makeispuolella.Olin aikoinani vaaralassa leipäpuolella 10 vuotta kesäduunissa. Tosi rankkaa mutta kivaa duunia oli. Nykyäänkin tunnen monta vakkarifasulaista ja kovasti työstään pitävät.
Kumpi puoli, karkki vai leipä?
En miettisi hetkeäkään vaan menisin hetiOnko jollain tuoreita kokemuksia Fazerin tuotantopuolella työskentelemisestä? Mikä on palkka ja millainen on työilmapiiri?
Nyt ei ollut kyse tuotteista, vaan työpaikoista.Kauhea. Lähes kaikki tuotteet kuten Geisha on pilattu palmuöljyllä.
Mahtavaa.Fazer käyttää työharjoittelijoita eli orjia.
Lisäksi Fazer tienaa mamubisneksellä törkeitä summia rahaa Amican kautta ylihinnoittelemalla ruokapalvelunsa. Yhden mamun paivän ruoka voi maksaa jopa melkein 70 euroa. .
Se on kauhea työpaikkana. Palmuöljyn kasvatus tuhoaa sademetsiä ja vie työpaikkoja paikallisilta viljelyksiltä.Nyt ei ollut kyse tuotteista, vaan työpaikoista.
Oma kokemus, että jatkuvaa pätkäduunia tai vaihtoehtoisesti kesäduunia. Vakkarit on ansainneet paikkansa ja niin kyllästyneitä työhönsä, etteivät jaksa enää kättäkään nostaa palkan eteen. Niitä paikkaillaan sitten harjoittelijoilla ja muilla luusereilla, jotka luulee saavansa jotain työpaikasta irti. Palautetta saat, jos pyydät, mutta positiivista et saa silloinkaan.Siis voihan tommosta kesäduunina tai pätkäduunina tehdä, mutta vuosikaudet tommosta duunia tekis mut hulluksi. Nostan silti hattua niille, jokka jaksaa ja viittii tehdä sitä perusduunia alhaisella palkalla. Toisaalta vastuuta ei oo samalla tavalla.
Kaveri ollut Fazerilla projektinhallintatehtävissä ja viihtynyt. Palkat ihan ok tommosissa tehtävissä.
Oot kyllä hyviä sieniä vetäny,pulustajat kotimaanpulustajat kunniaan ja ei en oo vihervassari, mikä olisi ensimmäisenä pulustajan suusta tullut ulos ja toinen vaihtoehto olenko mamu ei en ole.Fazer käyttää työharjoittelijoita eli orjia.
Lisäksi Fazer tienaa mamubisneksellä törkeitä summia rahaa Amican kautta ylihinnoittelemalla ruokapalvelunsa. Yhden mamun paivän ruoka voi maksaa jopa melkein 70 euroa. .