Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Voi mikä aamu herätä tähän maailmaan. Aurinko paistaa, sateenkaarilinnut laulavat ja tuuli tuoksuu makeimmailta nektarilta 🤩🌺💖🍊🌷🍇 Ja kaikki tämä koska B laulaa Careless Whisperiä ja keikkabussissa fiilistellään CCC 😅🥰 on sitä ihminen itsensä tilaan saattanut mutta tänään on ihana päivä 🥰

🌙💜
 
vierailija
Voi mikä aamu herätä tähän maailmaan. Aurinko paistaa, sateenkaarilinnut laulavat ja tuuli tuoksuu makeimmailta nektarilta Ja kaikki tämä koska B laulaa Careless Whisperiä ja keikkabussissa fiilistellään CCC on sitä ihminen itsensä tilaan saattanut mutta tänään on ihana päivä
Kyllä, tänään on ihana keinahdella välillä pehmeillä aalloilla tällä laivalla 💚🌈❤😘
 
vierailija
Kyllä 🦋✨🌺🌈 Ja Kärtsäristä alkaa Twitter pursuta kivaa 🥵 kontenttia eiliseltä keikalta, kun luottokuvaajia ollut eturivissä

Mulla lähti jo vähän lapasesta ja aloin haaveilla, että jakaisipa K tuon B Ccc videon. Tuskin näin, olisi varmasti ihan sääntöjen vastaista, mutta heruttelen ajatuksella. Ja onpa hyvältä tuntuvaa nähdä B noin ihanissa after keikka fiiliksissä!

🌺💚
 
vierailija
Kyllä Ja Kärtsäristä alkaa Twitter pursuta kivaa kontenttia eiliseltä keikalta, kun luottokuvaajia ollut eturivissä

Mulla lähti jo vähän lapasesta ja aloin haaveilla, että jakaisipa K tuon B Ccc videon. Tuskin näin, olisi varmasti ihan sääntöjen vastaista, mutta heruttelen ajatuksella. Ja onpa hyvältä tuntuvaa nähdä B noin ihanissa after keikka fiiliksissä!
Joo veikkaan ettei K jaa sitä videota stooreissaan, mut ihana yllätys olis jos jakais :) Ja oon erittäin iloinen et K on ottanu tavaks kaataa vettä päälleen CCC:n alussa :p
 
vierailija
Täytyy käydä lukemassa, moderaattori voisi täältäkin siivota selkeästi homofobiset viestit pois?
Eihän täällä ole mitään homofoobisia viestejä. Se ei ole homofoobista, että ajattelee, että noilla asioilla ei ole aiheellista pelleillä, vaan jos niitä arvostaa, niin jaksaa odottaa sinne makuuhuoneeseen asti. Eikä siis sen takia, ettei *joku* voisi katsella, koska loukkaantuu paheksuessaan, vaan siksi, että joku voi loukkaantua, koska kokee, että siinä dissataan aihetta.
 
vierailija
Mä jotenkin ymmärsin että tosta yhdestä postauksesta puhuminen olisi jo tässä ketjussa ja vauvallakin kielletty, eikö.?

Mielipiteet on kun ne persreiöt jokaisella on omansa, ne eroavat voimakkaasti toisistaan ja koska asiasta on jo länkytetty itkien ja huutaen ja inttäen satoja sivuja niin nyt voitais lopettaa, oikeesti.
Missä oli ohje jossa on kielletty? Tajuathan, että jonkun keskustelijan mielipide ei sido muita?
 
vierailija
Laitetaanpa linkki ja video talteen


Kuka mahtaa sanoa alussa suomeksi ”anna mennä”?

