Arvattavasti joulupöytääsi koristavat Foie gras, Cre'me de topinambour, Salade mixte, Formages ja Buche de Noel? Eihän mikään ole niin junttimaista kuin suomalaiset joulun perinneruoat.Vähänkö on junttia syödä jotain muinaisjäänne joulukinkkua.
Maa-artisokkaMitä on topinambour?
*ei jaks googgeloida*
Maa-artisokka
En enää sulata, koska jäisenä paistetusta tulee ihan yhtä hyvä. Googlaa vaikka asiasta, jos et usko. Ei eroa huomaa ja nää "jää sisältä raa'aksi" eivät osaa paistaa mitään kinkkua vissiin. Tokikaan kaikki kinkut eivät ole jäässä, voit hommata millaisen haluat. Hommaa mittari, 75 mehevä, yli 90 kunnolla murea. Et voi kaataa veskiin muru.Hei en oo koskaan ostanu kinkkua aina ollu vierailla syömäs. Mut tänä jouluna ei vissiin mennä mihkään. Noni asiaan. Eli kun ostan kinkun koska se kannattaa laittaa sulamaan vai onko ne kinkut jo valmiiķsi sulatettuja?. Eli jos aatto yönä laittais uuniin ni kuinka kauan esim 4kg kinkku uunis?. Ja laitatteko vuuan alle?. Ja sit voiko ne rasvat kaataa veskiin?. Ainiin ja missä asteessa se kinkku parhaiten tulee?.