The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
----on tiedetty, että karrageeni aiheuttaa tulehdusta! Luepa tämä teksti.:sick:
Vuodesta 1975 saakka!----> Tekstissä mainitaan kahteen kertaan sana carrageenan(y)
Lainaan toisen siitä tähän:
"Ulcerative Colitis (Model "113 in Fascicles)
Human Disease:
Clinical signs - Remitting and relapsing attacks of colitis.
Lesions - Ulcerative colitis with occasional extension to the
ileum. crypt abscesses. craterous ulcers. infarction, secondary
development of carcinoma. pseudopolyps which are residual
islands of inflamed mucosa adjacent to ulcerated areas.
Pathogenesis - May involve an autoimmune disease in which
circulating antibodies cross-react with antigens extracted from
the colon. Vascular lesions could be due to hypersensitivity.
Emotional stress and virus infection may play a role.

Animal disease:
Experimental Model - In guinea pigs. induced with degraded
carrageenan derived from red seaweed. Lesions - Crypt abscesses
in the cecum and colon. craterous ulcers, mucosal and
submucosal granulation tissue."
 
Kysypä keittiöltä, onko heillä käytössä levätuotteita? Kauan sitten i löysin omasta roskapussista pakkauksen,josta näkyi, mitä oli eväänä ollut. Helppo löytää syyllinen poskiontelotulehdukseen, kun ei ollut mitään muuta ollut silloin lautasella


Amerikassa kanaan on ruiskutettu karrageenia ennenpakkkaamista. Paljonkohan tuossa ruiskutuksessa saadaan lisää painoa kanalle ja paljonko siinä lihassa on sitten enää proteiinia?

Kysyin ohutpossufiletehtaalta vastaavaa ja sain tosi hyvää palvelua, vastauksenkin seuraavana päivänä:

"Pirkka-porsaan ohuet ulkofilepihvit sisältävät 0,4 % karrageenia (E407). Karrageeni on rakenteeltaan monimutkainen polysakkaridiseos. Karrageenia valmistetaan useista Rhodophyceae -ryhmän punalevälajeista. Karrageenia käytetään hyytelöimis-, stabilointi- ja sakeuttamisaineena. Karrageenia voi käyttää lähes kaikkiin niihin elintarvikkeisiin, joihin lisäaineita saa lisätä."

Valmistaja HK Ruokatalo, Tampere, Valmistuttaja Ruokakesko.

Makkarassakin on siis usein enemmän lihaa, kuin ulkofileepihvissä

Tukehdu perkele paskaasi
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä