Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En tahdo olla ilonpilaaja, mutta pitäisikö kohta olla Janille tms oma ketju?
Minua ei ainakaan häiritse se, vaikka täällä fiilisteltäisiin ruusujen lisäksi muitakin kukkia. Eiköhän ne kaikki sulassa sovussa mahdu tähän samaan ketjuun. Itse tykkään seurata K&B:n tarinaa ja siksi tässä ketjussa viihdyn, mutta kyllä Jan tuo tähän soppaan vielä oman lisämausteensa. Sama juttu av:n puolella, ei Jan häiritse menoa siellä (trollit jne. kyllä häiritsee).
 
vierailija
*
Edellinen osa on sivulla 69.. pakkohan tämä saga oli jotenkin saada päätökseen..vaikka en olekaan ihan tyytyväinen..

🍇🍇
Jere lähti katsastamaan keikkapaikkaa. Lava oli rakennettu päähuvilan sisäpihalle ja turhan monta tekniikkahenkilöä veti johtoja ja testaili äänentoistoa. Allasbaarin edessä oli auringolta suojaava kymmenien metrien pituinen tummennettu peililasiseinä jonka läpi näki selvästi lavalle, mutta lavalta ei nähnyt katselijoita. Emäntä halusi siis pysyä salaperäisenä, Jere mietti.

Kello lähenteli yhdeksää, Mario johdatti hänet pieneen huoneeseen joka oli hyvin lähellä lavaa, myös tummennetun lasiseinän takana. Pöydän maljakossa oli kaksi erilaista ruusun oksaa yhteen sidottuna.

Jere kurkisti viereiseen huoneeseen eikä uskonut silmiään. Seinillä oli suuria kehystettyjä fanart-töitä hänestä ja Bojanista sekä erilaisia kuvakollaaseja heistä yhdessä.
Kuva syliin hypystä, titanic-illalta, Tavastialta ja finaali-illan halauksesta, jossa kumpikin piti silmiään kiinni. Kuvissa he näyttivät pakahtuvan yhteisestä onnesta. Jere muisti ettei finaali-iltana olisi halunnut ikinä päästää irti Bojanin halauksesta. Jere silitti sormellaan Bojanin kuvaa. Silmät sumenivat kyynelistä ja ikävä puristi rintaa. Kuvat iskivät kuin salama. Jere tajusi että hän rakasti Bojania, hän todella rakasti, rakasti enemmän kuin mitään muuta. Rakasti niin että voisi kuolla.

Teki mieli pakata laukut ja lähteä. Hän ei ikinä pystyisi esiintymään tässä mielentilassa. Jere näppäili Bojanin numeron, mutta puhelu ei mennyt läpi. Jere yritti uudestaan.. oliko Bojan estänyt hänen puhelunsa?

"Ei hätää, ota ihan rauhassa", Mario sanoi ja ojensi lasin kylmää Marlin glögiä Jerelle.
"Ensin esintyy yksi toinen bändi, voit seurata heidän esiintymistään tässä." Lavan edustalla oli vain kourallinen ihmisiä, tilaisuus oli selvästi pieni ja intiimi.

Äkkiä Jere näki lasin takaa Juren, sitten Jan, Nace, Kris ja lopulta Bojan. BOJAN. Sydän hakkasi rinnassa, silmät räpsyivät, paniikkikohtaus teki tuloaan. "Good evening madame! We are Joker Out and this is Carpe Diem! "

Mi bomo cell noč plesali
Ljubili se in se igrali

Kylmät väritykset kulkivat selkärankaa pitkin ja Jeren iho nousi kananlihalle. Hän tunsi Bojanin esiintymisen läpikotaisin, muutama uneton yö oli mennyt Jokereiden keikkavideoita selatessa. Bojan oli upea, hänen ikioma rakas Bojaninsa, mutta kaikki ei ollut hyvin. Bojan ei selvästi ollut ihan oma itsensä. Ääni oli kaunis, tietysti, mutta tulkinta oli jotenkin etäistä. Mitä hän oli tietämättään tehnyt Bojanille?

Jere tuijotti Bojanin liikehdintää, käsiä jotka pitivät mikrofonia ja jalkaa joka polki hiljaa rytmiä, Bojan ei selvästi ollut läsnä vaan veti biisiä vahvasti autopilotilla. Jere tuijotti Bojania lasin takaa häpeilemättömästi kun kukaan ei ollut näkemässä. Voi Bojan, joka oli ollut aina hauskuuttamassa, suojelemassa ja tukemassa Jereä.. ja hän ei ollut ollut Bojanin tukena silloin kun Bojan eniten häntä tarvitsi.

Jere muisti Bojanin esiintymisen Tavastialla, Bojan oli ollut liekeissä ja liikehtinyt kuin leijonakuningas.. nyt Bojan oli kuin varjo entisestään. Miten hän olikaan pelännyt Bojania Tavastian jälkeen, heidän välillään väreilevä kemia ja energia oli pelottavan voimakasta. Eniten hän oli pelännyt itseään Bojanin seurassa. Sitä että tietty raja ylitettäisiin, ja paluuta entiseen ei enää olisi. Ja nyt hän ei haluaisi mitään muuta kun ylittää rajan Bojanin kanssa.

Jokereiden poistuttua Mario johdatti Jeren lavalle toista kautta.

Jokerit saapuivat vuorostaan lasin taakse lepäämään. Gregor hieroi Bojanin harteilta isällisesti. "Everything will be allright Bojan.." Jan pyöritteli silmiään Krisille joka haroi hermostuneesti tukkaansa, onneksi ei ollut enempää yleisöä katsomassa tätä varsin keskinkertaista suoritusta..

Chachachan intro alkoi jylistä kajareista.

"Whatta hell" Jokerit nostelivat kulmiaan ihmetyksen vallassa. " Can't be.. can't be Jere, B will loose his mind.."

Bojan nousi seisomaan kuin transsissa ja käveli ääneti lasin vierelle. Hän näki Jeren mutta Jere ei nähnyt häntä. Bojan kohotti kätensä lasia vasten ja siveli sormellaan ääneti lasiseinää..

Gregor oli hieman poissa tolaltaan ja Jokerit keskustelivat kiivaasti " this is not ok.. should we leave?..".

Jere kuvitteli mielessään Bojanin lasiseinän takana katsomassa häntä. "Pysy kasassa, vedät vaan täysillä niin kun aina ennenkin" Jere puhui itselleen ajatuksissaan. Emännän kymmenvuotiaat sukulaispojat hyppivät onneksi innokkaasti CCC:n tahtiin.
Viimeiset chachacha iskut menivätkin tuttuun, vähän jopa aggressiiviseen tapaan. Jere oli niin vihainen itselleen, kuinka pitkälle oli tilanteen päästänyt..

Jere kumarsi ja vilkutti pienelle yleisölleen. Jeren katse etsi Bojania ja hän kiirehti lasiseinän taakse. Tila oli tyhjä. Mario ehti vetää häntä kädestä. "Kiitos Jere, olipa hieno veto" tule hörppäämään glögiä, "Emäntä on pyytänyt Joker Outilta vielä yhden kappaleen.. muu bändi vähän epäröi, mutta Bojan halusi ehdottomasti että jäisit kuuntelemaan sen".

Jere tiesi heti kun ensitahdit alkoivat soimaan, että kyseessä oli uusi, heidän päättyneestä rakkaudestaan kertova kappale. Bojan lauloi silmät kiinni ja ääni väristen. Jere ei pystynyt pitämään itseään kasassa, hänen oli päästävä Bojanin luo. Heti.

Bojan tiesi että Jere katsoi. Hän tiesi että Jere TIESI.

Mario ojensi yhteensidotut ruusunoksat, karjalanruusun ja balkanin ruusun, Jerelle ja iski silmää. "Ruusut ovat joskus käteviä lepyttelyssä"..

Jere nousi lavalle ruusut toisessa kädessään ja toinen käsi sydämen päällä. Hän ei uskaltanut katsoa Bojania aluksi, mutta kun hän vihdoin katsoi hän näki lämmön Bojanin kasvoilla. Jere ojensi ruusut Bojanille helpottuneena ja hymyili. "I'm so so sorry Bojan.. about everything" Jere sopersi... "Just hold me Jere" Bojan huokaisi ja Jere halasi Bojania lujasti, kannatteli häntä käsivarsillaan. Bojan lauloi mikrofoniin viimeisen säkeistön samalla Jeren kanssa hidasta tanssien. Jere tunsi pakahtuvansa kihelmöivästä onnesta, tuntui että he leijuivat ja paloivat yhdessä. Kun viimeiset soinnut sammuivat he suutelivat, pitkään ja hartaasti. Jere halusi että jokainen tajusi että tämä suudelma ei ollut mikään muka-vitsikäs lavalla esitystä varten tehty pusu. Ja kaikki tajusivat. Suudelman intohimosta ja intensiteettistä ei voinut erehtyä. He kävelivät lavalta altaalle tiukasti toisiaan vyötäröltä puristaen

"My Dynamic Duo! I knew it was true love" Gregor nauroi ja puristi Jereä poskesta. Kris käveli tiukkana Jereä kohti "No more games Jere, you must promise that you'll take good care of Bojan" Kris oli tiukkana.
"You don't need to worry anymore-Pidän kaksin käsin kiinni Bojanista niinku", Jere hymyili autuaan näköisenä puristaessaan Bojania kaksin käsin.

