Kärtsy Euroopan kiertue yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No on ne niin aidot että pitää olla koko ajan puhumassa Bojanista. Siis oikeesti. Eihän Kärden tarviis! Aivan riittävän suosittu ihan vaan "pelkkänä" Käärijänä, mutta kuitenkin tuntuu nimenomaan haluavan tuoda esille Bojania melkein joka keikalla, saati sitten ekalla isolla ulkomaankeikalla. Mitä tästä nyt oikeasti pitäisi muuta ajatella kuin vetää vaan raa'asti johtopäätös että K/J on vähintäänkin korviaan myöten ihastunut Bojaniin.

(MRS tietysti)
Mutta mitäs kun on olemassa vielä se eräs...kolmas
 
vierailija
Sen verran oletteko selvittäneet, onko nämä Bojan-puheet tulleet nyt keikalla K:n aloitteesta vai liittyykö ne jostain yleisöstä tulleeseen reagointiin? Ei tätä eilen ollut.
Jos se välispiikki alkaa tuosta mihin aiemmin linkattu video päättyy, niin oletan Kärpyn reagoineen tuohon kylttiin yleisössä, mistä juttu "Bojan is mine", ja tästä sitten varmaan se kaksiminuuttinen puhe Bojanista. Ja varmaan lopuksi Bojanin nimen huudatus.
 
vierailija
Siis jos kaikki Boitsu-kommentit ovat tulleet vastauksina yleisöhuutoihin (en tiedä?), niin sehän tarkoittaa vain, että Suomi-naudat eiät ole mylvineet tarpeeksi aiheesta. :D
 

Yhteistyössä