Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pitääkin aamulla vauvalle vinkata, että Martin listalle. K kuunnellut tuon haastattelun ja nyt laittaa känny punaisena B:lle viestiä ja liikuttuneena kuuntelee Johannesta. Kostomekkoa jo puetaan kovasti päälle ja Kuumaan keikkabussiin mourutaan.
Nämä sivujuonteet ovat välillä hyvästä shippauksen kannalta. Saadaan vähän äksöniä elämään.
 
  • Tykkää
Reactions: ona.ona.ona
vierailija
Kuka on Martin ?
t. Kärde
Näääh. Nevahööd jostain Martista. Jos te nyt haluatte sitä shipata niin perustakaa oma ketju. Hyvää yötä 🥱
Jos Bojan oikeasti kiinnostaa sinua, niin hyväksyt myös hänen lähellään olevat ihmiset ja niistä muodostuvan tukiverkon. Jotenkin karua, että sinua kiinnostaa Bojanissa ainoastaan hänen suhteensa Käärijään.
 
vierailija
Enemmän harmiapas, jos Martin läheinen ystävä ja keksitään juttuja. Voi joutua esimerkiksi muuttamaan tämän takia, kyllä ihmiset on ilkeitä. Shippaus K:hen ei ole häntä häirinnyt ilmeisesti, itseltäkin tullut kielivideoita ym.
 
vierailija
Jos ajatellaan, että nämä olisivat enemmän kuin kämppäkavereita, niin mitähän se M olisi tuumannut siitä B:n euroviisukäytöksestä, lisäksi netti täynnä K&B hyvin yksityiskohtaisia juttuja. IG:ssä K laittaa "u are always my numero 1" jne. B yksin Suomessa käymässä. Vähän olisi tähän vaikea suhtautua, jos jotain muuta mukana, kuin pelkkää ystävyyttä.
 

Yhteistyössä