Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
On se tuo aurinko vaan nyt kiva piristysmollukka:)! Muutenhan tuolla on petollisen kylymää*puhaltelee kalikkajäisiin näppeihin* saapi olla vielä tarkkana pukeutumisen suhteen ettei liian vähissä hillu..

Tekasin sitten kermaisen kalakeiton joka osui ja uppos nälkäsuoneen kaikille hyvin. Jaksoi olla mukana avustamassa pärrien huolloissakin...mutta kohta saunan lämmitykseen ja iltaoleiluja päin! Pojat hoitaa kuulema saunan laiton sekä kärkihottispoppislöylyissä oleilun, mä saan mennä niihin lässynlää- löylyihini:D❤

Ja muutes, onkin sitte apteekki tyhjennetty melko hyvin särkylääkkeistä. Tietää pitempää särkylääkereissua. Hö!

Ja joo, tuli uutisista huomattua toi ensimmäinen menehtynytkin. Vaikka tiedossa on ettei Suomi kuolemantapauksilta välty, niin siitä huolimatta heitti omat olot synkiksi (mitäs oon herkkishölmö).. Mietityttää kyllä ja huolettaakin mutta - kyllä tää on vaan jonkun korkeemman käsissä, kuhan pidetään huoli siitä että noudatetaan ohjeistuksia ja välitetään toisistamme.
 
r0s
Se haisee, ja varmaan maistuukin, vessan ilmanraikastimelta... Siis tuo sitruunakivennäisvesi

Se on muuten pirun hyvää se viron puolelta saatava sitruunainen "puoli"limu, minkähän se on, puolitoistalitrainen ja siinä on paaljon sitruunankuvia koko pullon mitalla.



Löysinpä! Tämä.
Gaseeritud vesi sidruni, AURA FRUIT, 1,5 L
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä