vierailija
Höpö höpö taas.Tässä muutamia tutkimuksia kasvis/siemenöljyistä:
On ihan yleisessä tiedossa nykyään, että siemen- ja kasvisöljyt eivät ole terveellisiä?
Höpö höpö taas.Tässä muutamia tutkimuksia kasvis/siemenöljyistä:
On ihan yleisessä tiedossa nykyään, että siemen- ja kasvisöljyt eivät ole terveellisiä?
Eiköhän mun omegat oo kunnossa.Valittelit sitä jalkaa…
Tulipa mieleeni että oletko seurannut, että omega 3 omega 6 olis 1:1?
Milloin oot viimeksi mittauttanut kolesteroliarvosi?No sitten siellä on tosiaan syötävä sitä oliiviöljyä.
Täällä on totuttu elänrasvoihin.
Mistähän mahtaa johtua se perinnöllinen kolesteroolijutska? On niin outoa että ihmisen keho ei toimi niin, että hyödyntää eläinrasvoja optimaalisesti. Onko se joku evolution tulos vai mikä…söivätkö siis minun esi-isät enemmän lihaa ja rasvaa? Vai onko joku häiriö vai mikä….
Milloin oot viimeksi mittauttanut kolesteroliarvosi?
Et sä voi tietää, hyödyntääkö sun kroppasi rsvoja niinkuin ajattelet. Ei mun mieskään oirehtinut mitenkään ennenko sai sydärin.
Mutta eikös sun mies syö/syönyt kaikkea yliprosessoitua? Ja hänellä on joku perinnöllinen sairaus joka liittyy kolesteroliin?Milloin oot viimeksi mittauttanut kolesteroliarvosi?
Et sä voi tietää, hyödyntääkö sun kroppasi rsvoja niinkuin ajattelet. Ei mun mieskään oirehtinut mitenkään ennenko sai sydärin.
Mutta eikös sun mies syö/syönyt kaikkea yliprosessoitua? Ja hänellä on joku perinnöllinen sairaus joka liittyy kolesteroliin?
Eli ei sinänsä mitään tekemistä minun kanssa. Olen ollut täydellisessä verenkuvassa ja kaikki ok.
Tiede kertoo, että eläinrasvat ovat erittäin ravitsevia. Kolesterolimyytti on jo murrettu. Kevyttuotteet (rasvattomat) ovat hyviä esim. sikojen lihottamiseen. Kasviöljyt/siemenöljyt haitallisia - tiede kertoo tämänkin…
Oliiviöljy ei ole yliprosessoitu siemenöljy.Kaikkea yliprosessoitua? Makkarasta toi tykkää mut tän kesän makkarat on laskettavissa kahden käden sormilla.
Ja on, joo, perinnöllinen ongelma.
Sä voit tieteinesi pitää kasvisöljyjä haitallisina mut esimerkiksi kreikassa, jossa oliiviöljy on päivittäinen energianlähde, eletään varsin pitkäikäisiksi. -Koko maailman mittakaavassa!
Mä uskon siihen mieluummin kuin sun "tieteeseesi".
Tässä muutamia tutkimuksia kasvis/siemenöljyistä:
Are Seed Oils Toxic? The Latest Research Suggests Yes
Seed oils never underwent safety testing for premarket approval. Here, we examine the disturbing toxicity and safety data that have come to light recently.www.zeroacre.com
On ihan yleisessä tiedossa nykyään, että siemen- ja kasvisöljyt eivät ole terveellisiä?
Osaatko muuten arvioida yleisesti suomalaisten omega 6&3 suhdetta?
Jenkkilässä tais olla O6&3 26:1…(voi olla että muistan väärin mutta tuohon suuntaan oli)
Sä voit tieteinesi pitää kasvisöljyjä haitallisina mut esimerkiksi kreikassa, jossa oliiviöljy on päivittäinen energianlähde, eletään varsin pitkäikäisiksi. -Koko maailman mittakaavassa!
Mä uskon siihen mieluummin kuin sun "tieteeseesi".
Höpö höpö taas.Mutta ihmiselle optimaalisin rasva on mielestäni eläinperäinen rasva koska siitä saa paremmin ravinteita.
Mulla on ollut sellainen neljännesvuosisata sitten. Levolle ja kohoasennolla parani eikä yhtään buranaa tai muutakaan. Varmaan pari kuukautta kohoasentoaEiköhän mun omegat oo kunnossa.
Jalassa taas on plantaarifaskiitti, tosin sen on jo paranemassa. Kipu sen sijaan on rutosti suurempi ku potkaisin pikkuvarpaani tuoliin ja se taisi murtua
Vaivasta toiseen, eipä oo kivutonta päivää...
Tiede kertoo, että eläinrasvat ovat erittäin ravitsevia.
REPESINOT mut tänään kokeilen Levolacia portaille, estääkö sekin lautojen jäätymistä
Makkarassa pahin on se suola ja perunakuitu ja fosfaatit. En ole syönyt moneen vuoteen askorbiinihappo takiaKaikkea yliprosessoitua? Makkarasta toi tykkää mut tän kesän makkarat on laskettavissa kahden käden sormilla.
