Näkkäläjärven kiusaamisen uhriksi joutunut demarimummo kertoo kauhun hetkistä. (Ei herkille)

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ensin kuukausia itketään 15 vuotta vanhoja nettikirjoituksia ja sitten pokkana nimetään puolueen johtoryhmään eläimiä kiduttava psykopaatti. Miten joku voi kuvitella tämän menevän läpi ilman valtavaa hälyä?
 
vierailija
Kuvottava teko! Mun lapsuudessani kissamme myrkytti hullu naapuri. Se oli jotakin niin kamalaa. En pysty lukemaan näitä juttuja sen enempää.

Rääkkäystä on myös turkistarhaus, joka pitää Suomessa lopettaa!
 
  • Surullinen
Reactions: Lispetti
vierailija
Näzzi-Ana88, menikö nyt ihan sossukivasti tuo Mikkelin junttaamisesi?
Antti88:n nuoruudenkuvat kaikkine natsifanituksineen, simuloituine suihinottoineen ja ylipäätään kaljakeskeisine rellestyksineen viittaa kyllä vähemmän ylevään mielenlaatuun, johon kissanpolttajakaverit sopivat oikein hyvin. Täytyy muistaa, että vaikka Antti88 on puhdas poliittinen broileri ja puoluekoneiston kasvatti nuoresta pitäen, ei hän ole mikään akateeminen älykkö, vaan entinen betoniautonkuljettaja, joka näköjään tykkäsi juhlia ja heilailla kännissä ja läpällä viikonloppuisin. Juuri sellainen lippis takaraivolla menevä vantaalainen juntti, joita jossain Koivukylän suunnalla näkyy kumia polttamassa. Eli varmaan ovat löytäneet aika nopeasti yhteiset sävelet Näkkäläjärven kanssa. Sivistysdemarit voivat yrittää itselleen selitellä parhain päin nämä asiat, mutta kyllä nyt mennään junttiudessa persuista ohi kakkonen silmässä ja lujaa.
 
vierailija
Tuomittavia tekoja kaikki!

myös mummon tekoset koska hän on jättänyt heitteille kissoja säännöllisesti ja ne eivät kuulu vieraslajina Suomen luontoon vapaasti liikkumaan

TAPPOKONEITA ovat 😡
 
vierailija
Tuo kusipää ansaitsisi saman kohtelun mitä kissoille teki. Uskomatonta että nykyään hyysätään ja on ok muiden mielestä ja laitetaan nuoruuden piikkiin.
Nuoruuden piikkiin laittaminen on ylipäätään aika väsynyttä, mutta suorastaan irvokasta se on kun laitetaan näitä sosiopatiaan viittaavia juttuja nuoruuden piikkiin. Se menee nimittäin sillä tavalla, että lapsikin ymmärtää jo oikean ja väärän käsitteet kun ollaan näin yksiselitteisten kysymysten äärellä kuin että onko oikein kiduttaa eläin hengiltä. Teini-ikäisen ei tarvitse edes asiaa miettiä ja henkilö, joka moiseen pahuuteen kykenee on yksinkertaisesti epäempaattinen, paha ihminen. Ei se siitä muutu viidessä tai kymmenessä vuodessa.

Ihminen oppii ehkä piilottamaan todellisen luonteensa paremmin iän myötä, mutta siellä se on pinnan alla koko ajan läsnä. Vähän samalla tavalla kuin jos joku nauttii ihmisten välisestä väkivallasta ja tappelemisesta 15-vuotiaana, niin kyllä hän tilaisuuden tullen väkivaltaan turvautuu myöhemminkin. Sellaiset nuoret, jotka kavahtavat väkivaltaa harvemmin riehuvat baareissa tai hakkaavat puolisoitaan aikuisinakaan.
 
vierailija
Tekivätkö pojat palveluksen luonnolle hävittäessään kissat?
Periaatteessa kyllä koska jokainen kissa tappaa sadoittain rauhotettuja pikkulintuja ja muita eläimiä elämänsä aikana. Mitä lyhyempi se elämä on niin sen parempi mutta tekotapa oli ehdottomasti tuomittava

Olen loukuttanut niitä paljon omalta tontilta ja poistanut ne päiviltä kivuttomasti
 

Yhteistyössä