Kärtsy Euroopan kiertue yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Oliko oikeasti huudattanut yleisöä bojan nimellä..? En usko ennen kuin näen omin silmin..JOS bojan olis bäkkärillä ja kärtsän kiertueella thaimaan loman sijaan, niin sehän tarkoittaisi, että B&J on pariskunta. Ei ystävät tekis tuollaista.
Eiköhän, kannattaa katsoa toi twiittaaja. Monta tuhatta seuraajaa hänellä ja pitkään tehnyt somea. Plus tästä on muissakin lähteissä.
 
vierailija
Kenenköhän idea oli soittaa Tattoo introna hhh:lle? Koska aivan t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n ajatus tehdö se Ruotsissa! Onkohan eri biisi luvassa muissa maissa vai oliko tää ainokainen?
 
vierailija
Bojan on kaunis. Juuri puhuin Bojanin kanssa. Älkää kysykö, miksi Bojan oli luonani yötä. Huutakaa Bojanin nimeä kaikki. Puhun nyt kaksi minuuttia heterosti veljestäni Bojanista.
Ja huomaattehan, kuinka puhun sen kaksi minuuttia englanniksi, jotta brrraderrrkin varmasti ymmärtää? Silleen ihan heterosti, no homos here. Only girls, yesyes.

No niin, mihis jäinkään. Tosiaan, bojanbojanbojanbojan. BOJAN.
 
vierailija
Ihan totta huudattanut bojanin nimeä? Miksen ole tuolla? Miksi olen suomessa? Miksi en odottanut tätä? Miksi kaikki silti käy järkeen? Tottakai K huudattaa B:n nimeä, miksi ei? Mitä tapahtuu?
 
vierailija
Okei, tähän asti olen ollut aika vakaasti sitä mieltä että Boitsu ei tälle kiertueelle osallistu. Mut viimeistään tämä ilta laitto ajatukset heittään härän pyllyä ja nyt en enää tiedä mitä ajatella 😭 jospa se sittenkin liittyy seuraan jossain vaiheessa. Ja siis mikä tuo Kärtsyn B avautuminen oli, en kestä! 💚 Videota todellakin odotellessa!

Ja mitä siellä discordissa ollaan puhuttu keikasta? Kuulemma kehuttu paljon. Kaikki tiedot nyt tiskiin ku ei ite päässy liveseuraan! 😭
 

Yhteistyössä