Miesten ketju (sallittu myös Naisille)

Deleted member 149094
Kenen syy se on, jos nainen on seksuaalisesti haluttava miehen mielestä? Pitääkö se salata?
Syy? Voi piskarkeikka. Johdatteleva kysymys? Tahdot lääppiä jotakuta?

.. Mut tietenkin miehen äidin syy! Koska puolet geeneistä tulee sieltä ja se on ensimmäinen naismalli.

Kumpi salata? Seksuaalisuus, vai kiinnostus? Riippuu kohteesta. Älä ny kiertele kertomassa kaikille, miten kauhniit shilmät ja terhhakat tisshit niillä on. Useat naiset kuulee sitä ihan tarpeeksi ja kyllästyy. Siitä voi sitten tulla nokka kipeeksi itsellä.
 
Minua kyllästytti sinkkuna, kun aina oletettiin, että tahdon naimisiin, jos vaiks heitä sanoin ohimennessä. Ei oikeen kehannu yhen illan juttuja edes hakea, kun olis pitäny selitellä, et mitään vuosijuhlia ei tarvi suunnitella.

Miten muuten vastasit ja miten kävi?
Niin mitenkö kävi? En tiedä, kysymykseni oli vain teoreettinen.
 
Deleted member 149094
Niin mitenkö kävi? En tiedä, kysymykseni oli vain teoreettinen.
Oke. No, jos vastaa rehellisesti, niin saattaa myös saada vakipanon. Valheen haistaa pitkälle. Toki voi jäädä saamattakin. Mut siitäkin voi sit jutella, et tahtooko leidi heilutella peittoa, kunnes löytää prinssinsä. Ja tietenkin sanot herrasmiehenä, että huulesi ovat sinetöidyt siitä, kuinka häntä sillä aikaa palvelet.
Kuten sanottua, naiset on helppoja!
 
  • Tykkää
Reactions: Algoma
Deleted member 149094
Kuka on ryhtynyt poistattamaan kuvia ketjuista (mm. tästä) oikein urakalla? Asianomainen ilmoittautunee vastaamalla tähän vietiin, kunnioitan rehellisyyttä vaikka en viktoriaanisia asenteita arvostakaan.
En minä, mutta vilkaisin taaksepäin ja onhan siellä noita naiskuvia ja videoita. Et oliskos mode sitten? Jos sulla nyt kerrankin olis menny vaan yli?
 

Yhteistyössä