Eikö olisi yksinkertaisempaa ajatella asia niin päin, että sen lihantuotannon sivutuotteena tulee se nahka, jota harvat ekoilijatkaan syövät. Silloin ei tarvitsisi ottaa turhia paineita turkistuottajien puolesta. Eihän tuollainen omaan tarpeeseen lihan tuottaja muutenkaan voi verrata itseään mihinkään ammattitarhaajaan.Esimerkiksi lammastakki tai kanin turkista tehty karvalakki tai lapaset.
Totta. Lihankäsittelyn lisäksi täytyy olla taito käsitellä nahkaa.Eikö olisi yksinkertaisempaa ajatella asia niin päin, että sen lihantuotannon sivutuotteena tulee se nahka, jota harvat ekoilijatkaan syövät. Silloin ei tarvitsisi ottaa turhia paineita turkistuottajien puolesta. Eihän tuollainen omaan tarpeeseen lihan tuottaja muutenkaan voi verrata itseään mihinkään ammattitarhaajaan.
Turkuseläimille syötetään perkuujätteitä ja kaloille syötetään jauhettua minkkiä?Onhan se kestävää siltäkin pohjalta että turkiseläimille syötetään perkuujätteitä yms. jotka menisi muuten haaskioon. Turkistarhojen avuilla jätteistä jalostetaan ylellisyystuotteita.
Luomokanat esimerkiksi on syötetty niille. Muusta varmaan ei tulis niin hieno turkkiOnhan se kestävää siltäkin pohjalta että turkiseläimille syötetään perkuujätteitä yms. jotka menisi muuten haaskioon. Turkistarhojen avuilla jätteistä jalostetaan ylellisyystuotteita.
Turkuseläimille syötetään perkuujätteitä ja kaloille syötetään jauhettua minkkiä?
En ole maistanut, mutta siskolikka oli aikoinaan tarhanhoitajana ja hän kertoi, ettei liha ole syötävää, edes ketuille. Syynä hajurauhaset, jotka nahotusaikaan ovat vilkkaassa toiminnassa ja antavat koko eläimelle melko epämiellyttävän hajun ja myös maun. jos minkkiä aikoo syödä, se pitää tehdä ihan pienenä pentuna, vähää ennen, kun pentu saavuttaa sukukypsyyden, alkavat hajurauhaset toimia.Miltähän minkin liha maistuu? Siitä voisi saada hyvän tuotteen esim. maahan saapuville vietnamilaisille, jotka ovat tottuneet herkuttelemaan koirilla. Ja kettujen lihat varmaan ainakin kelpaisivat.
pääsemmekö joulupöytään?
Miltähän minkin liha maistuu? Siitä voisi saada hyvän tuotteen esim. maahan saapuville vietnamilaisille, jotka ovat tottuneet herkuttelemaan koirilla. Ja kettujen lihat
Polttivat ne villat. Miksi?"Anders Lund syrjäisellä saarella" uusintana 9.30.
Tv 2 Osa 1.
Tosi hyvä Fugloyn saarelta. 800 lammasta on aika keriä. .. Katsoitko?
Mut ruotsalaisille kannattaisi ehdottaa. -Ne kun tykkäävät hapansilakastakin. :SEn ole maistanut, mutta siskolikka oli aikoinaan tarhanhoitajana ja hän kertoi, ettei liha ole syötävää, edes ketuille. Syynä hajurauhaset, jotka nahotusaikaan ovat vilkkaassa toiminnassa ja antavat koko eläimelle melko epämiellyttävän hajun ja myös maun. jos minkkiä aikoo syödä, se pitää tehdä ihan pienenä pentuna, vähää ennen, kun pentu saavuttaa sukukypsyyden, alkavat hajurauhaset toimia.
Myös ketuilla on samansuuntaiset jutut, joten en menisi ihan ensimmäiseksi tarjoilemaan kettuakaan kenenkään, edes vietnamilaisen, syötäväksi.
JuuMut ruotsalaisille kannattaisi ehdottaa. -Ne kun tykkäävät hapansilakastakin. :S
Kaloille soijamaissia joka maustetaan silakkajauhollaTurkuseläimille syötetään perkuujätteitä ja kaloille syötetään jauhettua minkkiä?
"Anders Lund syrjäisellä saarella" uusintana 9.30.
Tv 2 Osa 1.
Fugloyn saarelta. 800 lammasta on aika keriä. ..
Oravanlihaa on varmaan syötyNo onhan se kestävämpää.
Toki vaatteen käyttöikäkin vaikuttaa. Ja se, tarvitsetko niiden lisäksi muita vastaavia pukineita.
Jos hankkii kasvunsa kasvaneena kaniturkislakin ja käyttää sitä ainoana talvihattuna loppueläm'nsä ni peseehän se mennen tullen kaikki pipot jotka eivät kestä läpi elämän.
Ja majavasta on saatu molempia mut niitä tuskin kukaan tahtoo lähelleenOravanlihaa on varmaan syöty
Ei tuu liikaa kerrallaOravanlihaa on varmaan syöty
Joo, niinpä näyt olevan palstallaJaaha, sekopääeläinrääkkääjä on taas palstalla..
Sori, mutta tuo "kilttimies" on se kissanrääkkääjä mutta kiva että sillä on täällä sinusta(kun) koostuva fanikerho!!Joo, niinpä näyt olevan palstalla