Yhteiskeskustelu 2023. Vanha.

En tiedä...mutta mulla meni joulu pilalle kun joku täällä tai vauva.fi:llä kirjoitti suomalaisen jouluruuan olevan rykelmä vauvansoseita.

Mietin sitä kun asettelin aattona vierekkäin porkkana-, lanttu-, punajuuri&aura- ja perunalaatikon riviin. Maksalaatikko puuttui tänä vuonna, mutta ois voinu sen vielä lyödä jonon jatkoks :D
Sullahan oli sitten vähän kuin mannelistalta, "älämaksalaatikko"
 
Mies tuli kotiin reissuiltansa. En kertonu sille, että tuo jauheliha on päivän vanhaa. Kysyin "miltäs maistuu?" "Hyvää."

Huomenna voisin jalostaa Oscar-koiranruokaa ja persiljanoksa lautaselle vaan. :giggle:
Älä ihmeessä, tiedä, vaikka rupeaisi käyttäytymään jotenki koiramaisesti, haukkuun sua ja nuoleen naaman mennen tullen. Kaikesta muusta koiruudesta nyt puhumattakaan.
 
  • Haha
Reactions: Echo
Tuli kyllä hinku tehdä sushia ja -krhm- dim sumiakin (mies lähti karkuun).

Mutta mä tartten itämaisia ruokia varten luvan muulta perheeltä, siinä allekirjoitetaan heiltä suostumus mulle, aiheuttaa heille ahdistusta ja velvoitteenani on hyvittää itämaisesta ruuasta koitunut kärsimys myöhemmin tehtävällä länsimaisella ruualla tai jälkkärillä.
Ja se lupakäsittely on kierroksella kaaauan.
Kammoaako perheesi tsainaruokaa? Nyt kannattaa aloittaa siedätyshoito. Voit miehesi kohdalla tehostaa sitä vilauttelemalla hänelle maistuvan näköisiä tsainapimun kuvia.
 
Viimeksi muokattu:
No. En halua tuputtaa taas, mutta ei se ihme että juutalaisuudessa sika oli kielletty. Se pilaantuu ilmeisesti nopeemmin kuin naudanliha.
Jossain 40 asteen helteellä autiomaassa, ilman jääkaappia...
Tuohon sikakieltoon on aikanaan ollut ihan looginen peruste, eikä se ole lämpötila. Kyse on trikiiniriskistä, naudanlihasta ei trikiiniä voi saada, huonosti kypsennetystä sianlihasta voi. Meillä sianliha tarkastetaan, mutta etelän lomakohteissa lomailevan on syytä suhtautua varauksella vaikkapa kokonaisena vartaassa paistettuun possuun.
 
Teillä on väärää vessapaperia. Anna sen ukkosi valita kaupassa edes vessapaperi.
Ja sä jaksoit loppuillasta väkertää tuommosen kuvan? :eek:

Jos sulle antaa vihjeen tai asiasanan, vaikka "kesäpäivä Kangasalla", niin sä askartelet siellä 5 tuntia It-ohjelman kans? Tai "budjettiriihi", niin on joku kuva akasta riihessä setelien kans?

Relaa joskus, Wille, olet liian pedantti. :unsure: Vitsaileminen on kevyttä, nopeita heittoja, ei mitään väitöskirjan tekoa.
 
  • Haha
Reactions: m1es
erittäinkin hyvin
Näin naisen näkökulmasta se "söi naista", kun ikävuodet 15-30 olisin kelvannut miehille panohommiin. En pukeutunut seksikkäästi, mutta näytin missiltä ja juttelin iloisesti.
Oli sellainen olo, etten kelvannut muutoin. Olisin halunnut keskustella niiden miesten kanssa ja olla vain kaveria, mutta aina siinä oli äijällä joku slurps-vivahde.
Se vie itsetuntoa, olo oli kuin alennusmyyntien jämälaarin pohjimmaisella tuotteella.

No sit aloin keskustella räntäsateesta tuulilasissa ja kuinka veroilmoituksen se 5.rivi nyt menikään - miehillä naama venähti, mutta nykyisin se kaveruus perustuu oikeisiin asioihin. Ja se on hoitavaa. :)
 
  • Tykkää
Reactions: ruuttis

Yhteistyössä