The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Hitsi tääl tuubis on ihan liikaa kamaa, tänne aina jää jumiin!:unsure:
Katselen ranskalaisia musikaaleja. Riittäis ihan hyvin jos näitä olis vaan yks, mut ei. Yhden kun on katsonut niin se oikein tuputtaa jo seuraavaa.
 
Nii mä tiedän Lunis et tulee susupatukat mieleen ranskankielestä, mutta tossa äijjä on lähössä sotaan ja sen mimmi itkee ja vollaa ettei se menis. Vannotaan rakkaudet ja että ootellaan jnejne.
No sepä ketku panee sitä muijaa ensin ja sitten lähtee. Jättää naisen ku rimpulan juna-asemalle huojumaan.
Niin romanttista.:love:
 
Tost kätkeytymisestä...
Saako tunnustaa?

Joskus 80- luvulla oltiin kaverin kans Nummelan Airmotellissa. Painuttiin illalla saunaan ja sen jälkeen sit tuumittiin mennä baariin saunakaljoille. Mentiin kans kun baarin ovi oli auki. Siel ei vaan ollu ketään. Ei edes henkilökuntaa.
Aikamme huhuiltiin mut sit todettiin, että täällä taitaa olla tänään itsepalvelu.
Vissiin kolmen aikaan aamuyöstä sit nestetasapainot olivat korjattu, joten painuttiin maate ja lyötiin ovi perässämme kiinni.

Oltais me ne kaljat toki maksettu, mut ei me aamulla muistettu määrää, niin siinä olis ollu riskinä maksaa liikaa tai liian vähän. Joten päätettiin, että ei muisteta sit yhtään mitään jos ei kysytä. Eikä kysytty.

Olis siellä varmaan ollu kaikkea muutakin kuin hanakaljaa, mut me ny mentiin sinne baariin ihan vaan saunakaljoille eikä varkaisiin.
 
  • Tykkää
Reactions: Lunatic
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä