Mikä voi laskea ihmisen hemoglobiinin

vierailija
150:stä-80 suht äkkiä. Normaalisti ollu koko ikänsä 140-160
"Terveellinen kasvisruokavalio":
https://www.evira.fi/tietoa-evirasta/esittely/toiminta/riskinarviointi/paattyneet-projektit/lasten-ja-aikuisten-altistumien-nitraatille-ja-nitriitille/

jos on liikaa nitraattia / nitriittia ruoassa. Voi sitä olla toki lihassakin, jos ei lue tuoteselosteita ja ostaa sellaista, missä on, yleensä pakatussa.
 
vierailija
tätä lääkärit tuntuu epäilevan, mutta miten voi olla, jos ulosteessa ei näy
Jokin happo ruoassa, juomassa tai vitamiinipillerissä? Juomavedessäkin on lääkeaineita paljon!

Liiaan raaka kuitu aiheuttaa myös. Liian "terveellinen" ruoka siis.

Myrkkyjäämiä sallitaan erityisesti Suomessa.

http://www.tekniikkatalous.fi/incoming/2015-06-10/Huippuharvinainen-näyte---75-miljoonaa-vuotta-vanhasta-dinosauruksen-fossiilista-eristettiin-veren-punasoluja-3323242.html

Punasolujen valmistumiseen tarvitaan proteiinia. Ei ne mistään hiilarteista ja rasvasta pysty valmistumaan. Ekimistöhän sen valmistaa ja jos ei syö lihaa, tulee B12-vitamiinin puutos. Se pilleri tosin voi olla pahinta myrkkyä herkimmille, mutta piikillä on saanut puutokseen moni vuosien aikana.
 
vierailija
tätä lääkärit tuntuu epäilevan, mutta miten voi olla, jos ulosteessa ei näy
Siis eihän se ainoa syy olekaan! Ensimmäisenä otetaan se näyte ja sitten otetaan koepala (reikiä) suolesta siksi, ettei vaan mene lääketehtaan tekemä (pätevöitymistä osoittava lomake toki on täytettävä aina!) diagnoosinerotusmenetelmä. No, kukaan ei kysy edes sitä, mitä suolaa käyttää, vaikka niin monessa suolassa on paakkuuntumisenestoaine, mikä saattaa estää raudan tarttumisen hemiin. Liika rauta elimistössä on taas myrkkyä ja oireet sen mukaiset, jos ei ymmärrä itse mistään mitään.
 
vierailija
Voi joku lääkekin aiheuttaa sen
Niin voikin, mutta varsinkin se aine, minkä jo linkitin kerran. Sitten on olemassa teollisuuden käyttämiä aineita, mitä laitetaan raaka-aineisiin vain siksi, kun ne putkistot, missä ainekset kulkee, menisivät muuten tukkoon. On siinä suuri ero, minkä takia jokin aine sallitaan, mutta ei siinä mikään terveydellinen asia ole painanut niin kauan kun olen osannut lukea. Ihmiset eivät vaan saa tietoa ajoissa tai sitten heitä ei kiinnosta se yhtään. Niin yksinkertaisista asioista on kysymys.

"Myrkyllisyystietoja ei ole vielä täysin testattu. Happojen vaikutuksesta syntyvä syanidi estää kudosten hapen käytön" - 2001 tiedotteessa -

Viineissä käytetään usein torjunta-aineena kuparia, joka erotetaan kaliumferrosyanidilla. Kannattaa siis valita luomuviini, kun siinä niitä vieraita aineita - kuten koodilla E536 - ainakin periaatteessa valvotaan, muissa ei. Mutta mistä tietää varmasti, onko vai eikö ole? Aine tunnetaan myös nimillä Kaliumheksasyanoferraatti(II)-trihydraatti, Keltainen verilipeäsuola.
 

Yhteistyössä