Samaa mielta (vaikka tarkoititkin ilmeisesti "marinoituja lihoja" ). Kierran kaukaa kaikki tuotteet, joiden tuoteselostetta ei voi lukea yhdella nopealla silmayksella ja jotka ovat taynna lisaaineita. Sokeri on luonnontuote ja ei silloin talloin ja kohtuudella nautittuna ole millaan tavalla haitallista. Ja mieluummin luopuisin kokonaan makean syonnista kuin lappaisin elimistooni jotain epamaaraisia ja keinotekoisen makuisia makeutusaineita.Alkuperäinen kirjoittaja hmmmm:Itse syön ruokaa, joka on mahdollisimman puhdasta, yksinkertaista. Ei marinoimattomia lihoja, ei limonadeja yms vaan sellaista minkä tuoteselosteen osaa tavata ilman sanakirjaa. Leipää, jota itsekin voi leipoa. Ruokaa, jota voi itsekin periaatteessa kasvattaa.
Jos sokeria pitää välttää, niin miksi ei kierrä sitä kokonaan? Moni hedelmä riittää makeutensa puolesta makeuttamaan esim puuron (banaani, appelsiinin mehu). Teen ja kahvin (sen mitä sitä nauttii) oppii nopeasti juomaan ilman sokeria. Vesi ja tuoremehut ovat parempia janojuomia kuin limsat jne.
No kaikkihan me vanhenemme, sita ei kai voi mitenkaan estaa? Elamaan kuuluvat myos nautinnot, esim. silloin talloin ihana, taytelainen suklaa... En tunne sen nauttimisesta huonoa omaatuntoa, koska en havittele elavani 120-vuotiaaksi enka pysyvani ikuisesti babyfacena : )Alkuperäinen kirjoittaja IlkkaV:täytyy kuitenkin muistaa, että aina, kun verensokerisi nousee, niin teet tuhoa elimistöllesi ja hermostollesi. mitä vanhemmaksi tulet, niin sitä pienemmällä sokerimäärällä se verensokeri nousee turhan paljon. sokeri on siis myös myrkky ja sen aiheuttama kumuloituva tuho näkyy henkilön vanhenemisena. -sitä nopeammin, mitä enemmän sokeria on veressä.
Italialainen tutkimus todensi yllä kerrotun joitakin vuosia sitten.Alkuperäinen kirjoittaja ja vielä;8637032:aspartaami aiheuttaa syöpää
Minun piti kirjoittaa, että "aspartaamia valmistetaan dna-manipulaation avulla".Italialainen tutkimus todensi yllä kerrotun joitakin vuosia sitten.
Kemiallisesti asesulfaami k muistuttaa hyvin paljon aspartaamia, joten se lienee myös vaarallinen, mutta sitä ei ole vielä tutkittu syövän osalta.
Aspartaamia valmistetaan myös dna-manipulaation (yleensä puhutaan geenimanipulaatiosta).
Sukraloosi puolestaan on organofosfaatti eli se muistuttaa mm. ympäristömyrkky DDT:tä.
Klaus Silander, lääketiedettäkin opiskellut arkkitehtuurin opiskelija, kateetti- eli jäsenkorjaaja, kansankuvataiteilija
ON MIELENKIINTOISTA LUKEA, MIKÄ RUOKA JA LISÄAINEET SOPIVAT PARHAITEN IHMISELLE?kannattaa pysyä kaukana noista keinomakeuttajista, vaikka ei olisi raskaana. esim. aspartaamista tulee aika merkittäviä määriä formaldehydiä muiden myrkkyjen lisäksi.
Italialainen tutkimus todensi yllä kerrotun joitakin vuosia sitten.
Kemiallisesti asesulfaami k muistuttaa hyvin paljon aspartaamia, joten se lienee myös vaarallinen, mutta sitä ei ole vielä tutkittu syövän osalta.
Aspartaamia valmistetaan myös dna-manipulaation (yleensä puhutaan geenimanipulaatiosta).
Sukraloosi puolestaan on organofosfaatti eli se muistuttaa mm. ympäristömyrkky DDT:tä.
Klaus Silander, lääketiedettäkin opiskellut arkkitehtuurin opiskelija, kateetti- eli jäsenkorjaaja, kansankuvataiteilija
Niinpä...Sakariini ja syklamaatti aiheuttavat sikiön epämuodostumia ja muita kehityshäiriöitä.
Ihanaa kun ihmiset vastailee 11v vanhoihin viesteihinNiinpä...
Muistan myös tuon.Verkkoklinikan sivuilta napattua:
"Makeutusaineista sakariinia ja syklamaattia ei suositella raskaana oleville. Ne ovat suurina määrinä aiheuttaneet koe-eläimille kasvaimia."
juukannattaa pysyä kaukana noista keinomakeuttajista, vaikka ei olisi raskaana. esim. aspartaamista tulee aika merkittäviä määriä formaldehydiä muiden myrkkyjen lisäksi.
juukannattaa pysyä kaukana noista keinomakeuttajista, vaikka ei olisi raskaana. esim. aspartaamista tulee aika merkittäviä määriä formaldehydiä muiden myrkkyjen lisäksi.
Niin ne muutkin mut osa tulee pois kesken kehityksen.Sakariini ja syklamaatti aiheuttavat sikiön epämuodostumia ja muita kehityshäiriöitä.
Ei tulis mieleenkään suuhun laittaa-eikä muuallekaanMites tää xylitol purkka jota kovinkin paljon suositellaan ja jota paraikaa mussutan...
"AINEKSET: makeutusaineet (ksylitoli 33%, sorbitoli, mannitoli, aspartaami)..."
Ei enää purkkaa vai, vaikka jatkuvasti näen muutkin odottajat jauhamassa tätä...
Haittaakse jotain?Ihanaa kun ihmiset vastailee 11v vanhoihin viesteihin
Mikset tiedä?Niin, siis aspartaami ja asesulfaami K ovat sallittuja makeutusaineita. Suurin osa esim. rasvattomista jugurteista ym. on makeutettu noilla. Sitten on niitä s-alkuisia makeutusaineita, jotka on harvinaisempia, joita ei siis saisi raskauden aikana käyttää. Syytä en osaa sanoa... Kai niissä jotain pahaa on.