Muut Jokerit tulivat halaamaan heitä sen verran riehakkkaasti että lopulta he kaikki tönivät toisensa uima-altaaseen.. "get a room you two and fuck for gods sake" Jan sanoi katsoessaan BKn intohimoista suutelua altaassa.

"Maybe we should go change these wet clothes.. " Bojan sanoi kähällä äänellä. "Yes, yes, lets go Baby".

Kun vierashuvilan ovi sulkeutui he katsoivat toisiaan syvälle silmiin ja hymyilivät. Jere napitti Bojanin märän paidan pois ja suuteli Bojanin rintakehää, sitten Bojan auttoi boleron Jeren yltä.. Jere repi ruusuista terälehdet irti ja heitti ne lakanoille, "it is our first time, it must be perfect" Jere sanoi.

Ensimmäinen kerta oli hyvin tunnusteleva, erityisen herkkä ja hellä. Jere yritti pitkittää Bojanin nautintoa, mutta huonolla menestyksellä. He halusivat toisiaan liikaa. Kolme kuukautta kestänyt latautunut esileikki oli kummallekin yksinkertaisesti liikaa.

He pussailivat sylikkäin, joivat pinacoladaa ja jääkaapin tapaksia. "Are you now my boyfriend Bojan? Are you?" Jere kysyi. "Yes I am! " Bojan sanoi. He päättivät laittaa shippausfaneilleen Instagramiin yhteisen suutelukuvan punaisilla sydämillä että sadattuhannet fanit tietäisivät että se mitä he olivat nähneet oli todellakin totta. Koko maapallo saisi tietää että Bojan oli Jeren ja Jere Bojanin.

Sitten he antautuivat uudestaan intohimon aallokooon. Tällä kertaa jo rajummin, tuntui että he nousivat toiseen ulottuvuuteen yhdessä. Bojan oli määrätietoinen rakastaja joka kuljetti Jereä täydellistä nautinnon huippua kohti. He huohottivat toistensa suuhun vielä pitkään.
Onnen kyyneleet valuivat Jere poskia pitkin, Bojan nuoli ne pois. Tuntui että he eivät pystyneet saamaan toisistaan tarpeeksi.

Raukean väsyneenä Jere puristi Bojanin rakastavasti tiukkaan lusikkaan, hautasi kasvonsa pehmeisiin hiuksiin ja kaulakuoppaan ja nukahti syvään uneen. Jere näki unta. Unessa Bojan pesi hymyillen Jeren vihreän boleron kirkkaassa Adrianmeressä. Bolero tuli taas ehjäksi ja puhtaaksi ja sädehti vihreänvärisin timantein kirkkaampana kuin koskaan..

Jere havahtui hereille janoisena, hän katseli pitkään nukkuvaa Bojania joka näytti syötävän suloiselta. Sitten hän suuteli Bojania korvaan, otsaan ja silmäluomille ja meni yksinään parvekkeelle haukkaamaan raikasta yöilmaa..

Ei hän tarvitsisi kahta miljoonaa. Aurinko paistoi yhtä kauniisti risukasaan kuin Adrianmeren palatsiin. Ja nyt hänellä oli Bojanin sydän. Se oli ainoa asia millä oli väliä.

Kuinka kaunis olikaan yö ja taivaankansi. Kuinka sydän pakahtui onnesta ja rakkaudesta niin että teki mieli huutaa keuhkojen täydeltä maailman ääriin. Huutaa onnesta ja rakkaudesta.

Jere katseli parvekkeella kuinka punainen aurinko alkoi laskemaan taivaanrannan taa. Kaukana laiturilla Mario tanssahteli vanhemman naisen kanssa vanhaa puupurjevenettä kohti, suuteli naista kämmenselälle ja auttoi hänet veneeseen. Nainen heilautti hiuksiaan ja nauroi. Pajukorissa näkyi kuohuviinipullo. Hän melkein näki Marion silmäniskut. Veneen kaiuttimista kuului Hectorin ääni:

"Yhtenä iltana lausuttais ei sanaakaan,
Yhtenä iltana ois lupa koskettaa vaan,
Koskettaa toista, ja toinen ois tuntematon,
Vierasta koskettaa loimutessa auringon"

Jere hymähti. Hullu nainen oli varmasti salaa nauttinut tästä kaikesta.