Ja on, joo, perinnöllinen ongelma.
Sä voit tieteinesi pitää kasvisöljyjä haitallisina mut esimerkiksi kreikassa, jossa oliiviöljy on päivittäinen energianlähde, eletään varsin pitkäikäisiksi. -Koko maailman mittakaavassa!
Mä uskon siihen mieluummin kuin sun "tieteeseesi".
Niin, kerroin mitä rasvaa minä mieluiten käytän.Höpö höpö taas.
Sulta meni taas totaalisesti ketjun aloituksen aihe ohi ja tungit läskijutuistasi paasaamaan.
Mites nitriitit?Makkarassa pahin on se suola ja perunakuitu ja fosfaatit. En ole syönyt moneen vuoteen askorbiinihappo takia
Kysyikö kukaan? Ei. Kysyttiin tuo vai tuo. Sinä tuputat jatkuvasti näitä omia juttujasi ja se on paikoin todella rasittavaa.Niin, kerroin mitä rasvaa minä mieluiten käytän.
Mikä siinä nyt oli väärin?
Eikö täällä saa esittää omaa mielipidettään? Pitäisikö olla samaa mieltä jonkun kanssa, että voi kirjoittaa tänne?
En tuputa, tuon esille oman mielipiteeni aivan kuten sinäkin.Kysyikö kukaan? Ei. Kysyttiin tuo vai tuo. Sinä tuputat jatkuvasti näitä omia juttujasi ja se on paikoin todella rasittavaa.
Mitä mä sensuroin?En tuputa, tuon esille oman mielipiteeni aivan kuten sinäkin.
Arvaa kaksi kertaa saatko minua hiljaiseksi noilla sinun epätoivoisilla sensurointiyrityksilläsi?
Että siitä vaan rypsi/rapsi ja margariinit niin hyvä tulee?Mitä mä sensuroin?
Mä veikkaan, että sulla on aivot jo niin tukkiutuneet sun rasvoistasi, ettet edes ymmärrä, mitä sulle sanotaan
Voi sentään, kovat rasvat rassaavat aivoja
Aivot tarvitsevat omega-rasvahappoja, mutta kaikissa rasvoissa niitä ei ole. Jos rasvakiintiösi täyttyy huonoista, kovista rasvoista, aivosi voivat jäädä vaille välttämättömiä omegoita.www.aivoliitto.fi
Kuka on puhunut margariineista?Että siitä vaan rypsi/rapsi ja margariinit niin hyvä tulee?
Kannattaa lukea tutkimuksia laajemmin.
Nimenomaan edellä mainitsemani eivät tee hyvää aivoille ja ne nimenomaan vaanivat noissa kekseissä sun muissa mitä tuossa artikkelissa lueteltiin. Harva tehdas käyttää kunnon voita koska se on kallista.
No eikös se lueta pehmeiksi rasvoiksi?Kuka on puhunut margariineista?
Äläkä taas tuputa tuota "kannattaa lukea".. Sinä ET ole asiantuntija tässäkään.
Mitä mä sensuroin?
Mä veikkaan, että sulla on aivot jo niin tukkiutuneet sun rasvoistasi, ettet edes ymmärrä, mitä sulle sanotaan
Voi sentään, kovat rasvat rassaavat aivoja
Aivot tarvitsevat omega-rasvahappoja, mutta kaikissa rasvoissa niitä ei ole. Jos rasvakiintiösi täyttyy huonoista, kovista rasvoista, aivosi voivat jäädä vaille välttämättömiä omegoita.www.aivoliitto.fi
"Kun syö säännöllisesti kalaa, saa sekä D-vitamiinia että aivoille välttämättömiä omega-3 -rasvahappoja. Kalassa ne ovat suoraan aivoille käyttökelpoisissa DHA- ja EPA-muodoissa. Omega-3 rasvahappoa on erityisesti rasvaisessa kalassa, kuten lohessa."Kun syö säännöllisesti kalaa, saa sekä D-vitamiinia että aivoille välttämättömiä omega-3 -rasvahappoja. Kalassa ne ovat suoraan aivoille käyttökelpoisissa DHA- ja EPA-muodoissa. Omega-3 rasvahappoa on erityisesti rasvaisessa kalassa, kuten lohessa.
Omega-3:a on myös kasviperäisissä rasvoissa, kuten rypsi-, pellavansiemen- ja camelinaöljyissä ja saksanpähkinöissä. Tätä pehmeää rasvaa aivot tarvitsevat päivittäin. Kasviksista aivot saavat alfalinoleenihappoa, jota elimistö muuttaa DHA:ksi ja EPA:ksi.
DHA on erittäin tärkeää solukalvoille. Omega-3 rasvahapot vähentävät myös tulehdusta hermokudoksissa. On myös esitetty, että DHA voisi vähentää Alzheimerin taudin amyloidiplakkien muodostumista."
Pehmeät rasvat hellivät aivoja
Aivot ovat 60-prosenttisesti rasvaa. Vyötäröllä rasva on pahasta, hermosolujen ympärille kietoutunut myeliini on pelkästään hyvästä. Rasvojen laatu on aivoille tärkeää.www.aivoliitto.fi