte pulet voita ja puolet kermaa yhteen tahnaksi. Siis tosiaankin niin paksua.
Suomessa ei oikein ole korvaavaa tuotetta. Ranskankermakin on liian lirua.
Aika rasvaista. Mihinkäs sinä sellaista tarvitset?Valiolla on ainakin ollut double cream kermaa. Vaille 50% rasvaa.
En ole tuolleen kokeillut, mutta AP:lle vastasin, ehkä hän aikoo leikkiä ruualla.Aika rasvaista. Mihinkäs sinä sellaista tarvitset?
no ei ole, valmista itse.clotted cream ois sit enemminkin sitä mascarponea tai smetana... half and half on varmaan aika sama kuin kahvikerma.