Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Turhanpuoleinen työpäivä, joten kotona jo.

Tänään sapuskana eilistä chiliconcarnea ja lisukkeeksi tehtailen pari täytettyä paprikaa.
Tosin ois ruusukaalejakin. Höm. Jos oiskin ruusukaaleja hunajan ja saksanpähkinöiden kera ja tuhdimmin täytettyjä paprikoita?
Annatko ohjeen, miten ruusukaaleista saa herkullista syötävää. Olisivat terveellisiä, jos vain sen kitkeryyden saa pois.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
r0s
Annatko ohjeen, miten ruusukaaleista saa herkullista syötävää. Olisivat terveellisiä, jos vain sen kitkeryyden saa pois.

Mä teen suunnilleen näin. https://www.soppa365.fi/reseptit/hanna-jensen/kasvisruuat-lisukkeet/karamellisoidut-ruusukaalit Tosin en kyllä viitsi puolitella niitä ja mausteena voi olla jotain muutakin makean ja happaman lisäksi kuten tänään on saksanpähkinöitä.


En tiä, vaikuttaako valmistustapa mitenkään kitkeryyteen. Jotkut kaalit vaan ovat kitkeriä ja toiset ei. Mut siihenkin maakuun tottuu ja kun laittaa kunnolla mausteita niin ei sitä edes huomaa.
 
Mä teen suunnilleen näin. https://www.soppa365.fi/reseptit/hanna-jensen/kasvisruuat-lisukkeet/karamellisoidut-ruusukaalit Tosin en kyllä viitsi puolitella niitä ja mausteena voi olla jotain muutakin makean ja happaman lisäksi kuten tänään on saksanpähkinöitä.


En tiä, vaikuttaako valmistustapa mitenkään kitkeryyteen. Jotkut kaalit vaan ovat kitkeriä ja toiset ei. Mut siihenkin maakuun tottuu ja kun laittaa kunnolla mausteita niin ei sitä edes huomaa.
Kiitos, täytyy kokeilla.
 

Yhteistyössä