Leila

Jos pääsit ficin loppuun asti ja tykkäsit, niin valvollisuutesi on kuunnella yhden kerran itseksesi, kovaa ja ajatuksella, Hectorin yhtenä iltana, se resonoi tosi kovasti mulla kun tätä Ficciä kirjoitin..💖

 
vierailija
En tahdo olla ilonpilaaja, mutta pitäisikö kohta olla Janille tms oma ketju?
Minä en oikein olisi varma, että kummassa ketjussa viihtyisin enemmän vai kävisikö siinä niin, että jäisin vain toiseen niistä. Ongelma on se, että haluan Bojanin ja Jeren päätyvän yhteen, mutta itselleni haluaisin Janin. Tässä ketjussa Jan tulee vähän niinkuin kaupan päälliseksi, mutta ymmärrän, jos se häiritsee jotakuta. Onhan ketju perustettu alunperin hönttiä ja prinssiä varten.
 
vierailija
Uuh, Leila.😍 Minusta tuo oli ehdottomasti paras tähänastista kirjoituksistasi. Ei niissä muissakaan vikaa ollut, mutta tämä sai roihun palamaan kunnolla.🔥🔥🔥🔥

Olen yllättynyt positiivisesti, että täällä ficcien ja Tarot analyysien annetaan olla.❤
 
vierailija
Mua muidenkin jokereiden ihastelu tässä ketjussa ei haittaa? Vaikka itse en edes pahemmin muista piittaa. Kun kuitenkin nekin on tässä sopassa ollu mukana sivuhahmoina kuten Gregorkin :D
 
Itse en toivo spin off -ketjuja vaikken ole erityisen kiinnostunut muista bändin jäsenistä. He ovat kuitenkin Bojanin lähipiiriä ja turvaverkko ja heidänkin vuorovaikutusta on kiva seurata. Muutamia klippejä joiden parissa on tullut vietettyä liikaa aikaa on, kuten se B leikisti nuolee nukkuvan Janin naamaa... 🔥
 
vierailija
*
Edellinen osa on sivulla 69.. pakkohan tämä saga oli jotenkin saada päätökseen..vaikka en olekaan ihan tyytyväinen..

Jere lähti katsastamaan keikkapaikkaa. Lava oli rakennettu päähuvilan sisäpihalle ja turhan monta tekniikkahenkilöä veti johtoja ja testaili äänentoistoa. Allasbaarin edessä oli auringolta suojaava kymmenien metrien pituinen tummennettu peililasiseinä jonka läpi näki selvästi lavalle, mutta lavalta ei nähnyt katselijoita. Emäntä halusi siis pysyä salaperäisenä, Jere mietti.

Kello lähenteli yhdeksää, Mario johdatti hänet pieneen huoneeseen joka oli hyvin lähellä lavaa, myös tummennetun lasiseinän takana. Pöydän maljakossa oli kaksi erilaista ruusun oksaa yhteen sidottuna.

Jere kurkisti viereiseen huoneeseen eikä uskonut silmiään. Seinillä oli suuria kehystettyjä fanart-töitä hänestä ja Bojanista sekä erilaisia kuvakollaaseja heistä yhdessä.
Kuva syliin hypystä, titanic-illalta, Tavastialta ja finaali-illan halauksesta, jossa kumpikin piti silmiään kiinni. Kuvissa he näyttivät pakahtuvan yhteisestä onnesta. Jere muisti ettei finaali-iltana olisi halunnut ikinä päästää irti Bojanin halauksesta. Jere silitti sormellaan Bojanin kuvaa. Silmät sumenivat kyynelistä ja ikävä puristi rintaa. Kuvat iskivät kuin salama. Jere tajusi että hän rakasti Bojania, hän todella rakasti, rakasti enemmän kuin mitään muuta. Rakasti niin että voisi kuolla.

Teki mieli pakata laukut ja lähteä. Hän ei ikinä pystyisi esiintymään tässä mielentilassa. Jere näppäili Bojanin numeron, mutta puhelu ei mennyt läpi. Jere yritti uudestaan.. oliko Bojan estänyt hänen puhelunsa?

"Ei hätää, ota ihan rauhassa", Mario sanoi ja ojensi lasin kylmää Marlin glögiä Jerelle.
"Ensin esintyy yksi toinen bändi, voit seurata heidän esiintymistään tässä." Lavan edustalla oli vain kourallinen ihmisiä, tilaisuus oli selvästi pieni ja intiimi.

Äkkiä Jere näki lasin takaa Juren, sitten Jan, Nace, Kris ja lopulta Bojan. BOJAN. Sydän hakkasi rinnassa, silmät räpsyivät, paniikkikohtaus teki tuloaan. "Good evening madame! We are Joker Out and this is Carpe Diem! "

Mi bomo cell noč plesali
Ljubili se in se igrali

Kylmät väritykset kulkivat selkärankaa pitkin ja Jeren iho nousi kananlihalle. Hän tunsi Bojanin esiintymisen läpikotaisin, muutama uneton yö oli mennyt Jokereiden keikkavideoita selatessa. Bojan oli upea, hänen ikioma rakas Bojaninsa, mutta kaikki ei ollut hyvin. Bojan ei selvästi ollut ihan oma itsensä. Ääni oli kaunis, tietysti, mutta tulkinta oli jotenkin etäistä. Mitä hän oli tietämättään tehnyt Bojanille?

Jere tuijotti Bojanin liikehdintää, käsiä jotka pitivät mikrofonia ja jalkaa joka polki hiljaa rytmiä, Bojan ei selvästi ollut läsnä vaan veti biisiä vahvasti autopilotilla. Jere tuijotti Bojania lasin takaa häpeilemättömästi kun kukaan ei ollut näkemässä. Voi Bojan, joka oli ollut aina hauskuuttamassa, suojelemassa ja tukemassa Jereä.. ja hän ei ollut ollut Bojanin tukena silloin kun Bojan eniten häntä tarvitsi.

Jere muisti Bojanin esiintymisen Tavastialla, Bojan oli ollut liekeissä ja liikehtinyt kuin leijonakuningas.. nyt Bojan oli kuin varjo entisestään. Miten hän olikaan pelännyt Bojania Tavastian jälkeen, heidän välillään väreilevä kemia ja energia oli pelottavan voimakasta. Eniten hän oli pelännyt itseään Bojanin seurassa. Sitä että tietty raja ylitettäisiin, ja paluuta entiseen ei enää olisi. Ja nyt hän ei haluaisi mitään muuta kun ylittää rajan Bojanin kanssa.

Jokereiden poistuttua Mario johdatti Jeren lavalle toista kautta.

Jokerit saapuivat vuorostaan lasin taakse lepäämään. Gregor hieroi Bojanin harteilta isällisesti. "Everything will be allright Bojan.." Jan pyöritteli silmiään Krisille joka haroi hermostuneesti tukkaansa, onneksi ei ollut enempää yleisöä katsomassa tätä varsin keskinkertaista suoritusta..

Chachachan intro alkoi jylistä kajareista.

"Whatta hell" Jokerit nostelivat kulmiaan ihmetyksen vallassa. " Can't be.. can't be Jere, B will loose his mind.."

Bojan nousi seisomaan kuin transsissa ja käveli ääneti lasin vierelle. Hän näki Jeren mutta Jere ei nähnyt häntä. Bojan kohotti kätensä lasia vasten ja siveli sormellaan ääneti lasiseinää..

Gregor oli hieman poissa tolaltaan ja Jokerit keskustelivat kiivaasti " this is not ok.. should we leave?..".

Jere kuvitteli mielessään Bojanin lasiseinän takana katsomassa häntä. "Pysy kasassa, vedät vaan täysillä niin kun aina ennenkin" Jere puhui itselleen ajatuksissaan. Emännän kymmenvuotiaat sukulaispojat hyppivät onneksi innokkaasti CCC:n tahtiin.
Viimeiset chachacha iskut menivätkin tuttuun, vähän jopa aggressiiviseen tapaan. Jere oli niin vihainen itselleen, kuinka pitkälle oli tilanteen päästänyt..

Jere kumarsi ja vilkutti pienelle yleisölleen. Jeren katse etsi Bojania ja hän kiirehti lasiseinän taakse. Tila oli tyhjä. Mario ehti vetää häntä kädestä. "Kiitos Jere, olipa hieno veto" tule hörppäämään glögiä, "Emäntä on pyytänyt Joker Outilta vielä yhden kappaleen.. muu bändi vähän epäröi, mutta Bojan halusi ehdottomasti että jäisit kuuntelemaan sen".

Jere tiesi heti kun ensitahdit alkoivat soimaan, että kyseessä oli uusi, heidän päättyneestä rakkaudestaan kertova kappale. Bojan lauloi silmät kiinni ja ääni väristen. Jere ei pystynyt pitämään itseään kasassa, hänen oli päästävä Bojanin luo. Heti.

Bojan tiesi että Jere katsoi. Hän tiesi että Jere TIESI.

Mario ojensi yhteensidotut ruusunoksat, karjalanruusun ja balkanin ruusun, Jerelle ja iski silmää. "Ruusut ovat joskus käteviä lepyttelyssä"..

