Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yritin eilenkin tuloksetta kysellä linkkiä siihen ficciin missä K ja B ovat bussissa (you are my boyfriend jne..) ja sitten menevät hotellihuoneeseen ja kaikki on kuvailtu niin kuumasti... Se oli linkattu pari päivää sitten, mutta silloin ehdin lukea vain osan.
Kiitos jo etukäteen jos joku löytää!
 
vierailija
Ei taida nuo balkanilaiset olla mitään livettäjiä, eihän kesälläkään JO:n keikoilta ollu livejä kun keikkailivat siellä tai en ainakaan itse muista mitään. Jälkeen päin sitten kyllä kuvia/videoita
JokerOutSubsien tyypit on livettäneet muutaman kerran. Joidenkin balkanilaisten ja muiden eurooppalaisten fanien välillä tuntuu olevan myös jonkinlaista kilpailuasetelmaa ja juopaa, osin liittyen G tapaukseen + balkanilaiset fanit kritisoineet eurooppalaisten fanien olevan etuoikeutettuja, kun Joksut tavanneet faneja keikkojen jälkeen jne., mikä ei tosin enää toteudu täälläkään.
 
vierailija
Repesin kyllä tuolle kuvaukselle Bojanista. Koska tottahan se on, ESC-Bojan oli niin sliipattu ja siistitty versio, että välillä hieraisee silmiään ja miettii, miten siitä Balkanin prinssistä päädyttiin punaiseen nahkatakkiin sonnustautuneeseen pornokeisariin ja kinkyyn domiin. Molemmat versiot käy kyllä, mutta naurattaa mitä sieltä pinnan alta löytyikään.
 
vierailija

Yhteistyössä