Intialainen kasvis-linssicurry.
Siis sipulia, kukkakaalia, porkkanaa, kyssäkaalia, paprikaa ja melkis mitä rehuja mitä haluaa laittaa. Tomaattimurskaa. Punaisia (liotettuja) linssejä. Paaaaaljon mielusisaa currymaustetta joko itse tehtynä tai valmiina tahnana. Ja kookoskermaa.
Rehujen kuullottamiseen toki myös runsaasti öljyä niin pitää nälkää pidempään. Seuraksi tuoretta naan-leipää tai riisiä.
Ja toinen superherkullinen on kasvis-papupata kreikkalais-turkkilaiseen tyyliin. Rutosti sipulia, valkosipulia ja oliiviljyä. Tomaattimurskaa, munakoisoa, pari purkillista erilaisia säilykepapuja, chiliä sen verran ku sieelu sietää ja haudutellaan muutama tunti niin että munakoiso suorastaan sulaa suussa.
Kai noissa molemmissa on pointti se, että tuotoksen rasvapitoisuus pitää saada samalla tasolle kuin jos ois tehnyt liharuokaa. Eli lopputuloksessa pitää olla noin kymmenen prosenttia rasvaa. Sit pysyy nälkäkin loitolla.