Jere nousi lavalle ruusut toisessa kädessään ja toinen käsi sydämen päällä. Hän ei uskaltanut katsoa Bojania aluksi, mutta kun hän vihdoin katsoi hän näki lämmön Bojanin kasvoilla. Jere ojensi ruusut Bojanille helpottuneena ja hymyili. "I'm so so sorry Bojan.. about everything" Jere sopersi... "Just hold me Jere" Bojan huokaisi ja Jere halasi Bojania lujasti, kannatteli häntä käsivarsillaan. Bojan lauloi mikrofoniin viimeisen säkeistön samalla Jeren kanssa hidasta tanssien. Jere tunsi pakahtuvansa kihelmöivästä onnesta, tuntui että he leijuivat ja paloivat yhdessä. Kun viimeiset soinnut sammuivat he suutelivat, pitkään ja hartaasti. Jere halusi että jokainen tajusi että tämä suudelma ei ollut mikään muka-vitsikäs lavalla esitystä varten tehty pusu. Ja kaikki tajusivat. Suudelman intohimosta ja intensiteettistä ei voinut erehtyä. He kävelivät lavalta altaalle tiukasti toisiaan vyötäröltä puristaen

"My Dynamic Duo! I knew it was true love" Gregor nauroi ja puristi Jereä poskesta. Kris käveli tiukkana Jereä kohti "No more games Jere, you must promise that you'll take good care of Bojan" Kris oli tiukkana.
"You don't need to worry anymore-Pidän kaksin käsin kiinni Bojanista niinku", Jere hymyili autuaan näköisenä puristaessaan Bojania kaksin käsin.

Muut Jokerit tulivat halaamaan heitä sen verran riehakkkaasti että lopulta he kaikki tönivät toisensa uima-altaaseen.. "get a room you two and fuck for gods sake" Jan sanoi katsoessaan BKn intohimoista suutelua altaassa.

"Maybe we should go change these wet clothes.. " Bojan sanoi kähällä äänellä. "Yes, yes, lets go Baby".

Kun vierashuvilan ovi sulkeutui he katsoivat toisiaan syvälle silmiin ja hymyilivät. Jere napitti Bojanin märän paidan pois ja suuteli Bojanin rintakehää, sitten Bojan auttoi boleron Jeren yltä.. Jere repi ruusuista terälehdet irti ja heitti ne lakanoille, "it is our first time, it must be perfect" Jere sanoi.

Ensimmäinen kerta oli hyvin tunnusteleva, erityisen herkkä ja hellä. Jere yritti pitkittää Bojanin nautintoa, mutta huonolla menestyksellä. He halusivat toisiaan liikaa. Kolme kuukautta kestänyt latautunut esileikki oli kummallekin yksinkertaisesti liikaa.

He pussailivat sylikkäin, joivat pinacoladaa ja jääkaapin tapaksia. "Are you now my boyfriend Bojan? Are you?" Jere kysyi. "Yes I am! " Bojan sanoi. He päättivät laittaa shippausfaneilleen Instagramiin yhteisen suutelukuvan punaisilla sydämillä että sadattuhannet fanit tietäisivät että se mitä he olivat nähneet oli todellakin totta. Koko maapallo saisi tietää että Bojan oli Jeren ja Jere Bojanin.

Sitten he antautuivat uudestaan intohimon aallokooon. Tällä kertaa jo rajummin, tuntui että he nousivat toiseen ulottuvuuteen yhdessä. Bojan oli määrätietoinen rakastaja joka kuljetti Jereä täydellistä nautinnon huippua kohti. He huohottivat toistensa suuhun vielä pitkään.
Onnen kyyneleet valuivat Jere poskia pitkin, Bojan nuoli ne pois. Tuntui että he eivät pystyneet saamaan toisistaan tarpeeksi.

Raukean väsyneenä Jere puristi Bojanin rakastavasti tiukkaan lusikkaan, hautasi kasvonsa pehmeisiin hiuksiin ja kaulakuoppaan ja nukahti syvään uneen. Jere näki unta. Unessa Bojan pesi hymyillen Jeren vihreän boleron kirkkaassa Adrianmeressä. Bolero tuli taas ehjäksi ja puhtaaksi ja sädehti vihreänvärisin timantein kirkkaampana kuin koskaan..

Jere havahtui hereille janoisena, hän katseli pitkään nukkuvaa Bojania joka näytti syötävän suloiselta. Sitten hän suuteli Bojania korvaan, otsaan ja silmäluomille ja meni yksinään parvekkeelle haukkaamaan raikasta yöilmaa..

