Hitto, kuinka se Louhimies KEHTAA olla Jussi Gaalassa mukana :(

  • Viestiketjun aloittaja PRKL
  • Ensimmäinen viesti
PRKL
Alkuminuuteilla heti jo juontaja nosti esiin alan esimiesten (ohjaajien) sikailutavat naisia kohtaan.

Ei se paska sentään kehdannut tulla paikalle punaista mattoa pitkin, luimuili seinänvieriä pitkin, toivottavasti edes häpeillen AIDOSTI
 
PRKL
Miksei kehtaisi, Suomen paras ohjaaja.
Louhimies on viaton metoo kampanjan uhri.
Louhimies on viaton metoo kampanjan uhri.
Jep!
Ihan normiohjaaja?
Vai onko tuomittu jossain?
Tai onko joku nostanut syytteen?
Te kusipäiset Akun perseennuolijat! Lukekaa ao lainaus:

"IS uutisoi aiemmin, että Tuntemattoman sotilaan tuottaneen Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017:n edustajista osa halusi IS:n tietojen mukaan kieltää Louhimiestä osallistumasta Jussi-gaalan palkintojenjakoon.

IS:n tietojen mukaan Tuntemattoman tuotantoyhtiön tiettyjen edustajien painostus Louhimiestä kohtaan on ollut kovaa.

Louhimieheltä on muun muassa toivottu kirjoitettua, lyhyttä puhetta ja ilmoitettu, että joku muu lukee sen hänen puolestaan siinä tapauksessa, että hänet palkitaan parhaasta ohjauksesta."

Tajusitteko, no ette. Koska ootte KUSIPÄITÄ :(
 
vierailija
vierailija
koko nussi-gaala on kyllä niin typerä oscar-kopio ns "näyttelijöille". Eihän noista kukaan osaa mitään ja pelkkää paskaa koko homma. Pienen piirin ryyppyilta turhakkeille.
 
vierailija
No ihan ok oli, että meni, koska olihan tuo elokuva monessa kategoriassa mukana. Ja rohkea mies, että uskalsi pitää puheensa kaikkien edessä. Sitä mä vaan jäin ihmettelemään, että oliko tämä kohu syynä siihen, että tuntematon jäi ilman niitä suurimpia pokaaleja? Sitä tuntematonta kun on niin paljon kehuttu, että oletin sen saavan enemmän pystejä ja siitä arvostetuimmasta päästä. Eli muutettiinkohan näitä päätöksiä vielä viime metreillä Louhimiehen takia?
 

Yhteistyössä