Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mä luulin tuosta jälkimmäisestä, kun kännykällä selasin palstaa, että m1es on jo hoodeilla. :LOL:
Luomutsainaa.
Se oli kylläkin luomujenkki, eihän kiinalainen nainen olisi niin tyhmä että hieroisi myrkkymurattia ihoonsa ja silmiinsä.


21-vuotias Emily Petrozza huomasi hiljattain käsivarressaan myrkkymuratin aiheuttamaa ihottumaa. Petrozza ei ollut varma, milloin tai mistä oli ihottuman saanut, mutta hän kertoi Buzzfeed-sivustolle käyneensä ystävänsä kanssa kalassa ja hoitaneensa villikissoja. Huolissaan hän ei ollut. Olihan vastaavia ihottumia ollut aiemminkin.
Eräänä iltana Petrozza huomasi kuitenkin pieniä, punaisia kyhmyjä silmissään. Herätessään seuraavana aamuna hänellä oli vaikeuksia avata silmiään. Petrozza meni tarkastelemaan peilikuvaansa kylyphuoneen peilista ja purskahti itkuun. Hänen koko naamansa oli turvonnut.


Jotakin nykyajasta kertoo, että voimakas allerginen reaktio on suuri vahingonilon aihe somessa - pahimmassa tapauksessa tuo olisi voinut johtaa kuolemaan.

Tässä todellinen ennen - jälkeen, Emily Petrozza (se Lissun ennen oli ranskalainen meikkauskuva).

 
  • Haha
Reactions: Lispetti
Mä en osaa kouluttaa koiria. Lasten kasvatus on jopa helppoa, mutta koirien sielunelämästä en tajua mitään.

Yritin teininä opettaa koiraa istumaan, ja siitä tuli ihan luonnevikainen.
Ei niistä lapsistkaan tiedä, ennenkuin ovat tukevasti täysi-ikäsiä. Ei sinun eikä minun.

Koirien kasvatus ei ole ylivoimaista, mutta ikävän moni nainen vajoaa lässytyskoulutukseen. "äidin kulta, älä nyt hauku". Miehistä typerimmät kouluttavat koirasta varmistamattoman aseen.
 
@Echo, et reagoinut viestiini tuolla perjantain tiskoteekki-ketjussa. No, se ei ollut yllätys.

Kerron kuitenkin, mikä se ajatus siinä takana oli. Ei siis ollut pilaa eikä kiusoittelua.

Kyseisen aasialaisryhmän jäsenistä ainakin 4 (ilmeisesti 5) on kristittyjä, heistä ainakin 2 protestantteja. Tuolla linkkaamallani videolla tähän asti ateistina pidetty kiinalaisjäsenkin tanssii risti kaulassa (voi toki olla vain koru). Yllättävää sikäli, että Koreassa/Japanissa/Taiwanissa ei kristittyjen osuus väestöstä kovin suuri ole.

Ryhmän keulahahmo Nayeon (se joka aloittaa tuossa videossa, musta asu) on ilmeisesti jopa hyvin tosissaan vakaumuksensa kanssa - rukoilee yhdessä faniensa kanssa ja kiittelee crediteissä "isä Jumalaa".

Nayeon
 
Viimeksi muokattu:
Menin kattomaan Pirates of the Caribbeania ja nukahin heti alkutekstien jälkeen ....ostan seuraavaks kyllä jonkun iänikkuisen vanahan kirkonpenkin sohvakseni.
Suap aenae pirraatteja katella raahassa
Nuo leffat nyt ovatkin niin puuduttavia, että sopisivat reseptivapaaksi unilääkkeeksi. Yhtään en ole pystynyt kokonaan katsomaan. :sick:
 
  • Haha
Reactions: Echo ja Elena777

Yhteistyössä