Ei hän tarvitsisi kahta miljoonaa. Aurinko paistoi yhtä kauniisti risukasaan kuin Adrianmeren palatsiin. Ja nyt hänellä oli Bojanin sydän. Se oli ainoa asia millä oli väliä.

Kuinka kaunis olikaan yö ja taivaankansi. Kuinka sydän pakahtui onnesta ja rakkaudesta niin että teki mieli huutaa keuhkojen täydeltä maailman ääriin. Huutaa onnesta ja rakkaudesta.

Jere katseli parvekkeella kuinka punainen aurinko alkoi laskemaan taivaanrannan taa. Kaukana laiturilla Mario tanssahteli vanhemman naisen kanssa vanhaa puupurjevenettä kohti, suuteli naista kämmenselälle ja auttoi hänet veneeseen. Nainen heilautti hiuksiaan ja nauroi. Pajukorissa näkyi kuohuviinipullo. Hän melkein näki Marion silmäniskut. Veneen kaiuttimista kuului Hectorin ääni:

"Yhtenä iltana lausuttais ei sanaakaan,
Yhtenä iltana ois lupa koskettaa vaan,
Koskettaa toista, ja toinen ois tuntematon,
Vierasta koskettaa loimutessa auringon"

Jere hymähti. Hullu nainen oli varmasti salaa nauttinut tästä kaikesta.

Leila

Jos pääsit ficin loppuun asti ja tykkäsit, niin valvollisuutesi on kuunnella yhden kerran itseksesi, kovaa ja ajatuksella, Hectorin yhtenä iltana, se resonoi tosi kovasti mulla kun tätä Ficciä kirjoitin..

Kiitos ihanasta iltasadusta Leila. ❤ Nyt kelpaa nukahtaa, kun pojat vihdoin saatettu onnellisesti yhteen (ainakin fiktiivisesti).
 
vierailija
En tiedä, onko tämä ketju enää minua varten. Jotenkin on alkanut tuntumaan siltä, että näiden kahden juna meni jo. Huomasin sen siitä, ettei Leilan hieno ja vaivalla kirjoitettu kertomus herättänyt minussa enää tunteita.😥 K ja B ovat yksinkertaisesti liian erilaisia. Niinkuin joku hienosti vauvalla kirjoitti, Bojan on arvotaulu, mutta tuleeko Jere koskaan ymmärtämään tämän taulun arvoa ja haluaako hän sen oikeaksi omakseen. Arki taisi jo astua heidän tarinaan minun osaltani. Ehkä sanon teille ystäville hyvästit, ystäviltä olette tuntuneet tai oikeastaan hengenheimolaisilta. Ehkä näemme taas joskus.🌹🌷🌺🌸🌼
 
vierailija
Kiitos Leila iltasadusta, taatusti tulee hyvät yöunet tämän myötä.

P.S. Ei mitään uusia ketjuja Janin takia. Hän kuuluu tähän samaan perheeseen ja itseasiassa mua alkoi huvittamaan ajatus siitä, että Gregorille tehtäisiin oma tarot tulkinta.🙈🤭 Jos kirjoitukset Janista häiritsee, niin ohittakaa ne. Niin minäkin teen, jos av:n ketjussa joku asia ei kiinnosta.
 
vierailija
Kiva että piditte ficistä, täällä on ollut taas hyvää pohdintaa.

Itse ajattelen että Jerelllä on ollut Bojan ja Bojanilla on ollut Jere. Yhteys. Yhtenä iltana näin on ollut, se on ollut aitoa ja totta ja se riittää.

Ihanaa muistoa voi vaalia ja elää uudelleen, vaikka eivät ikinä enää näkisi toisiaan. Yhteys on jostain toisesta ulottuvuudesta ja ikuisuudesta. Aitoja yhteyksiä ei kenellekään satu montaa kertaa kohdalle elämässä. Ainoa elämän rakkaus ei usein ole se jonka kanssa arki jaetaan ja alttarille astellaan.

Leila
 
vierailija
Voi Arvo, ymmärrän hyvin lähtösi, itsekin olen pyristellyt monta kertaa pois..

On totta että Jere ja Bojan on todella erilaisia. On myös erittäin todennäköistä ettei suhde koskaan etene mihinkään. Jotain siinä kuitenkin oli ja on. Itse en pysty päästämään irti, en vielä.

Lämmin kiitos mukanaolosta, ihanaa kesää ja kauniita kukkia puutarhaasi.

L
 
vierailija
Kiitos Leila iltasadusta, taatusti tulee hyvät yöunet tämän myötä.

