Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Oma koti kullan (turhan) kallis :)
On joo, sais kyllä halvempi olla.(n)
Ei varmaan kalenteriin tartte varata illalle muuta kun mirrin rapsuttelua:rolleyes: Se varmaan puskee sut kumoon kun meet kotiin:D
Sisko tulee kylään...käydään IKEAssa, mutta lauantain jälkeen on omaa aikaa rapsutteluun:sneaky::oops:
Hyvä. Alkaa sultakin tulla selkokielisiä viestejä. :D
Nii:oops::oops:
 
mistä tietää onko haava sulkeutunut tarpeeksi ja voiko haavateipin ottaa pois? viikon ollut, jokohan olisi... hiton hankala käydä suihkussa kun pitää kelmuttaa ja teipata niin tekisi mieli jo poistaa.
Onko sulla sitä teippiä lisää? Poista vanha ja laita uus jos tarvii. Luulis että on umpeutunut jos pelkällä haavateipillä oot pärjännyt eikä ole niin iso haava että sidosta olisi tarvinnut.
 
"Poliisi oli hevosensa selässä odottamassa ylittääkseen kadun kun pikku poika uudella kiiltävällä pyörällään pysähtyi hänen viereensä. 'Kiva pyörä,' poliisi sanoi, 'saitko sen joulupukilta?' 'Jep,' pikkupoika sanoi, 'juuri niin!' Poliisi katsoi pyörää antaessaan pojalle 20€ sakon ja sanoi 'Pyydä joulupukkia ensi vuonna laittamaan heijastin pyörän perään.' Poika matki poliisia ja sanoi, 'Kiva hevonen sinulla herra Poliisi, saitko sen joulupukilta?' 'Kyllä, juuri niin,' sanoi poliisi. Pikku poika katsoi Poliisia ylös ja sanoi, 'Kerro joulupukille ensi vuonna, että laittaa mulkun hevosen alapuolelle eikä yläpuolelle!"
 

Yhteistyössä