Samaa kuuntelin. Ja kuulosti vielä täysin murteettomalta, aivan kuin joku natiivi olisi puhunut. Tämä klippi oli kyllä laiskan loma-aamun piristys. Ihana hastag tuolla ketjussa #long distance friendship
 
vierailija
Laitetaanpa linkki ja video talteen


Kuka mahtaa sanoa alussa suomeksi ”anna mennä”?
Kiitos!! Tämä on niin suloinen. Otin juuri ruutukaappauksia (apua!) Bojan ääntää niin hyvin ja tuo prsens ja pilke silmäkulmassa. Vihreä valokin? Ja kaikki poitsut messissä. Aww! Tuota sydön kaulakorua koitin tihrustaa. Ehkä fanilahja? Apua miksi mulle tulee siitä(kin) pantavibes 🙈

t. Laivan hornyjailissa huokaileva Lilja 🌺💚, nyt paluu kahvinkeittoon kulkematta somekontentin kautta
 
vierailija
Ei vitsi mä olen ihan in love Bojaniin ja Käärijään/Jereen. Ihana Bojan lauloi ccc. Ihan saletisti Jere on sen kuullut. Voi kunpa jakaisi sen. Jakoihan hän sen Salenankin version.

Mango
 
vierailija
Kyllä Ja Kärtsäristä alkaa Twitter pursuta kivaa kontenttia eiliseltä keikalta, kun luottokuvaajia ollut eturivissä

Mulla lähti jo vähän lapasesta ja aloin haaveilla, että jakaisipa K tuon B Ccc videon. Tuskin näin, olisi varmasti ihan sääntöjen vastaista, mutta heruttelen ajatuksella. Ja onpa hyvältä tuntuvaa nähdä B noin ihanissa after keikka fiiliksissä!
Näistä säännöistä tuli mieleen kun eilen kuuntelin Säännöt rakkaudelle, B ja K tuli heti mieleen..

Me emme saa haluta toisiamme
Niin että valehdellaan
Kotona koskaan rakkaillemme
Tämä on sääntö ensimmäinen
Emme saa sanoa toisillemme
"Mitäpä jos kaiken riisuisimme?"
Avaamme viimeisenkin portin
Tämä on sääntö numero kaks

Meidän täytyy keksiä säännöt rakkaudelle
Ja rakastaa niiden rajoissa
Hiljentää risteyksiin ajoissa
Meidän täytyy keksiä säännöt rakkaudelle
Ja rakastaa niiden rajoissa
Kääntyä kotiin ajoissa

Me emme saa katsoa toisiamme
Niin että totuuden paljastamme
Laskemme sisään ja iäksi viereen
Tämä sääntö kolmas jo on
Emme saa tarvita toisiamme
Niin että vajotaan
Emmekä elää voi omillamme
Tämä on sääntö lohduttomin

Ja tämmöinen kielletty rakkaus, se on kyllä kuumottavaa🔥🥰

Leila
 
vierailija
Mietin äsken, että minähän laitoin tänne ensin sen litsläts-ficin, mistä jotkut vähän pahastuivatkin, kun lopussa oli suoraa toimintaa (ja sellainen teini-Regina-twisti, mistä en itsekään tykännyt). Muokkailin äsken ficciäni, sitä dreijausta. On pyydetty jatkoa. Jotenkin nyt mun on tosi vaikea ajatellakaan, että kirjoittaisin lähellekään pornoa, vaan jotenkin B&J ovat mun mielessä romanttisia, tunteellisia, herkkiä, enkä oikeastaan halua edes ajatella miten seksi menisi, koska se tämän hetkinen mielikuva menisi pilalle. Ja jokin aika sitten luin enemmän kuin mielellään ficcejä, joissa oli suoraa toimintaa.
Hassua, miten itsekin muuttuu matkan varrella.
Ja edelleen ihmettelen, että olen 40v, äiti-ihminen, akateeminen. Jumalauta seuraan suomalaista pottatukkaa ja slovenialaista popparia ja imen itseeni kaiken mitä löydän, luen keskustelupalstoilla analyysia, oliko nyt B:llä rannekoru nyt tuolla tavalla, tarkoittaako se että olisi ajatellut tänään J:tä. J laittoi Instaan noin, sen on täytynyt ajatella B:tä tänään. Todella erikoista.
Olen fanittanut, kovaakin, enkä edes ihan teininä vaan jonnekin kaksvitoseen saakka, mutta aikuisuus, ruuhkavuodet, avioliitto, avioero jne pitivät maan pinnalla. Enkä hyvänen aika silloinkaan toivonut, että fanittamani julkkismies olisi toisen miehen kanssa vaan halusin hänet itselleni.
Joo, tietysti panisin sekä J että B jos mahdollisuus tulisi, aivan ehdottomasti, koska he ovat molemmat todella kuumia, mutta se ei ole se mun päällimmäinen ajatus. Haluan että he saavat toisensa.
Tätä moni on tämän kesän aikana pohtinut, ja varmaan pohditaan vielä vastakin.

