[QUOTE="paula";30651051]No ainakin 1 muutos ajoittuu just siihen aikaa: meille alettiin syöttää tutun ruoan seassa hermomyrkkyä kymmenkertainen määrä. Luulin, että porukka muistais sen. Aikoinaan kirjoitin siitä sivuille jotain:
Arominvahventeita on ainakin n[/QUOTE]
Tämä on samalta ajalta:
lehdessä Elintarviketuotanto & ympäristö. Siinä Kirsti Piminäinen haastattelee Pirjo- Liisa Penttilää. Koko juttua en tietenkään tähän laita, mutta tämä:
"Omaa mökkipuutarhaansa Penttilä hoita luonnonmukaisin menetelmin, ympäristösyistä ja harrastuksesta. - Toistaiseksi olen pärjännyt tuholaistenkin kanssa. Olen laiska ja minulle sopii, että katteet huolehtivat kosteudesta ja rikkaruohoista."
Tuo juttu on vuodelta 1998, jolloin en todellakaan ymmärtänyt vielä varoa lisäaineita, mutta en myöskään myrkyttänyt omia marjoja, perunoita enkä persiljoitakaan, jos sellaisia ehdin välillä kasvattamaan.