Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kiitos näistä te ihanat, joilla on tämäntyyppinen sana hallussa

Bojanilla ja Janilla taitaa kummallakin olla vähän BDSM-tyyppistä kiinnostusta, jota hyödyntävät lavalla toisiinsa. Sehän oli juuri Jan, joka astui Bojanin päälle Tampereella. Katsoin niitä pätkiä sen verran monta kertaa, että ihan kuin Jan ois tuota tilannetta ennen katsonut Bojania kysyvästi ikään kuin suostumusta varmistaen.
Aivan, tää multa olikin vähän unohtunut 😃!
 
vierailija
Uusin Taylor swift you are love biisin sanoitukset ovat hyvin sopii näille kahelle
"One look, dark room
Meant just for you
Time moved too fast
You play it back "

"Light-hearted joke
And your shoulders brush
No proof, one touch
But you felt enough "

"Morning, his place
Burnt toast, Sunday
You keep his shirt
He keeps his word
And for once, you let go
Strange look on his face
Pauses, then says
You're my best friend
And you knew what it was
He is in love "
 
vierailija
Jännä juttu nuo B:n otteet lavalla. Tumblrissa mietitään onko bändikavereilla sovittuna safe word B:lle.. Ja mitä mahtaa tapahtua tämän illan keikalla?
Puhuko B jotain Janille (tai mikkiin) sen otteen aikana? Esim Janille tsekkas onko ok tai sanoi, että ilmaise vaan, kun lopetan tms. Näytti musta, että huulet ois liikkuneet vähän.


Ennen seurasin vaan Kn keikkoja ja erityisesti välispiikkiviihdettä, mutta kummasti Jokerien keikkojen kohokohdat ja tapahtumatkin alkoi nyt kiinnostaa....
 
vierailija
Musta on yllättävää että näin monen mielestä tollaset läpsimiset ja kuristamiset on kuumaa. Mua ne ahdistaa ihan suunnattomasti, johtunee väkivaltaisesta parisuhteesta. Saisin paniikkikohtauksen jos joku haluaisi tuollaista mulle tehdä😢. Onneksi olitte kertoneet mitä noissa eilisssä keikkaklipeissä on, niin en mennyt katsomaan.
 

Yhteistyössä