Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Oisko B muuten ollut keikkapäivänä jossain uimahallissa pelaamassa käsipalloa? Eli olikohan toiminta ja postaus reaaliaikaista. Mikä halli toi mahtaa olla?
No idea. There is Terme Banovci thermal spa close to the gig, but their pools are nicer. This looks like an old outdoor pool that they cover with a "balloon" during colder months. Maybe some place in Ljubljana.
 
vierailija
Tuli muuten mieleeni, että se energiamamman taannoinen B:n äreys olisiko se voinut johtua loman loppumisesta? Vaikka työstään pitääkin, niin saattaahan se loma ollut tuntunut liian lyhyeltä kuitenkin, erinäisistä syistä.
Aito
En näe ihmisten mielialoja sinänsä, esim. äreys tai ärtyisyys, vaan johonkin tai johonkuhun kohdistuvaa suuttumusta. Toki mahdollisia kohteita on paljon.

-energiamamma (ja tupenrapinat)
 
vierailija
Sanokaa mitä sanotte, mutta eikö vähän näytä siltä, että myös B on varattu. Enkä nyt todellakaan tarkoita sitä lappua otsassa, vaan lomakuvioita ja NT hehkua. Ei kai se K n takia jaksa hehkua, jos kolmas henkilö hengaa vieressä?
kyl mä uskon että se on varattu, ei ollut keväällä eikä kesällä mut nyt on joku tuore rakkaus. Mut sen ei kai pitäis tähän shippaamiseen vaikuttavaa, on viisaammat kertoneet🤔
 
vierailija

Yhteistyössä