Mun lapsi alkaa lähestyä teini-ikää. Nyt kun itse on palannut tunnetasolla omaan teini-ikään, tuntuu raastavalta että mun lapsi joutuu käymään ne kaikki isot tunteet läpi. Kun tässä iässä pystyy kuitenkin hiukan hillitsemään, en makaa päivää sängyssä ja itke dramaattisesti Ben&Jerryä syöden kun B ei tykkääkään J:n postauksesta, vaan pystyn rauhallisesti siirtymään seuraavaan analysoitavaan asiaan. Mutta mun lapsi on kohta teini-iässä. Onhan se oikeasti aivan kamalaa kun tuntuu että rakastat aivan päättömästi jotain, sitten tulee ne sydänsurut, sitten taas rakastat. Onneksi hän on yleisesti tasaisempi kuin minä, ehkä hänellä on vähän helpompaa kuin itselläni oli.

Mä olen valmis laittamaan JO keikalle (Logomo) jonkun merkin. Ja The Pikkujouluihin. Vaikka sellainen koru käteen. Tai ruusu rintaan.

Mango
 
vierailija
Tervetuloa mukaan, "Yksinäinen" - tänne mahtuu ja yleisesti ottaen tunnelma on lempeästi ja salliva, olet oikeassa paikassa. Trolleja on mutta ne kannattaa jättää huomiotta.

Meitä on täällä monista taustoista ja useimmat taitaa olla sinua vanhempaa porukkaa, joista moni kipuilee sen kanssa että nuoruus on ohi. Se kesti pienen ohikiitävän hetken vaikka nuorena ajatteli ettei sitä vanhene itse koskaan. Sen nuoruuden kuuman palon näkee ja aistii ja haistaa noissa pojissa niin tuskallisen väkevästi, puhumattakaan siitä K&B keskinäisestä kemiasta joka porautuu sydämeen ja sieluun ja kehoon kuin luonnonvoima. Ymmärrän siis täysin ajatuksiasi siitä menetyksen kokemuksesta - kaikki me taidetaan toivoa jotain samaa itselle ja mietitään valintoja ja surraan menetyksiä. Samassa veneessä eri näkökulmista, nuori ystäväiseni..

En vähättele tippaakaan sun kokemusta ja olen pahoillani että olet joutunut kokemaan kaiken tuon. Toivon että olet hakenut apua noiden vääryyksien ja traumojen käsittelyyn. Sulla on vielä paljon nuorta aikuisuutta edessä, Toivon niin kovasti että tämä ravistelu mitä täälläkin on kevät koettu, muuttaa myös sun elämää edes pienellä nykäyksellä, ja antaa uskallusta alkaa pikkuhiljaa elää omanlaista elämää ilman pelkoa siitä, mitä muut ajattelevat. Toivon sulle kaikkea hyvää ja kaunista.

Täällä ollaan fiilistelemässä ja usein myös reflektoimassa omaa elämää.

T. Yöllinen pohtija
Yöllinen pohtija puki täydellisesti sanoiksi minunkin ajatukset! 🙏 Tervetuloa mukaan laivaan
Yksinäinen (toivottavasti pian ei-yksinäinen ❤)!

Sipriina laittoikin viestiä illasta, kiva kuulla, että ilta oli mukava. Ja ymmärrän täysin tuon tunteen siitä, kun on nähnyt miten joidenkin ihmisten välillä on ”sitä jotain”, mieletöntä kemiaa, niin jotenkin toivoisi, että sen saman voisi löytää myös omalle kohdalle. ❤

Onpa ollut mielenkiintoista seurata mitä eri alojen edustajia meiltä täältä löytyy. 🤗 Ja hetken tuli olo, että onkohan täällä sittenkin jotain omia tuttuja, kun alkoi kuulostaa niin tutuilta. 😎 Minä siis se, joka asiaa uteliaisuuksissani kyselin.