P.S. Ei mitään uusia ketjuja Janin takia. Hän kuuluu tähän samaan perheeseen ja itseasiassa mua alkoi huvittamaan ajatus siitä, että Gregorille tehtäisiin oma tarot tulkinta. Jos kirjoitukset Janista häiritsee, niin ohittakaa ne. Niin minäkin teen, jos av:n ketjussa joku asia ei kiinnosta.
No jos aletaan fiilistelemään enemmän muita bändityyppejä, niin minusta ne kuuluu enemmän kyllä Joker Out fiilistelyketjuun. Jään seuraamaan tilannetta, pieni rönsyily ei haittaa, mutta jos B&K shippailu siirtyy liikaa muiden analysointiin ja fiilistelyyn, niin sitten lienee aika nostaa kytkintä.
 
vierailija
No jos aletaan fiilistelemään enemmän muita bändityyppejä, niin minusta ne kuuluu enemmän kyllä Joker Out fiilistelyketjuun. Jään seuraamaan tilannetta, pieni rönsyily ei haittaa, mutta jos B&K shippailu siirtyy liikaa muiden analysointiin ja fiilistelyyn, niin sitten lienee aika nostaa kytkintä.
Harmi jos puutarha ryhmä hajoaa tämän takia. Täällä ei kuitenkaan kovin monta kirjoittelijaa ole ja jos ”Arvokin” oikeasti poistui, niin sääli. Hiipuu ryhmä hiljalleen. B ja K oli jotain ihanaa ja toivottavasti heidän ystävyys jatkuu.💚❤
 
vierailija
Harmi jos puutarha ryhmä hajoaa tämän takia. Täällä ei kuitenkaan kovin monta kirjoittelijaa ole ja jos ”Arvokin” oikeasti poistui, niin sääli. Hiipuu ryhmä hiljalleen. B ja K oli jotain ihanaa ja toivottavasti heidän ystävyys jatkuu.
Harmi tosiaan. Täällä on tosi taitavia kirjoittajia ja muutenkin fiksua porukkaa. Siis en puhu nyt itsestäni.
 
vierailija
Kiitos Leila ficistä! Ihana. :)

Oma ficcipuuhasteltu etenee niin, että eilisen jälkeen kasassa on melkein 9 000 sanaa (4.5 päivässä), vielä pitäisi jaksaa editoida tuo.. Aika paljon nousi esiin tunteita liittyen mm. siihen, että kirjoittaa oikeista henkilöistä, mutta kuitenkin mielikuvitushenkilöistä (eiväthän minun tulkintani ole mitään oikeita ihmisiä). Tavallaan toi lähemmäs ko. henkilöitä, tavallaan etäännytti heistä. Toisena hups-tekijänä henkilöiden ikä. Toisaalta kuten joskus jo tunnustin, Bojanilla on vain tasan 2 viikkoa ikäeroa elämäni suureen rakkauteen (ei se varattu mies, se on eri tyyppi. :p).
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺
Kiva että piditte ficistä, täällä on ollut taas hyvää pohdintaa.

Itse ajattelen että Jerelllä on ollut Bojan ja Bojanilla on ollut Jere. Yhteys. Yhtenä iltana näin on ollut, se on ollut aitoa ja totta ja se riittää.

Ihanaa muistoa voi vaalia ja elää uudelleen, vaikka eivät ikinä enää näkisi toisiaan. Yhteys on jostain toisesta ulottuvuudesta ja ikuisuudesta. Aitoja yhteyksiä ei kenellekään satu montaa kertaa kohdalle elämässä. Ainoa elämän rakkaus ei usein ole se jonka kanssa arki jaetaan ja alttarille astellaan.

Leila
Niin kauniisti ja viisaasti kirjoitettu. Tämä minuakin täällä ja tämän saagan parissa taitaa pitää. Se yhteys on jotain maagista. Olen tuntenut yhteyttä myös teihin kirjoittajiin. Harvoin jos koskaan on löytynyt moisia hengenheimolaisia ja vaikka näkökulmat ovat monenlaisia, tapa kirjoittaa ja olla yhteydessä muihi, on ollut täällä jotenkin parantavaa. Tulee olo että ihmiskunta ei olekaan mennyttä, aito yhteys toiseen ihmiseen on mahdollista monella tapaa.

Sääli että Arvo hyppäät laivasta mutta ymmärrän, jos ei vaan resonoi enää. 💜 Kaikkea hyvää ja jos joskus haluatkin pistäytyä täällä niin olet tervetullut. Ehkä hetken päästä näitä tuntoja voi reflektoida täällä?
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺

Yhteistyössä