Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ehkä ihan hyvä, ettei Kärppy noussut lavalle, siinä ois mummot ja äidit saaneet sydärin kun vedetty vähän homoeroottista lavashowta
No nyt kun on tätä äärimmäisen kesyä show'ta seurannut, niin taidat olla oikeassa. Kärtsä olisi ollut energiatasoltaan vähän toista kuin tämä. Ei ole saatu edes perus Janin ja Nacen lähentymisiä! Krisin asu on homoeroottisin asia täällä.
 
vierailija
Mä kadun että ikinä mainitsin tuosta Conorin stoorista, nyt täällä on yhtäkkiä joku WY/Conor-jankkaaja paikalla. Joo, ovat kavereita, ovat tehneet yhteistyötä, ei, Conor ei tule JO:n lomareissulle mukaan eikä tasan ole tulossa yhteisbiisiä. Se siitä.
 
vierailija
Onko joku bongannut vielä uusia sovituksia biiseistä..? Vetävätköhän Novi valinkin tavalliseen tapaan?
No, en valita, mahtava konsertti ollut. Ja itsellä liven kautta lähes eturivin paikka.
 
vierailija
jahas . Mistähän tämän voi päätellä? SIitä että Conor on kutsuttu keikalle? Sitäpaitsi todella monet ihmiset voivat olla ja varmasti ovat jokereille tärkeämpiä kuin K jonka ovat tunteneet muutaman kuukauden.
Ja stoorin mukaan Conor istui vielä takana yleisössä eikä missään VIP-alueella, että on kyllä ihan kiltisti ostanut itse lipun kaverin kannatuksen vuoksi.
 
vierailija
No nyt umazanessa laulatettiin ylisöäkin... ja yleisö tuntuu työntävän kaikki pallot Catwalkille, vaikka idea varmaan oli heitellä niitä yleisössä :D Kris on ainakin pukannut jo useamman...
 
vierailija
Tuntuu WY on tärkeämpi Bnille ja jokereille kuin K
Ammatillisesti, totta kai ovat. Ovat samaa genreä, ja JO:n haluamassa maailmankolkassa toimiva, yhteistyökuviot on helpot ja molempien bändien uralle luontevat. Eli sama yhtälö kuin Kärtsän ja Tommyn välillä, yhteistyö lähti heti ja toimi luontevasti. Yhtenä erona on ehkä se että T on K:hon verrattuna se maailmanlaajuisempi artisti, kun JO ja WY ovat vähän enemmän samalla tasolla, JO jopa WY:tä menestyneempi euroopassa.
 

Yhteistyössä