Ihana oli B CCC veto ja kutkuttavaa, että näitä yhteyksiä alkaa näkymään taas meillekin päin. 🤩
 
vierailija
Niin on, mutta PERIAATTEESSA kuitenkin TAVALLAAN voisi ajatella, että J voisi julkaista sen B:n version, koska julkaisi Salenankin Ainakin voi aina toivoa, että J ajattelisi näin

Mango
Kyllä spontaanisti after keikka pöllyissä voi tapahtua mitä vaan 🥰 Vaikka säännöt rakkaudelle on ollut viime aikoina tiukat!

Mutta ah mua hyrisyttää kun B taas revitty paita, laulaa ccc, kuulee Käärijä nimeä. Ja tykkäyksiäkin taas kaivettu jäädytyksestä ja tuplasateenkaaria on taivaalla ja poikien somessa. Että nyt voisi taas vähän surffata näillä aalloilla, luottaa prosessiin ja universumiin 🌈
 
vierailija
Kyllä spontaanisti after keikka pöllyissä voi tapahtua mitä vaan Vaikka säännöt rakkaudelle on ollut viime aikoina tiukat!

Mutta ah mua hyrisyttää kun B taas revitty paita, laulaa ccc, kuulee Käärijä nimeä. Ja tykkäyksiäkin taas kaivettu jäädytyksestä ja tuplasateenkaaria on taivaalla ja poikien somessa. Että nyt voisi taas vähän surffata näillä aalloilla, luottaa prosessiin ja universumiin
Tätä pohtii siis Lilja 🌺💚 ja ehdottomasti Mango joku pikku symboli keikalle. Mehän ollaan varsinaisia CSI tason taitureita pongaamaan näitä merkkejä 🤭
 
vierailija
Uskaltaudun avautumaan tänne. Olen vasta vähän aikaa sitten hullaantunut Käärijään ja Bojaniin lähinnä shippausmuodossa. En ymmärrä puoliakaan ketjussa puhutuista asioista. Olen pudonnut pahasti kyydistä.

Kiitos Tarot luennoista. Oikeastaan pelkästään niitä lukiessa vatsanpohjassa kutkuttaa. Samaan aikaan surettaa ja itkettää tätäkin viestiä kirjoittaessa. Mun ikä on jostain K:n ja B:n väliltä. Lapsuuden ja nuoruuden kiusaamisen takia musta tuli älyttömän sulkeutunut. En saanut kavereita vanhemmallakaan iällä ja opiskelut takkuilevat. En koskaan saanut kokea mitään samanlaista, tuskin tulevaisuudessakaan koen. Kaikki nuoruuteen "kuuluvat" sekoilut ja juhlimisetkin puuttuvat. Jotenkin elän poikien kautta sitä fiilistä ja tunnetta vaikka tiedostan, ettei tässä todennäköisesti oikeasti ole yhtään sen enempää poikienkaan kesken kuin ystävyyttä.

- Yksinäinen
Uskaltaudu vaan kommentoida lisääkin! Mäkään en tiedä kaikkia yksityiskohtia täällä mutta silti jutustelen mukana 😀❤
 
vierailija

Sipriina kyseessä on siis
(Anna Puu, säännöt rakkaudelle)

Itse en siis aio koskaan paljastaa
henkilöllisyyttäni, ehkä siksi koska en voi olla ihan rinta rottingilla kaikista jutuista joita olen kaikkiin ketjuihin postannut🤣🤣🤣. Ja jos kaikki langat vetäisi yhteen niin moni voisi nytkin tunnistaa..Toisaalta olen jo aivan liian vanha häpeämään yhtään mitään.

Lähipiiri kyllä tietää kuinka pimeetä settiä löytyy, että he eivät kyllä yllättyisi tippaakaan, mutta ehkä jonkinlainen huojuva kulissi on esim. työelämässä vielä pystyssä.

Toisaalta olen kyllä monta vuotta jo hakenut rohkeutta irtisanoutua, mutta oikeasti olen liian riippuvainen palkasta että lähivuosina tekisin niin.

Tyhjäntoimittaja, semmoinen olen ja ehkä juuri siksi onkin aikaa tämmöiseen ihanaan hömppään💖

Leila
 

Yhteistyössä