kumi catsuit

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kumpi kannatta hankkia pvc catsuit vai kumi catsuit? Onko kenelläkään kokemuksia molemmista?
Olisin asiallisista vastauksista kiitollinen.
Pvc on aloitteluun helpompi ja halvempi vaihtoehto.. kumi vaatii jo sit hiukan enemmän.. talkkia ja säännöllistä pesua sekä aikaa. Ei ole pikasen toiminnan asu mutta omalla tavallaan ihan oma maailma. Hyvin aistikas asu joka stimuloi.. pvc toimii myös hyvin ja on siten taas huolettomampi verrattuna kumiin. 😊
 
vierailija
Kyllä! Kumi on paljon koukuttavampi materiaalina.. aluksi kestää totutella ja kun pääsee vauhtiin niin paluuta ei ole!
Kyllä, alkuaikoina catsuitissa tuli liian kuuma 15 minuutissa, piti käydä suihkussa jähyttelemässä. Puolessa vuodessa keho sopeutu catsuitiin ja nykyisin ei tule juurikaan liian kuuma vaikka liikkuu välissä aktiivisesti ja on kumissa useita tunteja. Keho ja mieli vaativat nykyisin pukeutumaan kumiin muutaman päivän välein saadakseen kiiltävän, tiukan ja silmiä hivelevän näyn aiheuttamaan eufforialliseen mielentilaan sekä kiihottumaan seksuaalisesti useita kertoja tunteja kestävän session aikana.
Tänään pukeuduin kumi catsuitiin klo. 17.50 ja olen edelleen kumipuvussa menee todennäköisesti sunnuntain puolelle kun riisun kumipuvun pois.
Nautin tulevaisuudessa kumiasuista niin kauan kuin kumiasut vetää puoleensa ja pystyn, olenhan kumicatsuit addict. Kerranhan täällä ollaan niin nautitaan silloin kun pystyy.
 
vierailija
Kumpi kannatta hankkia pvc catsuit vai kumi catsuit? Onko kenelläkään kokemuksia molemmista?
Olisin asiallisista vastauksista kiitollinen.
Kumipuvun kiillottamiseen mieluummin aerosoliton kiillotusaine, jottei tule ilmaan höyryjä sekä lattia liukastu. Kuminhoitotuotteita ja talkkia käyttää ohjeiden mukaan näin estää kumipuvun ennenaikaisen rikkoutumisen ja kimmoisuuden menettämisen.
 
vierailija
Kannattaako pukuun tullutta repeämää korjailla enempää, kuin pyöristämällä estää repeämän eteneminen ja näin saada puvulle lisää käyttöaikaa jonkin verran ja sit kun menee tarpeeksi resuksi niin ostaa uuden?
 
vierailija
Katsoin alkuillasta Project L videoita ja pääsin tärisevin käsin kuitenkin solahtamaan kumicatsuitin sisään. Nyt edelleen olen kumicatsuitissa ja fiilikset on ihme kyl rennon kivat alku panikoimisen jälkeen, kyl tuntu kauheelta pukeutuessa mitä olen tekemässä. Nyt myöhäisillasta tuntuu siltä, että haluaisin päästä sinuiksi tämän catsuitin kans. Tiiä sitten huomisesta....
Taattua nautintoa tulevaisuudessakin kun pukeudut viikottain kumicatsuitiin 🙂.
 
vierailija
Mukavaa Latexlauantaita kaikille!! Päivän askareet menny tiukissa puvuissa ja nyt takkatulta sekä illan rentoutumista!
Kiitos samoin 🙂 🙂. Hetki sitten pukeuduttiin latexcatsuitiin. Ja pitihän vilkaista onko tässä ketjussa latex elämää tänään. Nyt nautitaan punaviinistä ja latexsin aiheuttamasta aistillisesta tunto ja näkö aistien herkistymisestä fantastisen mielihyvän tuottamiseen......
 
vierailija
Pitelin avaamatonta catsuit pakkausta käsissä alkoi jännittää hirveesti joten jätin sen sängylle. Puolen tunnin päästä avasin sen kuitenkin ja kiillotin sen suihkuhuoneessa epäuskoisena mitä olin tekemässä.
Vein syntisesti jännittyneeenä kiiltävän catsuitin sängylle ja katsoin hetken sitä sydän tykyttäen, kunnes aloin sit pukeutua kumi catsuitiin ja yllätyin kuin helposti jalat meni catsuitin sisään, sit solahdin kokonaan catsuitin sisään.
Oli helpompaa pukeutua siihen mitä ennakkoon luulin, myönteinen yllätys.
Kun vedin selkäpuolella olevan vetoketjun kiinni niin kylmätväreet meni koko kehon läpi. Oli pakko mennä selälleen sängylle makaamaan jotta sydämen syke laskis.
Ajatukset velloi suuntaan jos toiseenki muutaman kyyneleen vierähtäessä silmäkulmista vuoteelle oliko tämä uuden aikakauden alku joko hyvään tai pahaan juttuun vai oliko se tässä.
Puolituntia makoilin siinä hiljaa, kunnes aloin liikutella vääntelehtimällä vartaloa ja venytellä raajoja, tuli sit sellainen hyvänolon fiilis.
Nousin ylös sängyltä ja menin peilin eteen ja näin itseni kiiltävässä catsuitissa tuntien sisälläni seksikkään hivenen kiihottuneen syntisen olotilan.
Riisuunnuin noin 2 tunnin kuluttua catsuitista. Epätodellinen ja syyllinen olo tuli riisuuntumien jälkeen.

Näin pari päivää myöhemmin ajatellen kokemus oli aika kiva ja olihan siinä kieltämättä hyvänolon fiilistä ja jännitystä jos ei ota huomioon tuota jälkeenpäin tulevaa syyllisyyden tunnetta siitä pitää päästä yli jos tulevaisuudessa aikoo pukeutua kumi catsuitiin. Miten sit olis saman henkisen kumppanin kans, soolona oli ekakerta tällainen. Lopputulema tuntuu nyt siltä, että pitää vielä kokeilla toisenki kerran ja todeta onko kumi catsuit tullut jäädäkseen vai kokeiltu turhake.
Arvaattako mitä?
 
vierailija
Kukaan ei niin osaa kertoa että mikä siinä asussa on?. Sekö että muodot "menee" luonnottomaksi kun puku pitää kasassa vai?.
Kyllä en sano että EI, mutta epäilen vähän koko käytännöllisyyttä. Eikös ne ole ihan jumalattoman tiukkojakin.

Ei olisi itsestä, samoin kuin ei muutenkaan HIRVEESEEN hc touhuun, liian paljon kunnioitan että voisin ruoskia olan takaa sun muuta. Se varmaan toki on kiinni vastakappaleesta , jos pyytää niin miksi ei?. Suurin osa vain suomalaisista naisista sanoo kun mennään suhteeseen että "seksiä" pitää olla. Mutta niin se vain laantuu. Siinä ei paljoa kumiasut auta kun akka on passiivinen kuin mikäkin. Toisinaan mietin että iisakin kirkko rakennettiin nopeammin kun pääsee sänky hommiin.

Monet sanovat todellakin että SEKSI on kaiken a ja O miksi se ei sitten ole niin monesti kuitenkaan.

Tiedän monta suhdetta missä se on mennyt juurikin niin että ensiksi ollaan viikko, sitten vaikka pari, jopa viikkoja ilman seksiä. Ja lopulta ollaan tilanteessa että yksi vuodenaika saattaa vierähtää ilman seksiä.
Joko tänä jouluna kokeilisit?. Niin saisit vastauksen.
 

Yhteistyössä