Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Villi veikkaus siihen miksi triplaa kiusataan on siinä, että punaluu on elänyt kaksoiselämää palstalla.Haukkunut naiskavereilleen triplaa ja esittänyt triplalle jotain muuta samaan aikaan ja tätä en sano ilkeyttäni.
 
Miksi viestini poistetaan jatkuvasti vaikka osa porukasta saa henkilöön menevää haukkumista harjoittaa?
Kyse on siitä va le ht el va sta housuistaan huolimattomasta naisesta, kuka sitten onkaan. Joka on eräälle ha rm aa lle kertonut keksimiään tarinoita ja nyt tämä ha rm ai lija luulee ylpeänä tietävänsä jotain. :D
(y):ROFLMAO:
 
vierailija
En tiedä... söin kyllä ihan perunaa päivällä.....
Tuoteselosteesta sen näkee ja usein niissä nykyään perunankuoria juuri sen kuidun muodossa. Mutta perunasta täytyy tietää tämä:
"Glykoalkaloidit hajottavat solukalvoja ja häiritsevät hermovälitysaineen (kolinesteraasi) toimintaa. Eriasteisia myrkytysoireita on kivun tunne mahassa tai suolistossa, pahoinvointi, ripuli, oksentelu, usein yhdessä päänsäryn ja kuumeen kanssa, verenpaineen lasku sekä iholaikut. Hermosto-oireita on uneliaisuus, apaattisuus/rauhattomuus, täriseminen, sekavuus, depressio, harhanäyt, näkökyvyn heikkeneminen. Glykoakaloidit eivät nykyisen käsityksen mukaan aiheuta sikiövaurioita tai syöpää.

Pienenä pitoisuutena glykoalkaloidit vaikuttavat positiivisesti perunan makuun, mutta isot määrät aiheuttavat kitkerää, polttavaa makua ja edellä mainittuja eriasteisia myrkytysoireita. Esimerkiksi jo yli 100 mg/kg -pitoisuus raakassa perunassa aiheuttaa polttavan, sitkeän ärsytyksen kielen sivuille ja suun takaosaan. "-paavon perunasivu-
 
vierailija
Miten tämä ketju on muuttunut täysin agela ketjuksi? Eihän se edes alkujaan halunnut tänne kirjoittaa ja oli vain että mustien oma ketju on parempi.Silti on täällä enemmän kun siellä mustien ketjussa.
 

Yhteistyössä