The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Syötkö perunankuoria? Maksat siis niistä, kun ostat sellaista tuotetta, missä on perunakuitua! Kerro isällekin, ettei enää ikinä tuhlaa rahoja semmoseen. Se perunarutto muuten pysyy poissa, kun perunat istutetaan 60 cm välein ja joka vuosi perunamaa tehdään eri paikkaan. Viljelykierto kannattaa opetella - siinä on ideaa. Perunarutto taas on sieni, jota ei sieniallergiset siedä ollenkaan - eikä siksikään voi ikinä syödä minkäänlaisia perunankuoria, eikä siis perunakuituakaan! Voihan niissä olla ruton i t i ö i t ä. Mut tähän on tultu: itse täytyisi tehdä makkaratkin - ja tekeehän monikin:)
Logiikkasi mukaan maapallolla pitäisi olla neljäsosa nykyisestä väestömäärästä koska loput olisivat kuolleet lääkemyrkytyksiin ja kuvitteellisiisn tauteihin. Varsinkin sinun pitäisi olla jo hengiltä näillä myrkkymäärillä. :)
 
vierailija
Logiikkasi mukaan maapallolla pitäisi olla neljäsosa nykyisestä väestömäärästä koska loput olisivat kuolleet lääkemyrkytyksiin ja kuvitteellisiisn tauteihin. Varsinkin sinun pitäisi olla jo hengiltä näillä myrkkymäärillä. :)
Ei mun tarvi väestömääriä ajatella. Oli muuten aika, kun ei kasvatettu perunaa - kun tiesin, että en ehdi kuitenkaan - ja kun ne luomuperunat (kaliumia siitä, ei tarvi syödä banaania) oli luomulihapullissa seassa:)
Kyllä oli helppoa, kun osti pakastimeen isomman erän niitä ja otti aina mukaan, kun tarvi evästä. Loppui yhtäkkiä niiden valmistus - tai sitten joku halusi lopettaa sen. Ei niitä koskaan roskiin mennyt:whistle:
 
vierailija
"Laajasalosta tuli kyllä tohtori, mutta toisin kuin alun perin oli ollut tarkoitus, väitöskirja valmistui kasvatustieteelliseen tiedekuntaan. Se käsitteli lukion oppikirjojen seksuaalisuuteen liittyviä sisältöjä. Laajasalo sai uuteen tutkimukseensa Kulttuurirahaston 80 000 markan apurahan, nykyrahassa noin 17 000 euroa.

Tutkija teki vaikutuksen väitöskirjan ohjaajaan, vaikka cum lauden arvosana olikin opettajalle pettymys.

”Hän oli valtavan lahjakas ja olisi varmasti professori, jos olisi jatkanut yliopistossa”, dosentti Markku Pyysiäinen sanoo.

Samaan aikaan tutkimustöiden kanssa Laajasalo käynnisti liiketoimintaa. Hän oli jo tehnyt opetuskeikkaa pääsykoevalmennusta tarjoaville yrityksille, vuonna 1998 hän rekisteröi oman yhtiönsä.

Huippuvalmennus tarjosi aluksi pääsykoekursseja Laajasalolle tuttuihin tiedekuntiin eli kasvatustieteelliseen ja teologiseen. Samaan aikaan Laajasalo teki töitä yliopistossa.

Kuvio herätti närää, eikä kahdella jakkaralla istuminen voinut jatkua pidemmän päälle.

”On ihan ymmärrettävää, että niitä ei voi tehdä yhtä aikaa”, Laajasalo myöntää nyt."
Tuossa vois olla sopiva paikka tuolle. Voin olla väärässä.
Kirkot siis työllistävät jatkossa kaikki "sopivat" ja muut menkööt norjalaisille kaveriksi kaloja perkaamaan?
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä